آخرین مطالب

در اولین پیام نوروزی در مسجد جامع خرمشهر

رئیس‌جمهور: در سال جاری مسئله اشتغال مسئله اول ماست سیاسی - اجتماعی

رئیس‌جمهور: در سال جاری مسئله اشتغال مسئله اول ماست

  بزرگنمایی:
آقای رئیسی گفت: در سال جاری مسئله اشتغال مسئله اول ماست. بیکاری منشا همه مصیبت‌های اقتصادی و اجتماعی است و حمایت از تولید در صدر برنامه‌های دولت خواهد بود.

به گزارش نسیم شرق، رئیس جمهور با بیان اینکه قرن پانزدهم دوره نقش‌آفرینی فعال ملت ایران و به تعبیر دقیق‌تر قرن ایران اسلامی است، اظهار گفت: دولت مردمی در هفت ماه گذشته نشان داده است که به آنچه می‌گوید، عمل می‌کند. تعادل را به سیاست خارجی بازگرداندیم و در عین تلاش برای خنثی‌سازی و رفع جنایت تحریم کشور را معطل برجام نکرده‌ایم.

حجت‌الاسلام رئیسی در نخستین پیام نوروزی خود به ملت ایران در مسجد جامع خرمشهر با بیان اینکه ملت ایران بدون تردید امسال نتیجه استقامت و ایستادگی خود را خواهند دید، گفت: اولین پیام نوروزی اینجانب به‌عنوان خادم جمهور، پیام کار و تلاش شبانه‌روزی و بی‌وقفه برای ساختن ایرانی قوی و پیشرفته است. هیچ ملتی بدون کار متراکم و استفاده از حداکثر منابع انسانی و طبیعی به جایی نرسیده و سال جدید و قرن جدید برای همه ما باید آغاز دور جدیدی از کار مولّد، مفید، ثمربخش و پیشرفت‌آفرین باشد.

«یا مقلب القلوب و الأبصار

یا مدبّر اللّیل و النّهار

یا محوّل الحول و الأحوال

حوّل حالنا الی احسن الحال

بسم‌الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب‌العالمین و صلی‌الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین

فرا رسیدن نوروز نشاط آفرین، دوباره جان یافتن طبیعت و زمین، حلول سال 1401 هجری شمسی را به شما ملت عزیز و سرافراز ایران و رهبر معظم انقلاب اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

تقارن عید سعید نیمه شعبان ولادت با سعادت حضرت، ولی عصر (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) با طلیعه‌ی سال نو را به فال نیک می‌گیرم. از خداوند متعال فرج حضرت، ولی عصر (عج) را خواستارم.

نوروز، نماد و تبلور تمدنی ارزش‌گراست. تمدنی فرهنگ ساز و معنویتگرا که نقطه اوج فرهنگ بر آمده از خدا پرستی، خانواده دوستی و صلح گستری است.

نوروز امسال لحظه تحویل قرن است. در نگاه کلی قرن چهاردهم قرن انقلاب اسلامی ملت عزیز ایران بود و این ملت در تاریخ درخشان باقی خواهد ماند. انشاالله قرن آینده، قرن ظهور و اعتلای تمدن ایرانی‌-‌اسلامی برآمده از انقلاب شکوهمند اسلامی باشد.

قرنی که مردم مسلمان ایران به رهبری امام خمینی رحمت‌الله‌علیه، خود را از زیر سلطه استکبار و استبداد دست‌نشانده رها کرد و استقلال و آزادی را با استقرار مردم سالاری دینی، در قالب نظام مقدس جمهوری اسلامی نهادینه کرد.

ملت عزیز و قهرمان ایران، «اینجا» نماد ایستادگی شماست؛ مسجد جامع خرمشهر.

در 8 سال جنگ تحمیلی، شرق و غرب عالم در یک جبهه‌ی واحد، در برابر استقلال خواهی ایران صف کشیده بودند، اما امروز برای تعامل با ایران با یکدیگر رقابت می‌کنند. این عظمت ملت بزرگ ایران است.

ملت ایران از گردنه‌های سخت و پیچ تاریخی، با سرافرازی و حفظ استقلال عبور کرد. البته همچنان از کید دشمن غافل نیست.

قرن پانزدهم، قرن نقش‌آفرینی فعال ملت ایران و یا به عبارت روشن‌تر قرن ایران اسلامی است.

همه اقوام ایرانی، اعم از فارس، لر، کرد، آذری، بلوچ، عرب و ترکمن، همه در خدمت به این آرمان ملی حرکت می‌کنند. همه ما یک خانواده هستیم، با سرنوشت مشترک، خانواده ایرانی.

دولت در هفت ماهی که از آغاز به کارش می‌گذرد، نشان داد مصمم است به آنچه می‌گوید عمل کند.

گفتیم که کرونا را به توفیق الهی و کمک مردم، مهار می‌کنیم، الحمدلله انجام شد. گفتیم که کشور و اقتصاد را معطل برجام نمی‌کنیم، همه دیدند که در عین انجام مذاکره و به کارگیری ابزار‌های سیاسی و حقوقی برای رفع جنایت تحریم، اما تمرکز خود را بر خنثی‌سازی تحریم‌ها قرار دادیم. همه دیدند که از همان ماه‌های اول چگونه ظرفیت‌های معطل‌مانده را به لطف خداوند متعال و مردم فعال کردیم. خوشبختانه نشانه‌های رشد و ثبات اقتصادی و افزایش چشمگیر ارزش تجارت خارجی و صادرات غیرنفتی در این مدت پدیدار شده است. تجارت با همسایگان را به نفع مردم افزایش دادیم. گفتیم که هدف گذاری اصلی دولت مهار تورم و اعمال سیاست‌های تورم‌زدا است. به توفیق الهی این حرکت آغاز شد و امروز شیب تورم در سه ماهه آخر سال کاهنده شد. آمار‌ها گواه بر این مدعاست.

گفتیم که چرخ تولید را با قوت به حرکت در می‌آوریم. آمار‌های رسمی که هنوز تا پایان 3 ماهه سوم است، نشان می‌دهد رشد اقتصادی به بالای 5 درصد رسیده است.

گفتیم از همه ظرفیت‌های کشور برای سرعت دادن به پیشرفت و آبادانی کشور استفاده می‌کنیم. همه شاهد بودند که چگونه برای هموارتر کردن مسیر خدمتگزاری دستگاه‌ها و نهاد‌های عمومی و انقلابی راه باز شد و همه در کنار هم به خدمت رفتیم. امروز همه نهاد‌های انقلاب اسلامی با دولت در کنار یکدیگر قرار دارند و همه در کنار مردم قرار دارند.

بر خلاف مقاطعی که دائماً مسئولان از تریبون‌ها علیه یکدیگر بدگویی می‌کردند و مردم را نگران می‌کردند، با همکاری و هماهنگی قوا و همه نهادها، تلاش شد اختلاف نظر‌ها به داخل جلسات کارشناسی منتقل شود و تریبون‌های رسمی را به محل تزریق روحیه امید و همگرایی برای حل مشکلات کشور تبدیل کردیم.

گفتیم که منافع و امنیت مردم را با هیچ چیز معامله نمی‌کنیم. همه دیدند که افزایش توان دفاعی و موشکی و فضایی کشور را در اولویت قرار دادیم، چون امنیت کشور در اولویت است.

امیدواریم که دولت ما دولت صادق‌الوعدی باشد. به وعده‌های داده شده در زمان خودش عمل شود.

دولت شما مردم با دیپلماسی فعال، تعادل را به سیاست خارجی بازگردانده است. بزرگترین دستاورد کشور در این سال‌ها شکست مفتضحانه سیاست فشار حداکثری آمریکایی‌ها بوده که با مقاومت ملت ایران این شکست میسر شد.

عزیزان و مردم بزرگوار ایران

اداره کشور را از مسیر درستی شروع کردیم. سرنوشت ملت را در دستان بیگانگان جستجو نکردیم. دوگانه‌سازی و فاصله‌گذاری که تضعیف کننده قدرت ملت است کنار گذاشتیم. نشان دادیم که قدرت میدان به نفع قدرت دیپلماسی است. دیپلماسی می‌تواند در خدمت سلامت باشد. روابط خارجی را در خدمت اقتصاد جامعه به کار گرفتیم و این همان معنای دولت تحول‌گرا و عدالت‌محور است.

ملت عزیز ایران

من از رنج‌های شما به صورت مستقیم با خبر هستم و در سفر‌های استانی و در ملاقات‌های عمومی با مردم آن را لمس می‌کنم.

در 7 ماه از کار دولت تلاش‌های زیادی برای بهبود وضعیت معیشت مردم و کنترل تورم انجام شد و همچنین توجه خاص به اقشار ضعیف داشتهایم و ان‌شاالله پس از این نیز خواهیم داشت.

در طول مدت شروع به کار دولت، بسیاری از کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل به مدار تولید بازگشتند.

در سال جاری ان‌شاالله مسئله اشتغال مسئله اول ماست. بیکاری منشا همه مصیبت‌های اقتصادی و اجتماعی است و حمایت از تولید در صدر برنامه‌های دولت خواهد بود.

برنامه‌های زیادی در این مدت در راه اندازی پروژه‌های کلان ملی و طرح‌های منطقه‌ای پیگیری شده است.

در حوزه تولید مسکن، مهار تورم و ایجاد اشتغال، اقداماتی انجام شد که به زودی نتایج آن در کشور مشاهده خواهد شد.

به حول و قوه الهی و بدون تردید امسال ملت ایران نتیجه استقامت و ایستادگی خود را خواهند دید. کما اینکه در گذشته نیز نتایج استقامت و مقاومت آن‌ها روشن شده است.

امیدوارم سال جدید، سال پایان یافتن کرونا در سراسر جهان و خاتمه جنگ و آوارگی در همه کشور‌های جهان باشد.

اولین پیام نوروزی اینجانب به‌عنوان خادم جمهور، از این منطقه، از سرزمین عزیزتر از جان ایران، در واقع پیام کار و تلاش شبانه‌روزی و بی‌وقفه برای ساختن ایرانی قوی و پیشرفته است. هیچ ملتی و هیچ کشوری بدون کار متراکم و استفاده از حداکثر منابع انسانی و طبیعی به جایی نرسیده است. سال جدید و قرن جدید برای همه ما باید آغاز دور جدیدی از کار مولّد، مفید، ثمربخش و پیشرفت‌آفرین باشد.

یاد همه‌ی مجاهدان، شهیدان و ایثارگرانی را که برای سربلندی اسلام و ایران عزیز در قرن گذشته کوشیدند و در رأس آنان امام بزرگوارمان که بی‌شک خورشید تابناک قرن 14 است، گرامی می‌دارم.

بار دیگر، نوروز و شروع سال جدید را به شما عزیزان تبریک عرض می‌کنم و برای همه شما در سال جدید آرزوی موفقیت سلامت، خوشبختی و پیروزی دارم.»


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود