بخشش قاتل جوان پیش از اجرای حکم قصاص در کرمان
يکشنبه 16 آذر 1404 - 23:44:01
ایرنا

 کرمان بار دیگر شاهد جلوه‌ای از فرهنگ صلح و گذشت بود؛ جایی که خانواده‌ای داغدار، با تصمیمی خداپسندانه و سرشار از کرامت انسانی، از حق قانونی خود گذشتند و قاتل فرزندشان را بخشیدند.

این اقدام که در پی نزاعی در سال 1398 و صدور حکم قصاص شکل گرفت، نه‌تنها جان جوانی را نجات داد، بلکه پیام روشنی از بزرگواری و ترویج روحیه بخشش در جامعه به همراه داشت؛ پیامی که می‌تواند الگویی برای تقویت همزیستی و آرامش اجتماعی در استان کرمان باشد.

آنطور که پایگاه اطلاع رسانی دادگستری استان کرمان گزارش داده، سید وحید میررضایی روز یکشنبه با بیان اینکه طبق حکم صادره قرار بود قصاص قاتل در نیمه اول آذرماه سال جاری اجرا شود، افزود: به لطف خداوند متعال و به برکت اهل بیت(ع)، اولیای دم با بزرگواری و گذشت مثال‌زدنی خود، قاتل را مورد عفو قرار دادند و از حق قانونی خود گذشتند.

وی این اقدام را نشانه‌ای از ترویج فرهنگ صلح و گذشت در جامعه دانست و از خانواده مقتول به‌عنوان الگوی بخشش و کرامت یاد کرد.


http://nasimesharq.ir/fa/News/18200/بخشش-قاتل-جوان-پیش-از-اجرای-حکم-قصاص-در-کرمان
بستن   چاپ