آخرین مطالب

بازدید فرماندار از فروشگاه‌های بم/ مردم نگران تامین کالاهای اساسی نباشند اقتصادی

بازدید فرماندار از فروشگاه‌های بم/ مردم نگران تامین کالاهای اساسی نباشند

  بزرگنمایی:
فرماندار شهرستان بم که با حضور در فروشگاه‌های این شهر از نحوه توزیع کالا بازدید کرد و گفت: هیچ نگرانی در تامین و توزیع کالاهای اساسی مردم شهرستان وجود ندارد.

چند روزی از اعلام و آغاز اجرای طرح حذف ارز ترجیحی می‌گذرد و حالا به تدریج وضعیت بازار و تأمین اقلام و هجوم برای خرید کالاهایی مانند روغن و مرغ و تب تقاضای ایجاد شده در بازار در سطح شهرستان بم کاهش یافته است 

کالاهای مورد نیاز به فروشگاه‌ها رسیده و اقلام اساسی با نرخ جدید در سطح شهرستان موجود است و اکنون کمبودی در زمینه کالاهای مورد تقاضای مردم نیست، قیمت‌ها خیلی زود به روز شده و حتی اجناسی که قبلاً خریداری شده نیز توسط فروشندگان نه به قیمت قبل، که با قیمت جدید عرضه می‌شود.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا فرماندار شهرستان بم به همراه اعضای ستاد تنظیم بازار به صورت سرزده با حضور در سطح فروشگاه‌های زنجیره ای ضمن بازدید از روند توزیع اجناس و نحوه قیمت گذاری‌های مصوب آن‌ها، دقایقی را به گفت و گو با مشتریان و متصدیان فروشگاه پرداخت.

هادی شهسوارپور در حاشیه این بازدید ضمن تقدیر از شهروندان و اهالی شریف بم به جهت حفظ آرامش و همکاری خوب آن‌ها در راستای اجرای طرح جدید حذف ارز ترجیحی عنوان کرد: در حال حاضر آرامش در سطح بازارهای شهرستان بم و بخش های تابعه برقرار بوده و تمامی اجناس مورد نیاز به میزان کافی موجود و در دسترس شهروندان است.

وی افزود: سازمان‌های متولی باید به‌طور مستمر بر توزیع کالا و پیشگیری از هرگونه کمبود یا افزایش قیمت نظارت دقیق داشته باشند تا از هرگونه افزایش قیمت بالاتر از قیمت مصوب جلوگیری شود.

فرماندار بم بیان کرد: دولت اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها برای حمایت از دهک‌های پایین جامعه و جلوگیری از فساد و رانت با ساماندهی ارز ترجیحی آغاز کرده تا ضمن انجام جراحی اقتصادی بزرگ در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی گامی مهم بردارد و بی شک همراهی مردم، اصناف و بازاریان مانند گذشته بسیار موثر است که جای تقدیر دارد.

بازدید فرماندار از فروشگاه‌های بم/ مردم نگران تامین کالاهای اساسی نباشند

اداره صنعت معدن و تجارت نظارت مستمر بر بازار دارد

در ادامه نیز رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بم به خبرنگار ایرنا گفت:با توجه به شرایط ویژه و ابلاغ ارز ترجیحی و هدفمند کردن یارانه ها اداره صنعت، معدن و تجارت براساس وظایفی که برعهده دارد نظارت خود را مستمر کرده و یک قرارگاه نظارتی به دبیری اداره صمت تشکیل شده است.

علیرضا پشتیبان با اشاره به اینکه هر گونه افزایش قیمت بیشتر از مصوب قانونی اجحاف به حق مشتری است، افزود: واحدهای صنفی باید بدانند جرایمی که برای درج نکردن قیمت یک محصول در نظر گرفته شده به مبلغ 10 میلیون تومان افزایش یافته پس باید به قیمت های درج شده توجه شود تا مشمول جرایم سنگین نشوند.

وی می گوید شهروندان در صورت مشاهده هر تخلفی از جمله احتکار کالاهای اساسی مانند روغن، شکر یا دیگر اقلام می توانند با  124 تماس بگیرند تا براساس قانون جدید دستگاه حکومتی برخورد جدی با فرد متخلف صورت گیرد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بم بیان کرد: 15 تیم دو نفره در سطح شهرستان در حال نظارت مستقیم بر روی اقلام و تمامی کالاهای موجود هستند زیرا  اصلاح  ارز ترجیحی  و مردمی کردن یارانه ها نباید تاثیری بر اقلام درجه دوم بگذارد.

به گفته وی مردم باید بدانند قیمت برخی از اقلام که پایه آن ها کالاهای اساسی است تغییر جزیی خواهد داشت که در این زمینه باید به اتحادیه مربوطه مراجعه کنند تا قیمت ها مشخص شده و در کمیسیون نظارت تایید شود سپس نسبت به اعمال قیمت در سطح شهر اقدام شود.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بم عنوان کرد: افزایش قیمت ها باید براساس تورم باشد و نباید به گونه ای باشد که گران فروشی به حساب آید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود

خبرنگاران خارجی مستقر در اسرائیل از انتشار اخبار و تصاویر ویرانی ها ممنوع شدند

چرا گروسی به نتانیاهو باج می‌دهد؟

عملیات موفق پدافند بوشهر علیه هواگردهای متخاصم

هیچ مشکل و کمبودی در تامین مرغ گوشتی مورد نیاز مردم وجود ندارد

قالیباف: ایران نه جنگ تحمیلی و نه صلح تحمیلی را تحمل نمی‌کند

تیم فعال در زمینه ریزپرنده‌ها در چهارمحال و بختیاری شناسایی و بازداشت شد

پنج فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در آسمان لرستان منهدم شد

آغاز موج 15 عملیات وعده صادق 3

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد