آخرین مطالب

دعوت شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حضور در جشن مجازی 22 بهمن فرهنگی

دعوت شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حضور در جشن مجازی 22 بهمن

  بزرگنمایی:
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیه‌ای ضمن دعوت از مردم برای حضور در جشن پیروزی انقلاب که در روز ۲۲ بهمن امسال به‌صورت مجازی و خودرویی برگزار می‌شود، بر لزوم حرکت همگان در مسیر بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی تأکید کرد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی در ابتدای این بیانیه، با اشاره به سخنی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر"
بیست و دوم بهمن، عید حقیقی برای ملت ما است"
آمده است:بار دیگر بیست و دوم بهمن ماه فرا رسید و عطر و بوی شهدا در شهرها و روستاهای کشور به مشام می‌رسد و در ایامی که طراوت و رنگ و بوی اسقلال و آزادی برای مردم ایران دارد، یاد و خاطره شهیدان در ذهن‌ها زنده می‌شود.
این بیانیه می افزاید:بیست و دوم بهمن 1357 نه تنها برای ملت ایران، بلکه برای تاریخ جهان نقطه عطفی بود و در حالیکه اندیشه‌های سیاسی شرق و غرب گرایش جوامع به ادیان الهی را کمرنگ می‌کرد و موج سنگین لیبرالیزم و سوسیالیزم جهان در حال صنعتی شدن را فرا گرفته بود و مردم جهان راه نجات و رستگاری را در سایه اتکا به ابرقدرت‌های شکل گرفته در دوران جنگ سرد دنبال می‌کردند، امید را در دل‌های‌ مردم آزادی‌خواه جهان زنده کرد و یک انقلاب عظیم با منشأ دینی شکل گرفت که همه اندیشمندان و سیاستمداران جهان را شگفت‌زده کرد و به استناد بسیاری از منابع معتبر؛ گرایش به ادیان الهی پس از انقلاب اسلامی ایران در جهان فزونی یافت.
وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 با رهبری امام خمینی (ره) که مرجع دینی، معرفتی و عارف حکیم بودند، خلاف اراده ابرقدرت‌ها بود و در حالیکه قدرت‌هایی مانند آمریکا در ایران مستشاران عالی‌رتبه در امور نظامی و سیاسی ایران داشتند و پایگاه‌های نظامی کشور در اختیار آنها و مردان سیاست نیز وابسته به آنها بودند، در برابر موج عظیم به پا خواسته از جانب ملت ایران چاره ای جز شکست نداشتند و حمایت‌های آنان برای بقای رژیم سرسپرده پهلوی ناکام و بی‌فایده ماند.
در این بیانیه با اشاره به اینکه، امام راحل(ره) نور خدا را در قلوب مردم ایران زنده کرد عنوان شده است:مردم با همبستگی و ایثار، جان‌های عزیزشان را برای احیای دین خدا و نفی سلطه و استبداد فدا کردند و دورانی خاص و بی‌نظیر در تاریخ رقم خورد و مردان و زنان این سرزمین با رهبری الهی امام خمینی(ره) به مبارزه با طاغوت زمان پرداختند و رژیمی که بیشترین منابع کشور را صرف هزینه‌های نظامی برای سرکوب مردم کرده و تمام توان خود را برای جلب رضایت ابرقدرت‌ها کرده بود را در هم کوبیدند و در کشوری که تمام ابزارها برای زدودن دین از شئون زندگی مردم به کار گرفته می‌شد، انقلابی با رهبری دینی به پیروزی رسید که امیدی برای ملت‌های آزادی‌خواه جهان شد.
چهل و دو سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و این انقلاب که پایگاه امن مستکبران در خاورمیانه را تبدیل به کابوس برای آنها کرد؛ همواره با توطئه دشمنان مواجه بوده است و تحمیل 8 سال جنگ تحمیلی و تحریم‌های ظالمانه بخشی از جنایت‌های آشکار غرب در برابر مردم ایران که خواستار استقلال و آزادی هستند بوده است و آنها همچنان ذره‌ای از دشمنی‌شان کم نشده و به هر بهانه‌ای سعی بی‌فایده در نا امید کردن مردم ایران می کنند.
اما انقلاب ایران با تکیه بر رهبری حکیمانه و الهی  و مردم توانمند و غیرتمند در مقابل تمام این بدخواهی‌ها و ستم‌ها ایستاده است و الگویی برای مسلمانان و آزادگان جهان در دیگر کشورها در مقاومت شده است. جبهه مقاومت امروز فراتر از مرزهای ایران اسلامی شکل گرفته است و در اقصی‌نقاط جهان شاهد برافراشته شدن پرچم مبارزه با ظلم هستیم.
امروز شاهد هستیم که جمهوری اسلامی ایران، کشور مستقل و مقتدر در ساحت‌های مختلف و منشأ تحولات عظیم در جهان است و معادلات منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای بدون حساب کردن ایران معنایی ندارد.
تحریم‌های ظالمانه دشمنان، در کنار سختی‌های خود موجب رشد و شکوفایی‌های متعدد برای کشور شده است و دانشمندان کشور با تکیه بر شعار ما می‌توانیم امروز توانسته‌اند بسیاری از نیازها را بدون وابستگی به غرب و شرق تأمین کنند.
عزت و سربلندی که ملت ایران به برکت انقلاب و رهبری دینی خود بدست آورده،  مهمترین دستاورد برای مردم بوده است و البته در کنار این دستاورد عظیم توفیقات متعددی در حوزه‌های مختلف حاصل شده است که پیشرفت علمی کشور و دستیابی به قله‌های علمی که ایران را در برخی از علوم راهبردی در میان 10 کشور اول جهان قرار داده است، یکی از آنها است.
رشد و شکوفایی نهاد آموزش عالی و تربیت نیروهای انسانی متخصص برای مشاغل کشور و دانش‌بنیان شدن فعالیت‌ها، بخش دیگری از موفقیت‌های انقلاب است که آمارهای این حوزه با قبل از پیروزی انقلاب قابل قیاس نبوده و دشمنان حسود نیز مجبور به اعتراف در پذیرش این حقیقت‌ها هستند.
این بیانیه همچنین در ادامه تاکیدکرده است:این موفقیت‌ها و سربلندی‌ها مرهون رهبری الهی بزرگ مرد تاریخ و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران؛ حضرت امام خمینی(ره) و در ادامه آن رهبری خلف صالح ایشان حضرت آیت الله‌العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی است و به برکت خون سرخ شهیدان، مقاومت مردم سربلند ایران تا رسیدن به قله‌های رفیع عزت و اقتدار ادامه خواهد داشت و همه باید برای دستیابی به هدف والای گام دوم انقلاب که حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی و رسیدن به جامعه مهدوی (عج) است، گام برداریم و قدردان و شکرگزار نعمت‌ها باشیم و برای رفع مشکلات و موانع و بسط عدالت تلاش داشته باشیم.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه بیانیه ضمن دعوت از عموم مردم آزاده ایران برای حضور در جشن پیروزی انقلاب در روز 22 بهمن که امسال به‌صورت مجازی و خودرویی برگزار می‌شود،  یاد و خاطر شهدای گلگون کفن را گرامی داشته و ضمن تجدید بیعت با رهبر حکیم انقلاب؛ همگان را به حرکت در مسیر بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی فرا خوانده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم

سوء قصد به جان دادستان رفسنجان؛ حال عمومی دادستان رضایت بخش است

اگر آتش‌بس نقض شود تل‌آویو لِه خواهد شد/ پس از جنگ جهانی دوم، برای اولین بار یک کشور پایگاه آمریکا را هدف گرفت

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند