آخرین مطالب

ورود به مازندران ممنوع شد اجتماعی

ورود به مازندران ممنوع شد

  بزرگنمایی:
براساس محدودت‌های ترافیکی اعمال شده از سوی پلیس راه کشور، روز‌های تاسوعا و عاشورا تردد در جاده‌های هراز و کندوان از پایتخت به سمت مازندران ممنوع است.

به گزارش نسیم شرق به نقل از جام جم آنلاین  روابط عمومی پلیس راه کشور، محدودیت‌های ترافیکی جاده‌‎های مازندران از روز چهارشنبه پنجم شهریور و در آستانه تعطیلات روز‌های تاسوعا و عاشورا تا سه شنبه 11شهریور ماه اعمال می‌شود.

پلیس راهور در گزارش امروز سه شنبه خود محدودیت‌های ترافیکی این ایام را در جاده‌های کندوان، هراز و فیروزکوه برای وسایل نقلیه موتورسیکلت، وسایل نقلیه سنگین و دیگر وسایل را بدین گونه اعلام کرد:

تردد موتور سیکلت از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه پنجم شهریور تا ساعت 6 صبح سه شنبه یازدهم شهریور از محور‌های کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه و بالعکس ممنوع است، بنابر این گزارش تردد موتور سیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

محور کندوان

تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 12 روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه پنجم و ششم شهریور تا 2 بامداد روز‌های بعد از مرزن‌آباد به سمت کرج و آزادراه تهران-شمال ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 15 روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه پنجم و ششم تا 2 بامداد روز‌های بعد از کرج (دوراهی شهرستانک) و آزادراه تهران-شمال به سمت مرزن‌آباد بصورت یکطرفه خواهد بود.

تردد تمامی وسایل نقلیه از ساعت 15 تا 24 روز جمعه هفتم شهریور از مرزن آباد بسمت کرج و آزادراه تهران-شمال ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 18 تا 24 روز جمعه هفتم شهریور از کرج (دوراهی شهرستانک) و آزادراه تهران-شمال بسمت مرزن آباد بصورت یکطرفه خواهد بود.

تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 15 تا 24 روز شنبه هشتم شهریور از کرج و ابتدای آزادراه تهران-شمال به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 18 تا 24 روز هشتم شهریور از مرزن آباد به سمت کرج و آزادراه تهران-شمال بصورت یکطرفه خواهد بود.

تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 12 روز‌های یکشنبه و دوشنبه نهم و دهم شهریور تا 2 بامداد روز‌های بعد از کرج و ابتدای آزادراه تهران-شمال بسمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 15 روز‌های یکشنبه و دوشنبه همان تاریخ تا 2بامداد روز‌های بعد از مرزن آباد به سمت کرج و آزادراه تهران-شمال بصورت یکطرفه خواهد بود.

تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج – چالوس و بالعکس کماکان ممنوع است.
 
محور هراز
 
تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 14 روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه در تاریخ‌های هشتم تا دهم شهریور تا ساعت2 بامداد روز‌های بعد از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 16 روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه مورخ 6 و 9 و 10شهریور از آب اسک به سمت رودهن (محدوده مشاء) بصورت یکطرفه خواهد بود که تا ساعت 2 بامداد روز‌های بعد تداوم خواهد داشت.

پلیس اعلام کرد که درصورت افزایش یا کاهش حجم تردد و به منظور تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه تمدید ویا لغو محدودیت‌ها در محور‌های فوق توسط مامورین پلیس راه در محل اعمال می‌شود.

تردد تمامی تریلر‌ها کماکان ممنوع است، اما تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 روز چهارشنبه پنجم شهریور تا 2 بامداد روز بعد از محور هراز ممنوع است.

تردد تمامی کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 6 روز‌های پنجشنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه ششم تا دهم شهریور تا 2 بامداد روز‌های بعد از محور هراز ممنوع است.

محور سوادکوه

تردد انواع تریلر و کامیون‌ها به استثنای حاملین موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت 8 الی 24 روز یکشنبه نهم شهریور از مسیر شمال به جنوب در محور فوق ممنوع است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود

خبرنگاران خارجی مستقر در اسرائیل از انتشار اخبار و تصاویر ویرانی ها ممنوع شدند

چرا گروسی به نتانیاهو باج می‌دهد؟

عملیات موفق پدافند بوشهر علیه هواگردهای متخاصم

هیچ مشکل و کمبودی در تامین مرغ گوشتی مورد نیاز مردم وجود ندارد

قالیباف: ایران نه جنگ تحمیلی و نه صلح تحمیلی را تحمل نمی‌کند

تیم فعال در زمینه ریزپرنده‌ها در چهارمحال و بختیاری شناسایی و بازداشت شد

پنج فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در آسمان لرستان منهدم شد

آغاز موج 15 عملیات وعده صادق 3

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد