آخرین مطالب

مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد: فرهنگی

مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد:

  بزرگنمایی:
مدیرکل آموزش و پرورش کرمان می‌گوید که آمادگی کامل برای بازگشایی کامل همه مقاطع تحصیلی در مدارس این استان ایجاد شده است.

احمد اسکندری نسب  اظهارداشت: طبق بخشنامه، مدارس متوسطه از شنبه هفته آینده بازگشایی می شوند اما باز هم ما منتظر تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم و چنانچه ستاد این اجازه را دهد ما آمادگی کامل را برای بازگشایی همه مدارس داریم.

یک مورد ابتلا در مدارس حضوری گزارش نشده

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت بازگشایی حضوری کلاس های درس در همه مقاطع تحصیلی و نیز تمهیدات انجام شده در مدارس برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی گفت: در مدارس روستایی با تعداد کم که طی چندوقت اخیر که کلاس ها بازگشایی شده اند هیچ گزارشی مبنی بر ابتلای دانش آموزان به کرونا نداشته ایم.

اسکندری نسب اظهارداشت: برای مقابله با کرونا اگر فاصله اجتماعی رعایت شود و افراد ماسک بزنند، مشکلی پیش نخواهد آمد، ضمن اینکه همکاران ما در مدارس همه جوانب را با رویکرد سختگیرانه در عمل به شیوه نامه های بهداشتی رعایت خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان در ادامه با بیان اینکه یک بازمانده از تحصیل حضوری هم یعنی آسیب در جامعه به دانش آموزان و والدین آنان توصیه کرد که در هر شرایطی برای حضور در کلاس های درس اقدام کنند.

وی با بیان اینکه آموزش های مجازی هرچقدر هم مفید باشد باز تبعات و آثار نامناسبی دارد و کارکرد کلاس های حضوری و حضور در جمع سایر دانش آموزان را ندارد بیان کرد: همه ما در هر جایی باید تلاش کنیم دانش آموزان به هر شکل و شیوه ای که امکانپذیر است در کلاس درس و مدرسه حضور یابند.

اسکندری نسب با بیان اینکه بازگشایی کلاس ها و آموزش های حضوری سبب جلوگیری از افت تحصیلی می شود گفت: دانش آموزان و والدین باید از بازگشایی مدارس استقبال کنند تا شاهد افت تحصیلی نباشیم.

مدارس کرمان آماده بازگشایی در همه مقاطع

وی در ادامه خطاب به والدینی که امکان دارد نگران بازگشایی مدارس باشند تصریح کرد: همه دست اندرکاران مدارس و آموزش و پرورش درصدد هستند که مشکلی در بازگشایی کلاس ها وجود نداشته باشد لذا این افراد نیز ضمن حفظ آرامش خود در ارتقای زمینه ها برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی تلاش کنند.

به گزارش ایرنا بازگشایی مدارس در استان کرمان که بخشی از مدارس با دانش آموز اندک از مهرماه میزبان حضوری دانش آموزان هستند درحالی است که بیش از 660 هزار دانش آموز امسال در قالب هفت هزار و 867 مدرسه و با حضور 44 هزار معلم سال تحصیلی را شروع کرده اند.

دانش آموزان و روز استکبارستیزی

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان که همزمان با به صدا درآمدن زنگ استکبارستیزی با خبرنگار ایرنا مصاحبه کرد با اشاره به این مناسبت گفت: دانش آموزان فعلی آینده سازان کشور هستند، ما هرچه برای آنان کار کنیم، برنامه داشته باشیم و آموزه ها را در آنان تقویت کنیم به نفع کشور است.

وی با بیان اینکه تلاش داریم دانش آموزانی در مسیر ارزش های انقلاب اسلامی، ایران دوستی و ارزش های شهدا و ایثار تربیت کنیم ادامه داد: همزمان باید کاری کنیم که دانش آموزان از لحاظ علمی نیز از برنامه های علمی دنیا سبقت بگیرند.

اسکندری نسب با تاکید بر اینکه باید دانش آموزان و معلمانی در تراز انقلاب اسلامی پرورش دهیم اظهارداشت: اگر این اتفاق افتاد به طور قطع آینده کشور ما تضمین خواهد شد و به سمت عمران و آبادانی نیز خواهد رفت.

وی با اشاره به برگزاری رویدادهای استکبار ستیزی در مدارس گفت: هدف ما تربیت دانش آموزانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب است که در راستای سند تحول بنیادین و گام دوم انقلاب قدم بر می دارند.

مدارس کرمان آماده بازگشایی در همه مقاطع

به گزارش ایرنا 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز نامگذاری شده است؛ به علت همزمانی این روز با پنجشنبه که مدارس تعطیل است، روز گذشته 12 آبان زنگ استکبارستیزی در مدارس سراسر کشور نواخته شد که خبرنگار ایرنا در حاشیه این مراسم مصاحبه ای نیز با مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان انجام داد.

نامگذاری روز مبارزه با استکبار جهانی و دانش آموز یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است.

13 آبان 1343، مأموران رژیم شاه حضرت امام خمینی(ره) را در قم دستگیر و به دستور آمریکا، به ترکیه تبعید کردند. در روز 13 آبان 1357، دانش آموزان تهرانی در اعتراض به دخالت های آمریکا در ایران، راهپیمایی کردند، ولی نیروهای رژیم شاه به آنان حمله کردند و آنان را به خاک و خون کشیدند. در روز 13 آبان 1358 نیز دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، لانه جاسوسی آمریکا را در تهران تسخیر کردند و جاسوسان آمریکایی را به گروگان گرفتند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تب برفکی پشت دروازه‌های کرمان؛ دام‌ها درخطرند

آمار طلاق در کرمان کاهش یافت

سرما، مناطق گسترده‌تری از کرمان را دربر خواهد گرفت

دغدغه‌های مردم بخش نگین کویر برای خروج از بن‌بست و توسعه زیرساخت‌ها

گام‌های محکم به سوی آبادانی در دشتوئیه: دستاوردهای دهیاری در توسعه روستایی

فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد

آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی

نمایشگاه بومی‌سازی و نیازمندی‌های مس سرچشمه رفسنجان

توقیف بیش از 2 هزار خودروی شوتی و هنجارشکن در کرمان

مشاور رییس جمهور: مسیر سبز گمرکی برای تسریع در صادرات تعریف می‌شود

تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

آغاز مرمت برج قلعه تاریخی معاذ در فهرج

حکم اعدام متجاوز به عنف در پوشش مسافرکش در میناب اجرا شد

اطلاعیه دعوت به راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور

به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان