آخرین مطالب

اعلام ویژه برنامه‌های ماه رمضان در شبکه قرآن فرهنگی

اعلام ویژه برنامه‌های ماه رمضان در شبکه قرآن

  بزرگنمایی:
شبکه قرآن و معارف سیما برای ماه مبارک رمضان ویژه برنامه‌هایی را تدارک دیده که می‌توان به برنامه سحرگاهی مهمانی خدا و برنامه ضیافت، ویژه افطار اشاره کرد.

به گزارش نسیم شرق به نقل از ایرنا بنا بر اعلام   شبکه قرآن و معارف سیما، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و حلول بهار قرآن، پخش زنده محفل انس با قرآن کریم در روز اول ماه مبارک رمضان که بصورت مجازی و در محضر مقام معظم رهبری برگزار می شود، ساعت 17:45 روی آنتن زنده شبکه می رود.
همچنین مراسم ترتیل خوانی روزانه ساعت یک بامداد از حرم مطهر امام خمینی (ره)، بعد از اذان صبح مسجد مقدس جمکران، ساعت 10:15 از حرم مطهر امام رضا (ع) و در ساعت 18 از حرم مطهر سیدالکریم الحسنی (ع) پخش می شود.
ویژه برنامه سحرگاهی شبکه قرآن با عنوان مهمانی خدا در سحرهای ماه مبارک رمضان از ساعت سه بامداد با اجرای محمد هادی صلح جو از حرم مطهر امام رضا (ع) در سحر های معنوی ماه مبارک رمضان به روی آنتن می رود و برنامه ضیافت ویژه افطارهای ماه مبارک هر روز ساعت 19 با اجرای سید علیرضا قوامی به بررسی سیره معنوی و مبارزاتی علمای برجسته شیعه می پردازد.
پخش سخنرانی های معارفی از دیگر برنامه های شبکه در ایام ماه مبارک رمضان است، به این ترتیب که هر روز ساعت  9:30 صبح سخنرانی آیت الله محمد ناصری و در ساعت 16 سخنرانی مرحوم آیت الله  عزیز الله خوشوقت در برنامه ای با عنوان راهی به سوی نور پخش می شود .
نکات ناب حجت الاسلام محسن قرائتی نیز به صورت روزانه در ساعت 18 و سخنرانی حجت الاسلام شیخ حسین انصاریان در ساعت 21:30 تقدیم علاقمندان خواهد شد.
یاد خدا هر روز ساعت 12 با حضور کارشناسان با موضوع قواعد قرآنی، سلوک مهدوی و نهج البلاغه  پخش می شود. مستند عقیق نیز که برنامه ای در مورد زندگی نخبگان ، قاریان و اساتید قرآنی است، هر روز ساعت 14:15 از شبکه قرآن و معارف سیما تقدیم نگاه مخاطبان خواهد شد.

در حوزه تفسیر قرآن و ادعیه نیز شمیم رمضان، به شرح و تفسیر دعای روزهای ماه مبارک رمضان اختصاص دارد که توسط مرحوم آیت الله احمد مجتهدی تهرانی ساعت 6:40 پخش می شود. تفسیر سوره  زمر توسط علامه حسن حسن زاده آملی، هر روز ساعت 7:15، شرح دعای ابوحمزه ثمالی در برنامه نجوای عارفه توسط حجت الاسلام عبدالله فاطمی نیا هر روز ساعت 16:45 و برنامه صراط مستقیم که شرح دعای افتتاح است توسط آیت الله محمدباقر تحریری هر شب ساعت 20:25  از شبکه قرآن تقدیم نگاه مخاطبان می شود.
مناجات خوانی بخش دیگری از برنامه شبکه قرآن و معارف سیماست و هر شب ساعت 24 بصورت زنده مناجات خوانی مهدی سماواتی از حسینیه مرحوم آیت الله حق شناس، ساعت 2 بامداد با صدای محمدرضا طاهری در امام زاده صالح (ع)، مناجات خوانی مهدی سلحشور در ساعت 13:3، حاج منصور ارضی ساعت 16:20و ذکر مناجات توسط میثم مطیعی در ساعت 17 از این شبکه پخش می شود.
برنامه مفاخر که معرفی شاخص ترین تلاوت های اساتید بزرگ قرآن کریم است هر روز ساعت 15:15 و تجلی، عنوان برنامه ای با موضوع شواهد قرآنی در آثار علامه حسن زاده آملی است که در ایام ماه مبارک رمضان هر روز ساعت 17:15 از شبکه قرآن تقدیم علاقمندان خواهد شد. 
برنامه روبه راه نیز بصورت ویژه برنامه هر شب ساعت 20:30 از کربلای معلی با  قرائت دعای افتتاح و مناجات خوانی در شب های پرفیض ماه ضیافت خدا دلها را روانه آستان ملکوتی اباعبدالله الحسین (ع) خواهد کرد و سریال پرمخاطب امام علی (ع) نیز هر شب ساعت 23 به روی آنتن این شبکه می رود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

استاندار کرمان: کمیسیون اصل 90 به کاهش معضل قاچاق سوخت‌ استان کمک‌ کند

نماینده مجلس:راه‌حل مشکلات را می‌دانیم اما اجازه اجرا نداریم/لزوم تفویض اختیار به استانها

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

راه اندازی دستگاه سنگ شکن برون اندامی در بیمارستان مهرگان

آب هلیل رود منتقل نمی شود

زاویه تابش خورشید عاملی خطرساز هنگام رانندگی

فرودگاه بم،مجهز به تجهیزات کمک ناوبری و روشنایی باند

استاندار کرمان: شرق استان نیازمند نگاه ملی است

تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان به ١٣ نفر رسید؛ مرگ زن باردار و ٢ کودک

حمایت وزارت نیرو از پیشتازی کرمان در انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار کرمان: لوله‌گذاری انتقال آب خلیج فارس با حمایت وزیر نیرو تکمیل شد

وزیر نیرو: هزار و 520 میلیارد ریال طرح وزارت نیرو در دولت چهاردهم افتتاح شد

بند انحرافی نجف‌آباد جیرفت با حضور وزیر نیرو افتتاح شد + فیلم

وقتی چراغ زندگی جوان کرمانی به دست پلیس راهور سبز شد

جریمه سرعت در کمربندی شهر کرمان پنج میلیون ریال شد

بسیج رسانه کرمان در تدارک بزرگترین رویداد آموزشی برای خبرنگاران

تشکیل پرونده قضایی برای ادعای دروغ پیدا شدن پیکرهای مجهول‌الهویه در سدکرج

از آوار تا آبادانی در بم؛ چکشی که امید می‌کارد

بیمه‌ها موظف به پرداخت سریع خسارات تصادفات هستند

خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی در بم

تب برفکی پشت دروازه‌های کرمان؛ دام‌ها درخطرند

آمار طلاق در کرمان کاهش یافت

سرما، مناطق گسترده‌تری از کرمان را دربر خواهد گرفت

دغدغه‌های مردم بخش نگین کویر برای خروج از بن‌بست و توسعه زیرساخت‌ها

گام‌های محکم به سوی آبادانی در دشتوئیه: دستاوردهای دهیاری در توسعه روستایی

فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد

آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی

نمایشگاه بومی‌سازی و نیازمندی‌های مس سرچشمه رفسنجان

توقیف بیش از 2 هزار خودروی شوتی و هنجارشکن در کرمان

مشاور رییس جمهور: مسیر سبز گمرکی برای تسریع در صادرات تعریف می‌شود

تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

آغاز مرمت برج قلعه تاریخی معاذ در فهرج

حکم اعدام متجاوز به عنف در پوشش مسافرکش در میناب اجرا شد

اطلاعیه دعوت به راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور

به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران