آخرین مطالب

فوت و فن‌ تهیه رب انار؛ سالم و خانگی اجتماعی

فوت و فن‌ تهیه رب انار؛ سالم و خانگی

  بزرگنمایی:

ن

یکی از جذاب‌ترین مراحل آشپزی اضافه‌کردن چاشنی‌هاست؛ تنها ترکیبی از جسارت و خلاقیت کافی است تا با بازی‌کردن با چاشنی‌ها طعم و ذائقه مورد علاقه‌مان را پیدا و لذیذترین غذاها را درست کنیم. یکی از این چاشنی‌ها، رب انار است که ترکیب آن در غذاهای مختلف طعم متفاوتی را ایجاد می‌کند. هرچند رب انار کارخانه‌ای با برندهای مختلف در بازار هست اما بی‌شک ناخالصی‌هایی در آن وجود دارد. بنابراین بهتر است این چاشنی را در خانه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه رب انار:

  • انار ترش: 8 کیلوگرم
  • آب: 3 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت رب انار:

1. انارها را با دقت دانه دانه کنید و مراقب باشید تا پوشش سفید دانه‌ها به آنها نچسبند. دانه‌های انار را به همراه آب داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا حدودا 40 دقیقه خوب بجوشد. در حین اینکه انارها خوب می‌جوشند، با گوشت‌کوب آنها را له کنید.

2. حالا با استفاده از یک ظرف بزرگ برای جمع‌آوری آب انار و یک آبکش روی آن، محتوای قابلمه را صاف کنید. دانه‌ها را درون آبکش خوب له کنید تا فقط هسته‌های دانه‌ها روی آبکش باقی بماند. هسته‌ها را جدا کنید و برای اطمینان از وارد نشدن هسته‌ها به درون آب انار چند بار آن را صاف کنید.

3. آب انار را به قابلمه انتقال دهید و آن را آنقدر خوب بهم بزنید تا غلیظ شود و حالت رب مانند پیدا کند. سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

فوت و فن‌ها:

- در صورتی که انار ‌آب‌دار باشد به ازای هر 8 کیلوگرم انار، 1 کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود.

- هر چه رب غلیظ‌تر شود دیرتر خراب و فاسد می‌شود و رنگ آن نیز تیره‌تر.

 - معمولا برای به صرفه بودن رب از انارهای شکسته و کوچک استفاده می‌کنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزان‌تر است. این مسأله از کیفیت رب کم نمی‌کند و آن چه مهم است این است که انار آب‌دار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه‌ای رنگ و خشک باشد.

- بهترین رنگ رب انار، قهوه‌ای کمرنگ تا قهوه‌ای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده‌اند.

- رب انار را داخل ظروف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف در شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.

- سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که بیرون از یخچال باشد باید نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک‌زدگی رب جلوگیری شود.

- در برخی رب انارهای بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می‌کنند که هم طعم رب را ترش‌تر می‌کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می‌دهد. در این مواقع شما دانه‌های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده می‌کنید که همان تفاله پوست آلوچه است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فرمانده انتظامی کرمان: کویر را به گورستان اشرار تبدیل خواهیم کرد

معاون عملیات ناجا از محل درگیری اشرار شرق کرمان دیدن کرد

استاندار: نقش کرمان در تامین امنیت کشور برجسته‌ است

فرمانده انتظامی کرمان: کویر را به گورستان اشرار تبدیل خواهیم کرد

تشییع 3 شهید مدافع وطن در کرمان

پرداخت تسهیلات بلاعوض برای استفاده از سیستم آبیاری نوین

جزئیات جدید از برخورد با کارمندان دولت که واکسن کرونا نزده اند

نمایشگاه کتاب در فهرج

اعزام تیم های تخصصی ارزیاب کرمان به هرمزگان

هشدار وزارت اطلاعات درباره ارائه اطلاعات شخصی به درگاه‌های مجازی

شمار مصدومان زلزله هرمزگان به 17 نفر افزایش یافت

دستور ویژه وزیر کشور به مسوولان مناطق زلزله زده استان هرمزگان

استاندارهرمزگان : سالن‌های سرپوشیده برای اسکان مردم آماده شده اند

رییس سازمان امداد و نجات خبر داد:

اقامه نماز آیات در هرمزگان

آماده باش دانشگاه علوم پزشکی در جنوب کرمان

معاون اول رئیس جمهور به مناطق زلزله زده سفر می‌کند

دستور رئیس جمهور برای رسیدگی فوری به زلزله زدگان

زمین لرزه شدیدی بندرعباس را لرزاند

احساس زلزله شدید هرمزگان در کرمان

بلندقامتان مس کرمان ناکام برابر خانه خوزستان

آیا ظروف آلومینیومی سرطان زاست؟

راننده تاکسی که 40 سال است تصادف نکرده/ از پیداکردن کیف میلیاردی تا برگرداندن پول جهیزیه

آیا "خودکشی" ویروس کرونا صحت دارد؟

تمام حقایق درباره سردردهای فصلی!

افسردگی و اضطراب؛ دروازه ورود به بیماری‌ها

اطلاعیه‌ای برای متقاضیان سهمیه سوخت زمستانی در کرمان

سامانه بارشی تا روز سه‌شنبه در کرمان فعال است

مدیرکل ارتباطات کرمان: سرقت کابل مانع مهم توسعه شبکه است

گزارش تصویری از آبگرفتگی معابر شهر کرمان

«فهرج» نگینی مغفول مانده در کویر/از جاذبه‌های بی‌نظیر گردشگری تا ظرفیت بالای دامپروری

106 نفر از محکومان استان کرمان مورد عفو رهبری قرار گرفتند

با مصرف 3 تا 4 عدد خرما در روز، چه اتفاقاتی در بدن تان می‌افتد؟

استاندار کرمان: اصول بهداشتی کرونا در مدارس روزانه پایش شود

استاندار کرمان: مدیران جذب اسناد خزانه را جدی بگیرند

گازکشی درشرق کرمان، شروع سرما و مشترکانی از اینجا رانده، از آنجا مانده

برگشت 2 هزار و 400 میلیارد تومان درآمد مازاد کرمان پیگیری می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد:

ناکامی آمریکا در سرقت نفتکش ایرانی به روایت رسانه‌های اسپانیایی زبان

برگزاری نمازجمعه این هفته تهران، با محوریت استکبارستیزی

قطعنامه اجتماع مردمی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

واکسیناسیون زیر 12 سال فعلا منتفی است

فرصت 15 روزه برای ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن

گزارش تصویری / مراسم 13ابان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

آغازطرح یادمان اعطای تسهیلات صندوق هنر از بَم

کرمان تا دوشنبه آینده بارانی

درمان ضعف معده با گیاه باریجه

بزرگداشت 13 آبان با رعایت دستورالعمل ها بهداشتی برگزار می شود

اجرای طرح واکسیناسیون سرخک در جنوب استان کرمان

با ترفند ساده، جلوی جاسوسی از گوشی هوشمند خود را بگیرید