آخرین مطالب

افزایش 90 درصدی برخورد با جرائم و مفاسد اقتصادی اجتماعی

افزایش 90 درصدی برخورد با جرائم و مفاسد اقتصادی

  بزرگنمایی:
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از افزایش ۹۰ درصدی آمار برخورد با جرائم و مفاسد اقتصادی خبر داد.

 سردار حسین رحیمی، در همایش سراسری پلیس امنیت اقتصادی با تشریح اقدامات و عملکرد 11 ماهه این پلیس گفت:‌ در همه حوزه‌ها و شاخص‌های تعیین شده روند رو به رشدی را در مقابله با جرایم و مفاسد اقتصادی شاهد هستیم.

وی همچنین در تبیین محورهای این همایش گفت: در این همایش ضمن بررسی و تحلیل ماموریت‌های انجام شده چشم‌انداز و افق‌های تعیین شده برای سال آتی تبیین و تشریح می‌شود تا ان‌شاء‌الله بتوانیم با عزمی راسخ‌تر و با برنامه‌ریزی دقیق با استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های درون و برون سازمانی به اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید براینکه در سال 1402 راهبردهای چهارگانه ابلاغی فرمانده کل انتظامی مبنی بر جهش پلیس امنیت اقتصادی و اینکه سال سختی برای قاچاقچیان باشد مورد توجه قرار گرفت، گفت: تاکید کردیم که در این سال باید به پرونده‌های کلان و عمده رسیدگی شود و همچنین از کارآفرینان و فعالان اقتصادی حمایت شود.

رحیمی ادامه داد: همچنین در راستای جهش پلیس امنیت اقتصادی تلاش ما بر این بود که در این حوزه اقدام اثر گذاری را داشته باشیم از این رو با توجه به اینکه فضای اقتصاد دیجیتال از گستردگی و ویژگی‌های خاص خود برخوردار است و به نوعی در برخی بخش‌ها به آن بطور دقیق پرداخته نشده است از این رو با راه‌اندازی معاونت اقتصادی دیجیتال این موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه استفاده و بهره گیری از ظرفیت برون سازمانی از مهم‌ترین برنامه‌های ما در سالجاری بود، گفت: برای مقابله جدی و مقتدرانه با جرایم و مفاسد اقتصادی و به منظور بهره‌گیری از ظرفیت عظیم مردمی سامانه خبری 096300 راه‌اندازی شده که در بازخوردهای صورت گرفته شاهد استقبال مردم از این سامانه هستیم.

رحیمی با اشاره به پیچیدگی جرایم و مفاسد اقتصادی، گفت:‌ با همکاری معاونت آموزش فراجا به منظور تربیت کارشناسان و کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی رشته‌ای در دانشگاه علوم انتظامی با سر فصل‌های مشخص پلیس امنیت اقتصادی تصویب شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به راه‌اندازی هشت سامانه با هدف حرکت شتابان به سمت هوشمند سازی پلیس امنیت اقتصادی، گفت: از این سامانه‌ها به منظور تسریع و بالا بردن ضریب دقت در انجام ماموریت‌ها بهره‌گیری خواهد شد و بطور حتم بهره‌گیری از این سامانه‌ها می‌تواند ما را در رسیدن به اهداف تعیین شده در مقابله با جرایم اقتصادی یاری کند.

رحیمی با بیان اینکه تلاش کردیم که پلیس امنیت اقتصادی جایگاه واقعی خود را در بحث سیاستگذاری‌های انجام شده در ساختار اقتصادی کشور پیدا کند، گفت: امروز شاهد حضور تاثیرگذار و فعالانه پلیس امنیت اقتصادی در کمیسیون‌ها، شوراها و کارگروه‌های مختلف هستیم.

 رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از افزایش 90 درصدی آمار برخورد با جرایم و مفاسد اقتصادی خبر داد و گفت:‌ در بررسی اقدامات صورت گرفته با مجاهدت و تلاش همکارانم در همه حوزه‌ها و شاخص های تعیین شده روند رو به رشدی را شاهد هستیم.

رحیمی با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه مقابله با خودروهای شوتی نیز گفت:‌ در سال‌های اخیر وجود پدیده خودروهای شوتی مشکلات متعددی را به همراه داشته است از این رو در تعاقب ابلاغ فرمان فرمانده معظم کل قوا و تدبیر  فرماندهی  فراجا  از اواخر آبان ماه سالجاری قرارگاه ویژه مبارزه با خودرو های شوتی تشکیل و این قرار گاه کماکان تا تحقق کامل فرمان فرمانده معظم کل قوابه فعالیت خود ادامه خواهد داد.

وی افزود: ازسوی دیگر چون مقابله با قاچاق کالا در سطح عرضه هم جزو مطالبات جدی مردم ومسئولان بوده و این مهم همواره تبعات امنیتی متعددی را برای جامعه می‌تواند به همراه داشته باشد لذا با اتخاذ تمهیدات لازم و با رعایت تمام ملاحظات  امنیتی و به منظور جلوگیری از شائبه  عدم همکاری پلیس، این طرح از ابتدای بهمن ماه در سراسر کشور  اجرا و از 7857 واحد صنفی بازدید شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: بر اساس دستورات فرمانده کل فراجا در خصوص تمرکز بر قاچاقچیان و مجرمین اقتصادی عمده، کلان و باندی و با رویکرد پیش بینی، پیشگیری، شناسایی و مبارزه همه جانبه با قاچاق کالا و ارز و جرایم اقتصادی در تمام عرصه هاتعداد 866 پرونده کلان پیگیری شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشدی 65 درصدی برخوردار است.

 رحیمی گفت: سعی و تلاش و همت ما بر آن است تا با قدرت در دفاع از حریم امنیت اقتصادی کشورعزیزمان با اقتدار و با چشم اندازی روشن گام برداریم و اجازه ندهیم که سوداگران و مجرمان و مفسدان اقتصادی برای کسب سودهای باد آورده معیشت مردم و اقتصاد کشور را به چالش بکشانند ما به تاسی از فرمانده خود عهد بسته‌ و هم قسم شده‌ایم که امنیت و آرامش خود را فدای امنیت و آرامش مردم کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!