آخرین مطالب

معاون استاندار کرمان خبر داد

تعطیلی بانک‌های استان کرمان از 20 آبان به مدت یک هفته/پذیرش حضوری ارباب رجوع در ادارات ممنوع اخبار استان کرمان

تعطیلی بانک‌های استان کرمان از 20 آبان به مدت یک هفته/پذیرش حضوری ارباب رجوع در ادارات ممنوع

  بزرگنمایی:
جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا با تاکید برآنکه بانک‌های استان از ۲۰ آبان به مدت یک هفته تعطیل خواهند بود، اظهار کرد: پذیرش حضوری ارباب رجوع در تمامی سازمان‌ها و ادارات استان کرمان به جزء ادارات قضایی، درمانی و امدادی از ۲۰ آبان به مدت یک هفته ممنوع خواهد بود و ارائه خدمات به مشتریان و ارباب رجوع به صورت پستی یا تلفنی باید صورت گیرد و فقط برای شهرداری باید تصمیم‌گیری شود.

 به گزارش نسیم شرق ، دکتر "محمدصادق بصیری" عصر امروز 17 آبان‌ماه در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان کرمان با اشاره به اینکه برگزاری هرگونه اجتماع و مراسم فرهنگی به صورت حضوری در استان کرمان ممنوع است گفت: در جلسات نیز نباید بیش از 15 نفر حضور داشته باشند.

وی با اشاره به تعداد مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا در استان کرمان اظهار کرد: در استان کرمان به لحاظ شیوع ویروس کرونا، دیگر شهر سفیدی نداریم و تمامی شهرهای استان در وضعیت زرد، نارنجی، قرمز و مشکی (شهرهای فوق حاد) قرار دارند لذا باید مصوبات ستاد استانی و ملی مقابله با کرونا به صورت جدی اجرایی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان وجود سیستم تهویه مناسب را یکی از عوامل مهم در کنترل ویروس کرونا دانست و بیان کرد: قرارگاه کرونا به امر رهبری در کشور تشکیل شده است و امروز نیز وزیر کشور اعلام کردند با تشکیل و راه‌اندازی قرارگاه کرونا، در ارکان ستاد مقابله با کرونا تغییری ایجاد نمی‌شود و استان‌ها باید هر هفته گزارش استان خود را به دبیرخانه این قرارگاه ارسال کنند.

جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا ادامه داد: محورهای گزارش ستاد مقابله با کرونا استان کرمان که به قرارگاه کرونا باید ارسال شود شامل اجراییات کامل مصوبات ستاد ملی، دلایل عدم اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا در استان ها، موانع اجرای مصوبات ستاد ملی و همچنین مصوبات بومی استان در ستاد مقابله با کرونای استان ها خواهد بود.

بصیری با اشاره به سایر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: مقرر شد از 20 آبان تا 20 آذر به مدت یک ماه در کلیه مراکز استان ها و شهرستان‌ها گروه‌های شغلی 3 و 4 همچنان تعطیل باشند و گروه شغلی 2 نیز از 20 آبان تا 20 آذر به صورت محدود فعالیت داشته باشند.

وی ادامه داد: رفت و آمد خودروهای شخصی در مراکز استان‌ها و شهرستان‌های بالای 200 هزار نفر از 24 آبان به مدت یک ماه از ساعت 21 تا 4 بامداد محدود خواهد شد که در این راستا مستثنیاتی نیز وجود دارد که متعاقبا اعلام خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان در ادامه سخنان خود به بازرسی‌های انجام شده در استان عنوان کرد: در هفته دوم آبان‌ماه 15455 بازرسی از واحدهای صنفی و ادارات سطح استان کرمان انجام شده است که از این تعداد 4803 مورد تذکر داده شده به‌طوری‌که 1282مورد تذکر کتبی، 151 مورد تعطیلی و مابقی تذکر شفاهی بوده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون وضعیت استان یزد به عنوان یکی از استان های همجوار کرمان، بسیار اسفبار است، بیان کرد: استان کرمان با توجه به پراکندگی، وسعت و جمعیتش این پتانسیل را دارد که وضعیت وخیم تری را پیدا کند و کنترل و مدیریت شرایط تنها با همکاری همه مسئولین و مردم از یک سو و تحمل محدودیت ها از سوی دیگر امکان پذیر است.

بصیری با تاکید برآنکه محدودیت‌های صنوف را باید ادامه دهیم، تصریح کرد: تعطیلی گروه‌های شغلی 2و 3 و 4 فعلا در شهرهای بافت، بردسیر، سیرجان، زرند، رفسنجان و شهربابک تا 30 آبان تمدید خواهد شد و فعالیت گروه شغلی 2 در بقیه شهرستان‌ها و مرکز استان تا 30 آبان تا ساعت 16 و 30 دقیقه باشد.

جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا با تاکید برآنکه بانک‌های استان از 20 آبان به مدت یک هفته تعطیل خواهند بود، اظهار کرد: پذیرش حضوری ارباب رجوع در تمامی سازمان‌ها و ادارات استان کرمان به جزء ادارات قضایی، درمانی و امدادی از 20 آبان به مدت یک هفته ممنوع خواهد بود و ارائه خدمات به مشتریان و ارباب رجوع به صورت پستی یا تلفنی باید صورت گیرد و فقط برای شهرداری باید تصمیم‌گیری شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم