آخرین مطالب

زدن ماسک در کرمان اجباری شد اخبار استان کرمان - پزشکی و سلامت

زدن ماسک در کرمان اجباری شد

  بزرگنمایی:
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان گفت: زدن ماسک از فردا دوشنبه نهم تیرماه در مجامع عمومی، بانک‌ها و ادارات و همچنین برخی اصناف که مراجعات زیادی دارند، اجباری خواهد شد.

به گزارش نسیم شرق ، سیدمصطفی آیت‌الهی‌موسوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان ظهر امروز هشتم تیرماه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان کرمان ضمن آرزوی سلامتی برای استاندار و معاون سیاسی استاندار کرمان که در روز‌های گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده اند گفت: برای کاهش ابتلا به بیماری کرونا و کاهش حجم مراجعات مردمی به بیمارستان‌ها، مردم باید بحث فاصله‌گذاری فیزیکی و اجتماعی را رعایت کرده و در مجامع عمومی و پرازدحام از ماسک استفاده کنند و جای سوال است که وقتی می‌تواند با رعایت این دو نکته از شیوع زیاد این بیماری جلوگیری کرد، چرا رعایت نکنیم؟

او با بیان این مطلب که استفاده از ماسک حدود 90 درصد از ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد، افزود: طبق دستور رئیس جمهور، از 15 تیرماه به‌صورت رسمی زدن ماسک در فضا‌های عمومی اجباری خواهد شد.

معاون امور عمرانی استاندار کرمان نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی را امری الزامی دانست و بیان داشت: رعایت مسائل و پروتکل‌های بهداشتی باید مدنظر قرار گیرد و دستگاه‌های نظارتی باید گزارش عملکرد خود را به صورت مرتب به ستاد استانی مقابله با کرونا ارائه دهند.

آیت الهی موسوی با اشاره به دیگر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مقرر شد اجاره بهای واحد‌های مسکونی از خردادماه برای شهر تهران حداکثر تا 25 درصد و در کلانشهر‌ها و سایر نقاط کشور تا 15 درصد افزایش پیدا کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان گفت: زدن ماسک از فردا دوشنبه نهم تیرماه در مجامع عمومی، بانک‌ها و ادارات و همچنین برخی اصناف که مراجعات زیادی دارند، اجباری خواهد شد و در این راستا باید در سطح شهر تبلیغات محیطی دوباره آغاز شود و در این زمینه اصحاب رسانه بیشتر تبلیغ کنند.

او با بیان این مطلب که امسال جشنواره پسته در کرمان برگزار نخواهد شد بیان داشت: با توجه به نزدیکی فصل پسته چینی، کارفرمایان موظفند بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی کارگران نظارت لازم داشته باشند.

ارسلان میری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: مواد ضد عفونی‌کننده به اندازه کافی در استان وجود دارد و انبار‌های شرکت‌های تولید کننده، از مواد ضدعفونی اشباع شده اند.

او در خصوص ماسک نیز افزود: متاسفانه شاهد هستیم در برخی نقاط استان ماسک با قیمت حدود 3000 تومان به فروش می‌رسد که باید دستگاه‌های مربوط توضیح لازم در خصوص این گرانی را بدهند، زیرا قبل از شیوع کرونا قیمت هر عدد ماسک حدود 400 تومان بوده و چرا در حال حاضر در برخی نقاط شاهد فروش 3000 تومانی هر عدد ماسک هستیم که تاکنون پاسخی در این خصوص دریافت نکرده ایم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دغدغه‌های مردم بخش نگین کویر برای خروج از بن‌بست و توسعه زیرساخت‌ها

گام‌های محکم به سوی آبادانی در دشتوئیه: دستاوردهای دهیاری در توسعه روستایی

فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد

آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی

نمایشگاه بومی‌سازی و نیازمندی‌های مس سرچشمه رفسنجان

توقیف بیش از 2 هزار خودروی شوتی و هنجارشکن در کرمان

مشاور رییس جمهور: مسیر سبز گمرکی برای تسریع در صادرات تعریف می‌شود

تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

آغاز مرمت برج قلعه تاریخی معاذ در فهرج

حکم اعدام متجاوز به عنف در پوشش مسافرکش در میناب اجرا شد

اطلاعیه دعوت به راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور

به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها