آخرین مطالب

تاکید استاندار کرمان بر رضایتمندی ارباب رجوع در ادارات اجتماعی - اخبار استان کرمان

تاکید استاندار کرمان بر رضایتمندی ارباب رجوع در ادارات

  بزرگنمایی:
استاندار کرمان از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست به منظور رضایتمندی ارباب رجوع یک گروه سنجش ارزیاب تشکیل دهند.

نماینده، ولی فقیه در استان امروز در جلسه شورای اداری استان با گرامیداشت عید قربان و روز عرفه به فراز‌هایی از دعای عرفه امام حسین (ع) پرداخت و و به همگان بر بهره مندی از فراز‌های ارزشمند و الگو پذیری دعای عرفه سفارش کرد.
 

همچنین استاندار کرمان هم با تبریک عید سعید قربان به ناکارآمدی در سیستم‌های اداری و نارضایتی ارباب رجوع پرداخت.
 

فدایی همچنین از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست یک گروه ارزیاب را در ادارات تشکیل و میزان رضایتمندی آن‌ها را بسنجند و نتیجه این ارزیابی را به جلسه شورای اداری استان ارائه دهند.
 
                                   پیامدهای برداشت غیر مجاز در استان کرمان 
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان در پاسخ به پلمپ نشدن چاه‌های غیر مجاز افزود: پیامد‌های برداشت بی رویه از آب‌های زیرزمینی باعث شده برخی دشت‌ها هرگز احیا نشوند وی دشت اختیارآباد و زرند را از جمله این مناطق در استان برشمرد.
 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همچنین نشست زمین / شکاف زمین در اثر مرگ آبخوان‌ها و تغییر در کیفیت آب شرب شهر‌ها و روستا‌ها را از دیگر پیامد‌های برداشت بی رویه ذکر کرد و گفت :هم اکنون 66 درصد جمعیت شهر‌های استان و 752 روستا با کمبود آب مواجه هستند.

وی با بیان اینکه یک ارگان به تنهایی نمی‌تواند در خصوص پلمب چاه‌ها تصمیم بگیرد پیشنهاد کرد کمیته سازگاری با کم آبی در استان تشکیل شود و طرح سازگاری با کم آبی را تصویب کنند.

رشیدی جمع کل چاه‌های غیرمجاز استان را 9 هزار و 667 حلقه چاه اعلام  کرد و گفت: چاه‌هایی که بعد از سال 85 حفر شدند باید پلمپ شوند و چاه‌هایی که قبل از این تاریخ حفر شدند در صورتی که دشت، ظرفیت آبی داشته باشد وزارت نیرو برای آن چاه پروانه بهره‌برداری صادر می‌کند .
بیشتر بخوانید : تولید 26 هزار دقیقه برنامه با موضوع نماز  در صداو سیما 
در جلسه امروز شورای اداری استان همچنین مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان روز بازدید تاریخی رهبر معظم انقلاب از صدا و سیما را گرامی داشت و گفت: هم اکنون روزانه 3 برنامه در رادیو و 3 برنامه در تلویزیون به موضوع نماز می‌پردازند و در مجموع در یک سال گذشته بیش از 26 هزار دقیقه برنامه در رادیو / تلویزیون خبر و فضای مجازی به موضوع نماز پرداخته اند.
 

احمدعلی رمضانی افزود: صدا و سیما 91 نماز جماعت در استان ضبط و از صدا و سیما پخش کرده که 81 مورد در شهرستان‌ها و بقیه در نهاد‌ها ارگان‌ها و پادگان‌ها ضبط شده است.
 

وی همچنین افزود: با فروکش کردن کرونا صدا و سیما آمادگی دارد نماز جماعت دانشگاه‌ها /صنایع/ پادگان‌ها و دستگاه‌های اجرایی که درخواست کنند را ضبط و پخش کند.

علی رمضانی همچنین با گلایه از مدیرانی که با رسانه‌های بدون مجوز مصاحبه می‌کنند گفت: ما در کشور رادیو و تلویزیون مجوزدار به جز صدا و سیمای نداریم و هر رسانه‌ای که به این اسم فعالیت کند غیرمجاز است و تبعات این فعالیت‌ها را صدا و سیما می‌پردازد.

وی از مدیران مربوط خواست جلوی فعالیت اینگونه رسانه‌های فاقد مجوز را بگیرند.

مدیرکل انتقال خون استان نیز در این جلسه گفت: تمام افرادی که داوطلب انتقال خون باشند در مرحله اول مراجعه، خونشان آزمایش و چنانچه مشکلی نداشته باشند در مرحله دوم می‌توانند خون اهدا کنند.

میرزایی افزود: اهداکنندگان مستمر خون کیفیت خون را تعیین می‌کنند که کرمان از این نظر جزو شاخص‌ترین استان‌ها در کشور است.
وی افزود فرآورده‌هایی مثل تولید خون اشعه دیده تولیده / پلاکت و پلاسما در استان انجام می‌شود.
 
                                               آغاز  مرحله دوم کمک‌های مومنانه در استان
معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله استان نیز در این جلسه از آغاز  مرحله دوم کمک‌های مومنانه در استان خبر داد و گفت: این کمک‌ها در سه مقطع زمانی دهه ولایت و امامت / دهه اول ماه محرم و دهه آخر ماه صفر انجام می‌شود.

سرهنگ زمانی افزود: قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام با کمک نهاد‌های حمایتی در این مرحله اقلام مورد نیاز را تامین و بین نیازمندان توزیع می‌کند.

وی اتمام بسته‌های حمایتی کارت هدیه جهیزیه پوشاک و کفش آرد ماسک پتو و روفرشی را از جمله کمک‌های جمع‌آوری شده توسط نهاد‌های حمایتی عنوان کرد .
 
سرهنگ زمانی همچنین به راه‌اندازی پوشش نظر قربانی اشاره کرد و گفت: در این پویش گوشت قربانی بین آسیب‌دیدگان از کرونا توزیع می‌شود.
                                                  فروش اموال غیر منقول دستگاه‌های اجرایی
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان نیز در این جلسه با اشاره به فروش اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی گفت: در این مورد 149 ملک شناسایی شده است که تاکنون فقط یک ملک به فروش رسیده است .

شیخ اسدی با اشاره به این که درآمد حاصل از فروش اموال غیر منقول دستگاه‌های اجرایی هزینه پاداش بازنشستگان و جبران کسری حقوق و مزایای کارکنان دستگاه‌های اجرایی می‌شود از مدیران خواست در زمینه فروش اموال غیرمنقول دستگاه‌ها تلاش بیشتری کنند. 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود

خبرنگاران خارجی مستقر در اسرائیل از انتشار اخبار و تصاویر ویرانی ها ممنوع شدند

چرا گروسی به نتانیاهو باج می‌دهد؟

عملیات موفق پدافند بوشهر علیه هواگردهای متخاصم

هیچ مشکل و کمبودی در تامین مرغ گوشتی مورد نیاز مردم وجود ندارد

قالیباف: ایران نه جنگ تحمیلی و نه صلح تحمیلی را تحمل نمی‌کند

تیم فعال در زمینه ریزپرنده‌ها در چهارمحال و بختیاری شناسایی و بازداشت شد

پنج فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در آسمان لرستان منهدم شد

آغاز موج 15 عملیات وعده صادق 3

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد