مدیرعامل آتشنشانی کرمان:
                
                
                    
                        
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                            
 
                                
                             
                        
                        
                            
                     
                    مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان گفت: با تلاش چندین ساعته هشت تیم اطفای حریق این سازمان، آتشسوزی فروشگاه زنجیرهای در کرمان کنترل و اطفاء شده است.
 
                    
                        
به گزارش  نسیم شرق به نقل ازخبرگزاری فارس بنابراعلام روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی کرمان، علی عسکری اظهار داشت: پس از اعلام خبر وقوع آتشسوزی در فروشگاه زنجیرهای رفاه شهر کرمان واقع در خیابان شهید مطهری در ساعت 22 و 48 دقیقه شامگاه پنجشنبه اول فروردین ماه، به سرعت تیمهای اطفاء حریق سازمان آتشنشانی وارد عمل شدند و در دقایق ابتدایی حریق را کنترل  و این آتشسوزی  در ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد جمعه به صورت کامل توسط آتشنشانان خاموش شد.
وی اظهار کرد: آتشنشانان پس از اطفاء کامل آتشسوزی اقدام به تخلیه دود از محل آتشسوزی کردند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان عنوان کرد: با توجه به حجم وسیع آتشسوزی، 11 خودروی آتشنشانی به همراه 41 آتشنشان به صورت مستقیم در عملیات اطفاء حریق فروشگاه زنجیرهای رفاه شهر کرمان شرکت داشتند.
وی بیان کرد: علت این آتشسوزی توسط کارشناسان این سازمان در حال بررسی است و خوشبختانه این حادثه خسارات جانی و هیچ مصدومی نداشته است.