آخرین مطالب

توصیه‌های پلیس فتا برای انتخابات اجتماعی

توصیه‌های پلیس فتا برای انتخابات

  بزرگنمایی:
پلیس فتا در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، دو توصیه را به مردم ارائه کرد.

پلیس فتا با اشاره به نزدیکی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری هشدارهایی را به مردم ارائه و اعلام کرد:‌ در ایام انتخابات موارد متعددی از انتشار برنامه‌های موبایلی جعلی منتسب به نامزدهای انتخاباتی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی رویت می‌شود که این امر می‌تواند زمینه سرقت اطلاعات و سوء استفاده از داده‌های شخصی کاربران را فراهم کند.

پلیس فتا از مردم خواست از نصب هرگونه برنامه موبایلی که در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها منتشر می‌شود، پرهیز کرده و برنامه‌های مورد نیاز خود را از وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های معتبر نرم‌افزاری دریافت کنید. همچنین شهروندان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت رسمی ستاد انتخاباتی کاندیداها و استعلام برنامه‌های‌ موبایلی از اعتبار آن‌ها اطمینان حاصل کرده و سپس اقدام به نصب آن کنند. 

تاکید بر ضرورت استفاده همیشگی از یک آنتی ویروس یا ضد بدافزار معتبر در تلفن‌های هوشمند از دیگر موارد مورد تاکید پلیس فتاست چرا که سبب جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی و هویتی کاربران تلفن‌های همراه هوشمند خواهد شد.

چگونه اخبار جعلی مرتبط با انتخابات را تشخیص دهیم؟

پلیس فتا همچنین در توصیه‌ای دیگر راهکارهایی را برای تشخیص اخبار جعلی انتخاباتی ارائه و اعلام کرد: با توجه به اهمیت شناخت خبر صحیح از خبر جعلی، خبررسانی جعلی، به معنای دروغ ‌پراکنی یا اخبار جعلی نوعی خبرنگاری زرد یا پروپاگاندا با قصد پخش اطلاعات غلط است که در بستر رسانه‌های چاپی سنتی، رسانه‌های خبری و رسانه‌های اجتماعی انتشار می‌یابد. این اخبار، با هدف گمراه کردن و به منظور آسیب رساندن به یک آژانس، نهاد، یا شخص، یا به‌دست‌آوردن اهداف مالی یا سیاسی نوشته و منتشر می‌شود، که اغلب با استفاده از سرفصل‌های حساس، نادرست که می‌تواند به جهت افزایش خوانندگان، اشتراک گذاری آنلاین و درآمد بر اساس کلیک روی اینترنت هم باشد.

برای چگونگی تشخیص این اخبار باید به واقعی بودن تصاویر، بررسی زمان و تاریخ اخبار، توجه به صحت منبع خبر و توجه به موضوع خبر است. همچنین به شبه خبرها دقت شود.

پیش تر، سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتا فراجا از برخورد با تخلفات مربوط به انتخابات مجلس و نامزدهای آن خبر داده و گفته بود:‌ «برابر قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به موجب ماده 79 این قانون "درج یا نشر محتواهایی علیه نامزدهای انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزارهای چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم باشد، ممنوع شده و جرم انگاری شده است. برابر همین ماده قانونی پلیس فتا به عنوان ضابط عام و تخصصی موظف است نسبت به رصد، جلوگیری از انتشار این گونه محتواهای مجرمانه اقدام و در صورت وقوع نسبت به معرفی متهمان به مرجع قضائی اقدام کند.»

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت