آخرین مطالب

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان کرمان:

زندانیان کرمان به دادگاه اعزام نمی شوند اخبار استان کرمان

زندانیان کرمان به دادگاه اعزام نمی شوند

  بزرگنمایی:
بخشی گفت:در استان کرمان دیگر اعزام زندانی به شعب برای دادرسی انجام نمی شود و زندانی به صورت ویدئوکنفرانس از داخل زندان در دادگاه شرکت می‌کند.

به گزارش نسیم شرق، مهدی بخشی، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان کرمان صبح امروز در جمع خبرنگاران در تشریح آخرین دستاورد‌ها و خدمات غیرحضوری قوه قضائیه در دادگستری استان کرمان گفت: 70 درصد سند تحول قوه قضائیه از طریق هوشمندسازی و فناوری محقق می‌شود.

او دسترسی آسان مردم به عدالت، شفاف سازی، دسترسی آسان به پرونده‌های مراجعین، کاهش هزینه‌های قوه قضائیه، کاهش تردد، تسریع در ابلاغ و... را از جمله فواید هوشمندسازی قوه قضائیه برشمرد.

بخشی تصریح کرد: 2 میلیون و 215 هزار ابلاغ الکترونیک طی پارسال در استان کرمان انجام شده که حدود 5 میلیارد تومان صرفه جویی در هزینه‌های قوه قضائیه در پی داشته است.

او بیان داشت: 10 دفتر خدمات الکترونیک قضایی در مرکز استان و 55 دفتر دیگر در سایر نقاط استان وجود دارد که این دفاتر 14 خدمت به مردم ارائه می‌دهند.

بخشی با بیان اینکه دستگاه قضا به دنبال الکترونیکی کردن پرونده هااست، عنوان کرد: دادرسی الکترونیک یکی دیگر از خدمات غیرحضوری در دادگستری استان کرمان است و با این خدمت فرد می‌تواند از خانه خود در جلسه دادرسی به صورت الکترونیکی شرکت کند.

او گفت: در استان کرمان دیگر اعزام زندانی به شعب را برای دادرسی نداریم و زندانی به صورت ویدئوکنفرانس از داخل زندان در دادگاه شرکت می‌کند.

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان کرمان حفظ حقوق و کرامت افراد را از موارد مورد تاکید قوه قضائیه برشمرد و بیان کرد: 74 نقطه از 84 نقطه قضایی استان کرمان به فیبر نوری متصل شده است و اکنون 34 نقطه قضایی و 12 زندان استان به سامانه ویدئوکنفرانس متصل هستند.

او استعلام‌های الکترونیک را از دیگر خدمات غیرحضوری دادگستری استان کرمان دانست و افزود: ملاقات خانواده زندانیان نیز الکترونیکی است و در حال حاضر استان کرمان در این زمینه رتبه برتر کشوری را دارد.

بخشی با بیان اینکه افراد از طریق سایت عدل ایران (www.adliran.ir) و اپلیکیشن عدالت همراه می‌توانند از خدمات غیرحضوری دستگاه قضا استفاده کنند، تصریح کرد: گرفتن گواهی عدم سوءپیشینه، نوبت دهی قضائی، ثبت قرارداد الکترونیک وکالت، ابطال تمبر وکلا، ثبت الکترونیکی دادخواست، ارسال غیرحضوری لایحه، دسترسی به اطلاعات پرونده قضایی، ثبت غیر حضوری دادخواست و شکوائیه، دریافت و مشاهده ابلاغیه‌های قضایی از جمله خدماتی که سامانه عدل ایران ارائه می‌دهد.

او سامانه‌های سها، سهام و ساما را از دیگر سایت‌های که به مردم خدمات غیرحضوری ارائه می‌دهند عنوان کرد، اظهار کرد: نظرسنجی میزان رضایتمندی مراجعین از بخش‌های مختلف به صورت ماهانه و ... گرفته می‌شود و اگر در شعبه‌ای میزان رضایتمندی مردم پایین باشد اقدام به ریشه یابی این مهم برای رفع آن می‌کنیم.

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان کرمان بیان کرد: پس از پایش پرونده‌ها متوجه شدیم که 25 هزار و 185 پرونده مسن در دادگستری استان کرمان وجود دارد که اکنون به هزارو 706 مورد کاهش یافته است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج