آخرین مطالب

تحقق نرخ 99 درصدی رسیدگی به پرونده‌ها در دادگاه‌های تجدیدنظر کرمان اجتماعی

تحقق نرخ 99 درصدی رسیدگی به پرونده‌ها در دادگاه‌های تجدیدنظر کرمان

  بزرگنمایی:
رئیس دادگاه‌های تجدیدنظر کرمان گفت: متوسط نرخ رسیدگی به پرونده‌ها دریک سال اخیر در شعب دادگاه تجدید نظر استان ۹۹ درصد است.

مسعود امیرمیجانی با تاکید بر لزوم افزایش شعب دادگاه‌های تجدیدنظر در استان کرمان، گفت: از ابتدای خرداد 1402 تا پایان اردیبهشت ماه سال 1403 تعداد 42 هزار و 19 فقره پرونده وارد مجتمع قضایی دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان شده و علاوه بر آن تعداد سه هزار و 210 فقره پرونده دیگر هم از قبل در جریان رسیدگی قرار داشته‌اند و در مجموع طی دوره یک ساله مذکور 41 هزار و 927 پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی افزود: حدود 17 درصد آرای دادگاه‌های بدوی که مورد تجدیدنظرخواهی قرار گرفته اند، در دادگاه تجدید نظر نقض و رای دیگری صادر شده و مابقی آرا، مورد تأیید و یا مورد اصلاح واقع شده اند.

 این قاضی با تجربه کرمانی ضمن تاکید بر این مطلب که ارجاع پرونده‌ها به شعب بیست گانه دادگاه تجدید نظر حتی المقدور بر اساس تخصص قضات انجام می شود، بیان کرد: به عنوان نمونه پرونده‌های مرتبط با صلاحیت دادگاه انقلاب در یک شعبه، پرونده‌های مربوط به دعاوی خانواده در چهار شعبه، پرونده‌های با موضوعات کیفری در پنج شعبه و پروند‌های با موضوعات حقوقی در ده شعبه مورد رسیدگی قرار گرفته و در درون هر یک موضوعات کیفری و حقوقی نیز سعی می‌شود که ارجاع تخصصی رعایت شود.

امیر میجانی ضمن اشاره به این مطلب که در جریان رسیدگی به پرونده‌های قضایی اعم از امور مرتبط به دعاوی کیفری، حقوقی و خانواده طی دو مرحله رسیدگی می شود، گفت: رسیدگی مرحله نخست توسط دادگاه‌های بدوی اعم از حقوقی، کیفری، خانواده و انقلاب درشعب آن دادگاه‌ها در سراسر استان انجام  که هر شعبه دادگاه با تصدی یک قاضی اداره می‌شود و رسیدگی مرحله بعدی، رسیدگی مرحله تجدیدنظرخواهی است که این رسیدگی توسط دادگاه تجدیدنظر مستقر در مرکز استان و با تعدد قاضی انجام می شود.

 وی بیان کرد: پس از آنکه دادگاه نخستین مبادرت به صدور رأی نمود؛ چنانچه آن رأی قابل تجدیدنظر باشد و مورد اعتراض احد از طرفین پرونده و یا هر دو طرف قرار گیرد، رسیدگی مجدد در دادگاه تجدید نظر انجام می شود و رأی دادگاه تجدیدنظر در بیشتر موضوعات قطعی بوده و فقط در موارد خاصی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور در تهران می‌باشد.

 معاون قضائی رئیس کل دادگستری و رئیس دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان گفت: در حال حاضر برای استان کرمان تشکیل 26 شعبه دادگاه تجدیدنظر مصوب شده ولی به لحاظ کمبود نیروی انسانی و کمبود فضای مناسب اداری علیرغم کثرت و انبوه پرونده‌های واصله به دادگاه تجدید نظر، فقط 20 شعبه فعال و مشغول به کار هستند که هر شعبه رسیدگی باید توسط هیات دادگاه متشکل از رئیس شعبه و دو قاضی دیگر به عنوان مستشار، انجام شود ، اما مقررات قانونی رسیدگی به پرونده‌ها را توسط هیات دو نفره قاضی را هم اجازه می‌دهد که عمده آن شعب فعلا فقط با دو قاضی در هر شعبه اداره می‌شوند.

 امیرمیجانی تصریح کرد: رییس کل دادگستری استان کرمان عهده دار ریاست شعبه اول دادگاه تجدید نظر نیز می‌باشد و سرپرستی و مدیریت شعب دادگاه تجدید نظر برعهده یکی از معاونین قضایی رئیس کل می‌باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!