آخرین مطالب

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد پزشکی و سلامت

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد

  بزرگنمایی:
تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند.

 دانشمندان چینی به این احتمال اشاره می‌کنند که دم‌نوش‌های سنتی، غنی از برخی ترکیبات تقویت‌کننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد.

از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز شناخته شده است.

علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که فلاونوئیدها که به وفور در چای یافت می‌شوند، به طور بالقوه می‌توانند طول عمر موجودات مختلف از کرم و مگس گرفته تا موش را افزایش دهند.

مطالعه تاثیر چای بر پیری
یک مطالعه جامع توسط کارشناسان دانشگاه سیچوان در چنگدو، چین، شامل تجزیه و تحلیل داده‌های دو گروه بود: 5998 فرد بریتانیایی بین 37 تا 73 سال و 7931 شرکت‌کننده چینی 30 تا 79 ساله.

شرکت کنندگان اطلاعات دقیقی در مورد عادات مصرف چای خود، از جمله نوع چایی که ترجیح می دادند (سبز، سیاه، زرد یا اولانگ) و میانگین تعداد فنجان هایی که در روز مصرف می کردند، ارائه کردند.

سپس محققان نشانگرهای مختلف پیری مانند فشار خون، کلسترول و درصد چربی بدن را برای تعیین سن بیولوژیکی شرکت کنندگان ارزیابی کردند.

چای پیری بیولوژیکی را کند می‌کند
این یافته ها که در مجله The Lancet Regional Health - Western Pacific منتشر شد، نشان داد که افرادی که چای می نوشند علائم پیری بیولوژیکی کندتر را نشان می دهند.

نویسندگان نوشتند: «رابطه مواجهه و پاسخ نشان داد که مصرف حدود سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز ممکن است مشهودترین فواید ضد پیری را داشته باشد.

جالب توجه است، افرادی که نوشیدن چای را کنار گذاشته بودند، افزایش بیشتری در تسریع پیری بیولوژیکی نشان دادند.

پلی فنول‌های قدرتمند
محققان این فواید ضد پیری را به پلی فنول ها، مواد فعال زیستی اولیه در چای، نسبت دادند که اعتقاد بر این است که به طور قابل توجهی بر میکروبیوت روده تأثیر می گذارد.

این به نوبه خود بر تغییرات مرتبط با سن در ایمنی، متابولیسم و عملکرد شناختی تأثیر می گذارد.

در حالی که این مطالعه به انواع خاصی از چای پرداخته است، اما هیچ تفاوت اساسی بین مصرف کنندگان چای سیاه در بریتانیا و علاقه مندان به چای سبز چینی مشاهده نشد.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد دمایی که چای در آن مصرف می‌شود تاثیری بر نتایج نداشته باشد.

محدودیت‌های مطالعه
با این حال، محققان محدودیت‌هایی را در مطالعه خود تأیید کردند، از جمله عدم توجه به اندازه فنجان‌های چای مورد استفاده شرکت‌کنندگان.

از آنجایی که این مطالعه مشاهده‌ای بود، نمی‌توان به طور قطعی نتیجه‌گیری کرد که نوشیدن چای مستقیماً مسئول کند کردن پیری بیولوژیکی است.

در بریتانیا، جایی که مصرف چای به حدود 100 میلیون فنجان در روز می رسد، کاهش قابل توجهی در تقاضای چای، به ویژه در میان افراد جوان، در مواجهه با محبوبیت روزافزون قهوه مشاهده شده است.

چای سبز، چای سیاه، چای سفید و چای اولانگ همگی از گیاه کاملیا سیننسیس به دست می‌آیند، اما ویژگی‌های منحصر به فرد آن‌ها نتیجه روش‌های مختلف فرآوری است.

همانطور که قبلاً گفته شد، این چای ها سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد، مولکول هایی که می توانند به سلول ها آسیب برسانند و به پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک کنند، ایفا می کنند.

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد

چای سبز پیری و بیماری قلبی را کند می‌کند
چای سبز، به ویژه، به دلیل غلظت بالای کاتچین، نوعی آنتی اکسیدان، مشهور است.

مطالعات مصرف منظم چای سبز را با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط دانسته‌اند، زیرا ممکن است به کاهش سطح کلسترول LDL و بهبود عملکرد شریان‌ها کمک کند.

فواید چای سیاه برای سلامتی
چای سیاه، پرمصرف ترین نوع در جهان، دارای مجموعه ای از فواید سلامتی خاص خود است. سرشار از ترکیباتی به نام فلاونوئید است که می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد.

نوشیدن چای سیاه با کاهش خطر سکته مغزی، کاهش فشار خون و کاهش کلسترول LDL مرتبط است.

چای سفید آنتی‌اکسیدان بالایی دارد
چای سفید کمتر از بقیه فرآوری شده است و بنابراین مقدار زیادی آنتی اکسیدان را حفظ می کند. اعتقاد بر این است که چای سفید ممکن است قوی ترین خواص ضد سرطانی را در مقایسه با چای های فرآوری شده بیشتر داشته باشد.

چای اولانگ و آنزیم‌ها
چای اولانگ که تا حدی تخمیر شده است، ترکیبی از کیفیت چای سیاه و سبز است. به ویژه به دلیل توانایی آن در فعال کردن آنزیم هایی که تری گلیسیرید، نوعی چربی موجود در خون را کاهش می دهند، مورد توجه قرار گرفته است.

هوشیاری ذهنی
علاوه بر این، چای به دلیل فواید هوشیاری ذهنی که عمدتاً به محتوای کافئین آن نسبت داده می شود، شناخته شده است.

با این حال، L-theanine موجود در چای می تواند اثرات کافئین مانند اضطراب و عصبانیت را تعدیل کند و تصور می شود که عملکرد مغز را بهبود می بخشد.

سلامت دندان
نوشیدن منظم چای نیز تأثیر مثبتی بر سلامت دندان دارد، زیرا حاوی فلوراید و تانن است که ممکن است تجمع پلاک و پوسیدگی دندان را کاهش دهد. به علاوه، آبرسان است و اثر آرام بخش دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

معاون استاندار کرمان: شبکه‌ انتقال اتباع غیرمجاز به کشور در کرمان متلاشی شد

عدالت در نقطه صفر مرزی؛ خدمات قضایی جهادی به روستای محروم مَلکی رسید

کشف 5٠٠ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در قلعه‌گنج/ قاچاقچیان متواری شدند ‌

معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می شود

راوی صدساله هزاره‌های خاموش کرمان

صندلی خالی یک دانشجو؛ گرامیداشت‌ شهید مدافع امنیت در امتحانات پیام‌نور ریگان

استاندار کرمان: استاد باستانی پاریزی تاریخ را به متن زندگی مردم آورد

رییس کل دادگستری هرمزگان: ادعای ریختن برنج در دریا صحت ندارد

چهار نفر با مونوکسید کربن در رفسنجان مسموم شدند

هشدار مدیرکل مدیریت بحران کرمان نسبت به افت دما در استان

کرمان در بلندترین شب؛ بیایید مهمانی روشنایی را کامل کنیم

آغاز به کار ادارات کرمان فردا با 2 ساعت تاخیر و تغییر ساعات کاری از دی ماه

بازدید میدانی استاندار کرمان؛ گفت‌وگو با سیل‌زدگان‌ تا پیگیری ساخت پُل جازموریان

ادارات شهر کرمان با 2 ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند

شرایط خاص جوی، آموزش برخی مدارس کرمان را غیرحضوری کرد/ تعطیلی مقطع ابتدایی کرمان

کارنامه مدیریت بحران کرمان؛ عبور از سامانه‌های‌ بارشی قدرتمند

هشدار؛ خطر گازگرفتگی در سرمای شدید کرمان

سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد

بارش کم‌سابقه در کرمان؛ تلفات جانی صفر و خسارات محدود

بارش‌ها مدارس برخی شهرستان‌های کرمان را مجازی کرد

ادارات شهر کرمان با 2 ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند

افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به 7 نفر/ امداد رسانی به بیش از 23 هزار نفر

مادران شاغل دارای فرزند ابتدایی در کرمان دورکار شدند

بارش برف و تخلیه سه روستای زیر 10 خانوار/جاده راین به ساردوییه کرمان‌ مسدود شد

آماده‌باش کرمان در پی بارش‌های سنگین؛ گزارش تلفنی استاندار به وزیر کشور

انسداد 2 جاده در استان کرمان به دلیل بارش برف سنگین/ امدادرسانی در حال انجام است‌

شهادت چهار نفر در محدوده ایست و بازرسی فهرج کرمان

نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کرمان: نیمی از دانش‌آموزان استان هنرستان‌های فنی را برگزیده‌اند

فرمانده نزاجا: توسعه یگان‌های واکنش سریع پهپادی در جنوب شرق کشور انجام شد

استاندار کرمان: کشاورزی محور اصلی توسعه کرمان برفراز است

335 ناشر داخلی و خارجی در نمایشگاه کتاب کرمان شرکت دارند

گزارش داوطلبِ آمریکاییِ ارتش اسرائیل از رسیدن موشک‌های بالستیک ایران به تل‌آویو:

پایش 5200 نخل در مانور ردیابی آفت سرخرطومی حنایی

مانوری بر ای دفع افات در فهرج‌

بازدید رئیس کل دادگستری کرمان از زندان شهربابک

هشدار گسترش پشه آئدس در استان کرمان

صدور کارت سوخت ادامه دارد

استاندار کرمان: بنیاد مستضعفان به رشد و پیشرفت استان کمک کند

مدیرعامل سابق کارخانه سیمان دورود دستگیر شد

آلودگی هوا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بیشتر می‌کند

اکثر نمایندگان از توضیحات وزیر آموزش و پرورش قانع شدند

اصلاح قیمت بنزین از شنبه 22 آذر اجرا می‌شود

نگاه به زنان در کرمان از شعار به نقش موثر در مدیریت و تصمیم‌سازی ارتقا یافته است

حادثه در معدن اروزئیه کرمان یک کشته بر جا گذاشت

کشف پنج شی تاریخی در گلباف کرمان/ یک متهم دستگیر شد

قدردانی سخنگوی دولت از عطا احمدی؛ خیر و معلم کرمانی‌ که عمرش را وقف ساختن کرد

بخشش قاتل جوان پیش از اجرای حکم قصاص در کرمان

استاندار کرمان: دانشجویان، نقطه امید و اتکای جامعه باشند

سرنخ کوچک و کشف تخلفی‌ بزرگ در شهرداری نجف‌شهر کرمان/متهمان نقره‌داغ شدند