آخرین مطالب

سرپرست جدید فرمانداری فهرج معرفی شد اخبار شرق استان کرمان

سرپرست جدید فرمانداری فهرج معرفی شد

  بزرگنمایی:
طی مراسمی با حضور سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان، حسین سعید نیا به عنوان سرپرست فرمانداری فهرج معرفی شد.

جلالی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان در آیین تکریم و معارفه سرپرست فرمانداری فهرج گفت: با جهاد تبیین روح امید، پیشرفت و عدالت در جامعه دمیده می شود. 

او می گوید: فهرج با تلاش همه، پیشانی استان کرمان در شکست راهبرد دشمن در مسئله نفوذ و اختلاف خواهد بود.

حجت اسلام رضا آقاملائی امام جمعه فهرج نیز در این مراسم  خطاب به سرپرست  فرماندار جدید این شهرستان، از او خواست برای خدمت به مردم تلاش کند.

او گفت: وظیفه من و همه مسئولان است که در زمینه تبیین، عمل و اجرای گام دوم انقلاب تلاش کنیم و رهنمود های رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)  را جزو اولویت اصلی کاری خود قرار بدهیم.

امام جمعه فهرج در ادامه از سرپرست جدید فرمانداری فهرج خواست برای کار عمرانی در این شهرستان با تمام تلاش وارد میدان شوند. 

به گفته او  روستا‌ها در  فهرج در زمینه راه مشکل دارند و باید برای رفع محرومیت و اشتغال زایی در شهرستان تلاش کنیم.

حجت الاسلام آقا ملایی نبود فضای ورزشی و تفریحی را یکی از مشکلات این شهرستان دانست و گفت: باید موضوع اشتغال زایی، عمران و آبادانی در اولویت کاری فرماندار جدید قرار بگیرد.

کریم غضنفرآبادی مسئول دفتر حجت الاسلام موسی غضنفر آبادی نماینده مردم شهرستان‌های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امروز آسایش و امنیت ما مرهون خون شهدا و تلاش‌های ایثارگران و جانبازان است.

او  به مشکلات طوفان و ریزگرد‌ها در این شهرستان پرداخت و  گفت: باید به شهرستان فهرج توجه ویژه ای  شود.

امیر باقری زاده، فرماندار سابق شهرستان فهرج به اقدامات عمرانی و اشتغال زایی در این شهرستان پرداخت و گفت: اعتبار روکش آسفالت راه فهرج ـ جهان آباد تامین شده است و باید مناقصه آن برگزار شود تا عملیات روکش این محور اجرایی شود.

او می گوید: یکی از دغدغه‌های مردم فهرج، نبود پاسگاه پلیس راه بود که مجوز آن گرفته شده است و به زودی راه اندازی خواهد شد.

باقری زاده گفت: به زودی چندین واحد صنعتی در شهرک صنعتی راه اندازی می‌شود.

به گفته او پروژه‌های آب رسانی خوبی برای شهرستان تعریف شده است و 90 کیلومتر در فهرج عملیات لوله گذاری انجام خواهد شد و تا چند ماه آینده روستایی فاقد شبکه آب آشامیدنی در شهرستان نخواهیم داشت.

فرماندار سابق فهرج گفت: در زمینه گاز رسانی، در بخش مرکزی قرارداد علمک گذاری و در بخش نگین کویر فهرج توسعه شبکه گاز داریم که قر ارداد آن بسته شده است.

او در رابطه با صحبت‌های مطرح شده در زمینه واگذاری ریگ‌های یلان فهرج هم پاسخ داد و گفت: در هیچ صورت جلسه‌ و سندی در حوزه تقسیمات کشوری برای واگذاری ریگ‌های یلان تا این لحظه موافقت نکرده ام.

حسین سعید نیا سرپرست فرماندار فهرج نیز گفت: در سال های گذشته خشکسالی، خسارات زیادی به بخش کشاورزی وارد کرده است؛ بنابراین در بحث استمهال وام‌های کشاورزی پیگیری می‌کنم، ضمن اینکه اعتقاد دارم در بحث کشاورزی باید اقدامات اساسی صورت بگیرد. 

حسین سعید نیا سرپرست فرماندار فهرج

به گفته او در زمینه آبرسانی اقدامات خوبی انجام شده است و ما هم سعی می‌کنیم در این زمینه اقداماتی انجام دهیم.

سعید نیا گفت: در زمینه راه‌های روستایی مشکل داریم و اکثریت راه‌های روستایی راه مناسب ندارند.

او می گوید: در محور ریگان  ـ نرماشیر شاهد حوادث ناگوار هستیم و 17 کیلومتر این محور در شهرستان فهرج قرار دارد و من در این زمینه دغدغه دارم . 

سعید نیا گفت: در شهرستان فهرج بنا‌های تاریخی و مناظر طبیعی جنگل کهور و نبکا‌ها پتانسیل خوبی دارند که باید آن ها را به جهان معرفی کنیم.

او  گفت: برای اشتغال ز ایی و رفع موانع و در اختیار گداشتن زمین برای سرمایه گذاری کمک می‌کنیم.

در پایان این این مراسم حکم استاندار کرمان به حسین سعید نیا به عنوان سرپرست فرمانداری فهرج اعطا و از تلاش‌های امیر باقری زاده فرماندار سابق فهرج قدردانی شد.

انتهای پیام/ م


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بارش نزولات جوی مدارس برخی مناطق کرمان را به فضای مجازی کشاند

پیگیری پرونده‌های اغتشاشات کرمان بر اساس قانون تشدید مجازات جاسوسی

جزئیات مراحل ثبت‌نام افراد به عنوان سرپرست برای دریافت کالابرگ

پشه‌ها خونخوارتر شده‌اند!

آغاز ثبت‌ نام آزمون سراسری 1405 از 18 اسفند

پرداخت پاداش و اضافه‌ کار به کارمندان دولت مبتنی بر عملکرد می‌شود

آغاز پروژه اعدام‌سازی با انتشار اخبار جعلی درباره احکام قضایی متهمان اغتشاشات

بروز سکته مغزی در مردان بیش از زنان است/ زمان طلایی درمان را جدی بگیرید

آیا نوشیدن چای داغ در اول صبح به بهبود عفونت معده کمک می‌کند

پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد به کارکنان آموزش و پرورش

2855 روستای کرمان آماده برگزاری انتخابات شوراها

دادستان کرمان: تصمیمات جدید برای تعیین تکلیف بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخذ می شود

جشنواره گل تراکتور در هوای سرد تبریز

استاندار کرمان بر نگاه واقع بینانه به حوزه اتباع تاکید کرد

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری سایبری همزمان با واریز کالابرگ 4 میلیونی

فریب افکار عمومی با هوش مصنوعی؛ تولید و انتشار تصاویر جعلی جرم است

استاندار کرمان: کتابخانه‌های عمومی به پایگاه‌های موثر فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند

برج اکرم: نگین تلاش در قلب کویر

حضور 560 هزار دانش‌آموز در طرح سراسری اعتکاف

مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند

طلسم مرمت خانه‌شهر کرمان می‌شکند؟

140 مسجد کرمان جلوه‌ای از دلدادگی در آیین اعتکاف

پیش‌بینی یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته

تشریح جزئیات دستگیری مادورو از زبان ترامپ

سردار قاآنی به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد

آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ/ هر نفر ماهانه یک میلیون تومان

آنفلوآنزا؛ راه‌های پیشگیری و نکاتی برای مراقبت از کودکان

عرضه بنزین سوپر و تجربه‌ای جدید در تامین بازار سوخت

پزشکیان:راه شهید سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد/ آماده شهادتیم

هماهنگی حداکثری برای سالگرد شهید سلیمانی در کرمان؛ زیرساخت‌های ارتباطی و ایمنی تامین شد

روایت شیخ حسن العبادی از حضور حاج قاسم در محاصره بلد؛ خون مقاومت در رگ‌ها جاری است

صدقه جاریه و اجرای حدود 190 پروژه توسعه و بازسازی عتبات عالیات

اگر حاج‌قاسم بود، چه می‌کرد؟

بازرس کل قضایی کرمان بر لزوم رفع مشکلات شرکت فن‌سازان تاکید کرد

امام جمعه کرمان: دستیابی به نرخ باسوادی 94 درصد در استان دستاورد مهمی است

آتش‌نشان کرمانی از بیمارستان مرخص شد

مشارکت 24 هزار میلیارد ریالی بنگاه‌های اقتصادی با آموزش و پرورش کرمان

تداوم هشدارها در کرمان؛ ناپایداری‌های جوی تا صبح چهارشنبه

آمادگی کامل پلیس راهور کرمان برای اجرای محدودیت‌های ترافیکی هفته مقاومت

استاندار: کرمان پیشتاز صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی کشور است‌

پوران؛ زائر زیارتگاه عشق و نگهبان خاطره‌ها

سامانه بارشی جدید کرمان را درگیر باران، برف و سیلاب می‌کند

شهری که مُرد و زنده شد

معاون استاندار کرمان: شبکه‌ انتقال اتباع غیرمجاز به کشور در کرمان متلاشی شد

عدالت در نقطه صفر مرزی؛ خدمات قضایی جهادی به روستای محروم مَلکی رسید

کشف 5٠٠ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در قلعه‌گنج/ قاچاقچیان متواری شدند ‌

معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می شود

راوی صدساله هزاره‌های خاموش کرمان

صندلی خالی یک دانشجو؛ گرامیداشت‌ شهید مدافع امنیت در امتحانات پیام‌نور ریگان

استاندار کرمان: استاد باستانی پاریزی تاریخ را به متن زندگی مردم آورد