طرز تهیه میرزاقاسمی؛ عطر و طعمی به یاد ماندنی
شنبه 9 اسفند 1399 - 11:59:25
ایرنا

میرزا قاسمی غذای خوشمزه‌ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می‌شود. غذایی که بسیار راحت و سریع طبخ میشود و طعم جذابش از یادتان نخواهد رفت.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

  • بادمجان: 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی تازه: 2 عدد
  • سیر: یک بوته
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن و فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی:

1. در ابتدا بادمجان‌ها را کباب می‌کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان‌ها را جدا می‌کنیم. پس از آن بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم.

2. حال نوبت به گوجه‌ها می‌رسد. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می‌گیریم و سپس خرد می‌کنیم.

3. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است می‌ریزیم تا کمی سیرها سرخ شود.

4. سپس بادمجان‌ها و گوجه‌های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می‌دهیم.

5. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می‌دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ‌ها را شکسته و مخلوط می‌کنیم و انقدر هم می‌زنیم تا بسته شده و سرخ شود

6. بعد بادمجان‌ها و تخم مرغ‌ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می‌کنیم.

7. می‌توانید تخم مرغ را جدا نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.


http://nasimesharq.ir/fa/News/6884/طرز-تهیه-میرزاقاسمی؛-عطر-و-طعمی-به-یاد-ماندنی
بستن   چاپ