آخرین مطالب

رئیس جمهور: نیازمند حرکتی جهشی و جهادی برای رفع مشکلات کشور هستیم سیاسی

رئیس جمهور: نیازمند حرکتی جهشی و جهادی برای رفع مشکلات کشور هستیم

  بزرگنمایی:
رئیس جمهور رفع مشکلات کشور را نیازمند حرکتی جهادی و تحولی دانست و گفت: با گام های آهسته نمی توان مشکلات را برطرف کرد لذا باید یک حرکت جهشی داشته باشیم.

به گزارش نسیم شرق ، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در آیین بهره برداری از طرح غدیر با قدردانی از بیش از 2 هزار نفر که به صورت شبانه روزی در طراحی و اجرای طرح آبرسانی غدیر مشارکت داشتند، گفت: ایرانی بودن تمام اقدامات از طراحی، اجرا و تجهیزات به کار رفته در این طرح باعث افتخار است.

وی با بیان اینکه این طرح با دست توانمند مهندسان، کارگران و مدیریت جهادی مدیران به نتیجه رسیده است، افزود: با اجرای این طرح بزرگ در مدت زمان 10  ماه معلوم می‌شود که ظرفیت‌های بزرگی در کشور ما وجود دارد.

رئیس جمهور با قدردانی از وزیر نیرو، استاندار خوزستان، سازمان آب و برق و همه افرادی که در اجرای طرح غدیر نقش داشتند، گفت: وزیر نیرو دارای روحیه‌ای جهادی هستند و برای مدیریت آب و برق کشور به صورت شبانه روزی تلاش می‌کند.

وی مدیریت امکانات برای رفع مشکلات مردم را ضروری خواند و افزود: این طرح به زوار ابا عبدالله الحسین(ع) آبرسانی می‌کند که توفیقی بزرگ است.

آیت الله رئیسی گفت: بسیج، ارتش، سپاه و همه نیروهای مردمی که در سنگر دفاع مقدس بودند اکنون در سنگر سازندگی و آبادانی در جای جای کشور در حال فعالیت هستند که این موضوع برای مردم روشن و محسوس است.

وی اجرای طرح غدیر در کمترین زمان را موجب بالا رفتن توقع ما و مردم دانست و افزود: از مسوولان استان خوزستان از جمله سازمان آب و برق و پیمانکاران انتظار می رود سایر طرح‌های استان را نیز با مدیریت جهادی همچون طرح غدیر اجرا و تکمیل کنند.

رئیس جمهور اظهارداشت: می‌گفتند با مشکلاتی که در ارتباط با تولید برق وجود دارد مگر می‌شود خاموشی نداشته باشیم اما با مدیریت و استفاده درست از برق و آب و همکاری صنایع و بخش کشاورزی این کار محقق شد.

وی افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته اگر مشکلی درخصوص خشکسالی گریبانگیر هر کدام از سدها شود از ظرفیت سایر سدها برای تامین آب آشامیدنی مردم استفاده می شود.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه طرح غدیر سه یا چهار ساله بود که در مدت 10 ماه به سرانجام رسید، گفت: این از اقدامات مخلصانه بوده و اجر آن عندالله محفوظ است چراکه افرادی شبانه روز در این طرح کار کردند و مردم خوزستان امیدوار شدند.

وی این امیدواری را موجب مشارکت بیشتر مردم و افزایش سرمایه و نشاط اجتماعی استان خوزستان دانست و افزود: طرح غدیر باعث نقش آفرینی جوانان خوزستانی در منطقه خواهد شد.

رئیس جمهور با اعتقاد بر اینکه می توان کارهای بزرگی در کشور انجام داد، بیان کرد: عرب، لر، دزفولی و اندیمشکی همه باید احساس کنند که در منطقه دارد فعالیت و کار انجام می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای طرح های فاضلاب در خوزستان شد و افزود: نباید باران که نعمت الهی است باعث ایجاد دلهره در مردم شود.

رشد اقتصادی پنج درصدی در خوزستان

آیت الله رئیسی با اشاره به افزایش رشد اقتصادی خوزستان از 2 درصد به پنج درصد گفت: این مهم با جذب اعتبارات استان محقق شده که جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به فعالیت شرکت های بزرگ در استان خوزستان افزود: مسوولیت های اجتماعی این شرکت ها می تواند گره های استان را باز کنند و باعث توسعه منطقه شوند.

رئیس جمهورر بیان کرد: مردم باید احساس کنند که مجاهدانه در راستای ایجاد اشتغال در سطح استان کار می شود.

آیت الله رئیسی از نماینده ولی فقیه در خوزستان، نمایندگان مجلس، سپاه، بسیج و ارتش خواست با مدیریت دلسوزانه و مجاهدانه در راستای رفع مشکلات استان گام بردارند.

وی خواستار تداوم طرح های بزرگ تا حصول نتیجه قطعی شد و افزود: طراحی قوی و برنامه خوب می‌خواهیم ولی مهمترین بخش هر کار انگیزه و مدیریت جهادی است.

رئیس جمهور با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله قاضی دزفولی گفت: پنج بار برای بررسی مسایل خوزستان به این استان سفر کردم ولی تا زمان عملیاتی شدن وعده ها پیگیر مشکلات خواهم بود و در میان مردم حاضر می شوم.

وی با بیان اینکه اگر اخلاص داشته باشیم برکات الهی ایجاد می‌شود، افزود: نماینده ولی فقیه در خوزستان روحیه جهادی دارند و به ایشان گفتم هر جا ضرورت باشد در استان حاضر می شوم.

آیت الله رئیسی حضور در منطقه محروم احمد فداله دزفول را یادآور شد و اظهارداشت: مردم این منطقه به رغم تلاش گروه های جهادی مشکلات زیادی از جمله جاده داشتند که باید برای رفع مشکلات آنها اقدام شود.

وی افزود: تردد از منطقه احمد فداله تا دزفول به دلیل نبود جاده مناسب هشت ساعت زمان می برد که لازم است اقدام لازم در این زمینه صورت گیرد.

رئیس جمهور بیان کرد: همه افرادی که در دوران دفاع مقدس مقابل دشمن نقش جهادی داشتند امروز باید در تولید، ساخت جاده، فعال کردن کارخانه های نیمه تعطیل و تعطیل، مسکن سازی و اشتغال فعالیت کنند.


رفع مشکل آب آشامیدنی از خواسته های مردم خوزستان بود

آیت الله رئیسی رفع مشکل آب آشامیدنی را یکی از خواسته های مردم خوزستان دانست و اظهارداشت: همه کشور مدیون خوزستان است چون روزهای سختی را در مقابل ستمگران و صدامیان در جنگ تحمیلی سپری کرد.

وی با گرامیداشت یادو خاطره مرحوم آیت الله قاضی امام جمعه فقید دزفول افزود: مردم دزفول در جریان موشک باران دشمن، شهر را ترک نکردند و در جریان ایستادگی خود فرزندانشان شهید شدند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه بسیاری از نقاط استان خوزستان به رغم تهدیدهای دشمن ماندند و مجاهدانه از ارزش‌های کشور دفاع کردند، بیان کرد: خوزستان سرزمین مجاهدان، ایثارگران و شهیدانی است که مردانه ایستادند و فتح المبین خلق کردند.

وی افزود: مردم خوزستان در دوران دفاع مقدس با سلاح مقابل دشمن ایستادند و اکنون با اقدام انقلابی و جهادی باید مشکلات را رفع و با تحقق شعار ما می‌توانیم دشمنان را مایوس کنند.

آیت الله رئیسی حضور در روستاهای خوزستان را یادآور شد و گفت: اهالی روستاها در امور کشور بسیار نقش آفرین بوده و شهیدانی تقدیم میهن اسلامی کرده اند که باید به آنها رسیدگی شود.

وی افزود: اهالی این روستاها، انسان های وارسته ای هستند که وقتی نزد آنها می رویم خواسته زیادی ندارند و برای پیشرفت کشور و رهبر معظم انقلاب دعا می‌کنند.

 طرح آبرسانی غدیر در خوزستان که بزرگترین طرح آبرسانی کشور است امروز جمعه 11 شهریور با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی طرح انتقال آب غدیر خوزستان توسط مجموعه سازمان آب و برق خوزستان و در راستای تحقق وعده رییس جمهور به مردم خوزستان مبنی بر رفع مشکل آب شرب 26 شهر و یک هزار و 600 روستا از مهر 1400 آغاز شد.

برای اجرای این طرح در ابتدا یک بازه زمانی سه ساله تعریف شد اما با تلاش‌ انجام‌شده طرح میان مدت آن در کمتر از یکسال محقق شده و اکنون در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.

این طرح بزرگ برای افق 25 ساله و تامین آب با دبی 20 متر مکعب بر ثانیه تعریف شده که با کار جهادی در سازمان آب و برق خوزستان، این دبی که قرار بود در 25 سال آینده تامین شود از هم اکنون تامین شده است.

با اجرای طرح آبرسانی غدیر، افزایش 100 درصدی کمی و 50 درصد کیفی آب در 26 شهر و یک هزار و 600 روستای خوزستان رخ خواهد داد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود