رئیس دادگستری بم:
با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود
سه شنبه 28 مرداد 1404 - 23:46:18
باشگاه خبرنگاران جوان

به گزارش نسیم شرق ، حجت الاسلام ابوالفضل فرحبخش با ابراز تأسف از وقوع حادثه دلخراش آتش‌سوزی یک کانکس مسکونی در  شهرستان بم که منجر به مرگ کودک 7 ساله شد، گفت:: بر اساس بررسی‌های اولیه، این حادثه ناشی از سهل‌انگاری والدین در مراقبت و نگهداری از فرزند و همچنین ساخت‌وساز غیرمجاز بوده که شرایط بروز آتش‌سوزی را فراهم کرده است.

وی تأکید کرد: پرونده قضایی در این زمینه تشکیل شده و با تمامی مقصران این حادثه، اعم از والدین به علت قصور در انجام وظایف قانونی و عوامل مرتبط با ساخت‌وساز غیرمجاز، برخورد قانونی و قاطع انجام خواهد شد.

رییس دادگستری بم از شهروندان خواست ضمن رعایت اصول ایمنی و مقررات ساختمان، از نگهداری فرزندان در مکان‌های ناایمن خودداری کنند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.

منبع: دادگستری کرمان 


http://nasimesharq.ir/fa/News/17017/با-مقصران-حادثه-آتش‌سوزی-کانکس-که-جان-کودک-7-ساله-را-گرفت،-برخورد-می‌شود
بستن   چاپ