آخرین مطالب

ربات‌ها به کمک دانش‌آموزان غایب می‌آیند علمی

ربات‌ها به کمک دانش‌آموزان غایب می‌آیند

  بزرگنمایی:
فناوری ربات از راه دور در مدارس کاربردی جدید پیدا کرده‌ و به کودکانی که امکان حضور در کلاس درس ندارند، کمک می‌کنند ارتباط خود را با همکلاسی‌ها و معلم و مدرسه حفظ کنند.

ه گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از آساهی شیمبون، دانش آموزانی که غیبت طولانی دارند، می توانند یک ربات را هدایت کنند تا به جای آنها در کلاس های درس بنشیند و در حالی که در خانه هستند، با مدرسه ارتباط برقرار کنند.

آموزگاران مدرسه ابتدایی هونجو در ژاپن، نحوه استفاده از این ربات را نشان دادند. این ربات به یک دوربین، بلندگو، میکروفون و صفحه نمایش لمسی مجهز است و کودک می تواند از خانه و از طریق اپلیکیشن گوشی هوشمند آن را کنترل کند.

تصویر کودک روی صفحه نمایش بالای ربات چرخدار که قد آن یک متر است، ظاهر می شود و به کودک غایب اجازه می دهد با سایر دانش آموزان در کلاس درس تعامل داشته باشد.

هیدئومی نیشیکاوا، معلم ارشد این مدرسه امیدوار است دانش آموزانی که برای حضور در کلاس ها مشکل دارند، با دیدن دوستان خود، تعامل خود را با کلاس حفظ کنند.

مدرسه ابتدایی هونجو یک برنامه یادگیری آنلاین ویژه دانش آموزانی دارد که غیبت طولانی مدت را تجربه می کنند.

شهرداری با حمایت دولت، دو ربات از این نوع را برای دانش‌آموزانی که به دلیل بیماری نمی‌توانند حضور کامل در کلاس های درس داشته باشند، در مدرسه ابتدایی هونجو و یک دبیرستان مستقر کرده است.

در سال تحصیلی جاری، حدود 300 هزار دانش‌آموز ابتدایی و متوسطه در ژاپن غیبت طولانی از مدرسه داشته اند که بر اساس گزارش وزارت آموزش این کشور، نسبت به سال گذشته بیش از 22 درصد افزایش داشته است.

این آمار نشان دهنده کودکانی است که به دلایلی از جمله مسائل اجتماعی، روانی و عاطفی حضور در مدرسه را از دست داده اند. این آمار شامل دانش آموزان بیمار نمی شوند.

اگرچه ربات‌ها به‌ عنوان ابزار کمکی برای یادگیری از راه دور کودکان مبتلا به بیماری های مزمن کاربرد یافته اند، اما تعدادی از مدارس هم تلاش کردند از این ربات ها برای حمایت از دانش‌آموزانی که به دلایل دیگری مانند اضطراب و افسردگی غیبت می‌کنند، بهره بگیرند.

 

 

 

 

بازگشت کودکان بیمار به مدرسه با کمک ربات‌ها

اودین میهان کودک استرالیایی بعد از ابتلا به کرونا، به یک بیماری خودایمنی مبتلا شده است. او به علت بیماری شدید نمی‌تواند به طور مرتب به مدرسه برود.

این کودک از مارس سال گذشته که علائم درماتومیوزیت جوانان JDM را نشان داد، نتوانسته است به مدرسه برود و مجبور شد آزمایش‌ها و درمان‌های زیادی را در بیمارستان انجام دهد. دارویی که مصرف می کند دستگاه ایمنی بدن او را ضعیف می کند، به همین علت در معرض خطر ابتلا به عفونت هم هست. این دوری از مدرسه او را افسرده کرده بود.

اما فناوری جدید ربات Odinn 2.0 به بازگشت او به کلاس درس کمک کرده است.

 

ربات‌ها به کمک دانش‌آموزان غایب می‌آیند

 

معلم یک کپی از کاغذ را روی میز می گذارد و به اودین می گوید به سمت میز برود و آن را بخواند. اودین و در واقع ربات به سمت میز می رود.

 

 

این ربات «حاضر از راه دور»، دارای چرخ در قسمت زیر است و در قسمت بالای آن صفحه نمایشی شبیه تبلت قرار دارد.

اودین در خانه با لباس فرم مدرسه نشسته است و با کمک کنترل لپ تاپ خود و با دوربین ربات، آن را در کلاس درس حرکت می دهد.

 

ربات‌ها به کمک دانش‌آموزان غایب می‌آیند

 

از سال 2017، ربات‌های حاضر از راه دور به مدارس استرالیا راه‌ یافتند و کودکانی که به شدت بیمار هستند، با کمک این فناوری با کلاس‌های خود ارتباط برقرار می کنند. اکنون بیش از 180 ربات در مدارس استرالیا حدود 5400 همکلاسی را به کلاس های درس متصل کرده اند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت