آخرین مطالب

جام جهانی 2022 قطر؛

شکست سنگین ملی‌پوشان در اولین گام؛ 6گل خورده حاصل بی‌برنامگی کی‌روش +عکس ورزشی

شکست سنگین ملی‌پوشان در اولین گام؛ 6گل خورده حاصل بی‌برنامگی کی‌روش +عکس

  بزرگنمایی:
تیم ملی فوتبال کشورمان در اولین مسابقه خود در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ به مصاف انگلیس رفت و در پایان شکست سنگینی را مقابل این تیم تجربه کرد.

در پایان این دیدار با نتیجه شش بر 2 به سود سه‌شیر به پایان رسید تا شاگردان کی‌روش بدترین شروع تاریخ ایران در جام جهانی را رقم بزنند.

به گزارش نسیم شرق به نقل از ایرنا، تیم ملی فوتبال ایران در اولین بازی خود در مرحله گروهی جام جهانی 2022 قطر از ساعت 16:30 در ورزشگاه بین‌المللی خلیفه به مصاف تیم انگلیس رفت و در پایان با نتیجه 6 بر 2 مغلوب شد.

کارلوس کی‌روش با ترکیب 11 نفره علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، احسان حاج‌صفی، میلاد محمدی، علیرضا جهانبخش، مرتضی پورعلی‌گنجی، مهدی طارمی، روزبه چشمی، علی کریمی، مجید حسینی و احمد نوراللهی به مصاف سه‌شیر آمد.

در آن طرف میدان، گرت ساوگیت سرمربی تیم ملی انگلیس، جردن پیکفورد، هری مگوایر، جان استونز، کیران تریپیه، لوک شو، دکلن رایس، جود بلینگام، میسون مونت، رحیم استرلینگ، بوکایو ساکا و هری کین را برای این بازی انتخاب کرد.

رافائل کلاوس، رودریگو فیگریدو انریکه کوریا، دنیلو سیمون و کوین اورتگا تیم داوری این بازی را تشکیل می‌دهند.

نیمه نخست

دقیقه 3: در این دقیقه برای تیم انگلیس یک کرنر به دست آمد. در حین ضربه کرنر، مگوایر یک درگیری با چشمی داشت اما داور بازی اعتقادی به پنالتی نداشت. 

دقیقه 7: هری کین با یک ارسال روی دروازه ایران باعث شد تا مگوایر در موقعیت گلزنی قرار بگیرد اما ضربه او راهی به گل نداشت. در این صحنه بیرانوند خروج اشتباه داشت و ممکن بود این اشتباه باعث گل خوردن تیم ایران شود. در این صحنه بیرانوند برخورد بسیار شدیدی با مجید حسینی داشت و این اتفاق باعث شد تا بازی برای چند دقیقه متوقف شود. 

دقیقه 16: پس از حدود هفت دقیقه بازی از سر گرفته شد اما بعد از مدت کوتاهی باز هم بیرانوند روی زمین افتاد و درخواست تعویض کرد. حسین حسینی نیز جای او را در درون دروازه گرفت تا نخستین تعویض اجباری کارلوس کی‌روش شکل بگیرد.  

دقیقه 21: ایران پس از چند دقیقه که در لاک دفاعی فرو رفته بود، صاحب یک موقعیت ضربه آزاد شد اما این ضربه راه به جایی نبرد. 

دقیقه 25: علیرضا جهانبخش با یک خطای شدید روی پای لوک شاو از داور کارت زرد دریافت کرد. 

دقیقه 30: در این دقیقه ساکا از جناح راست یک پاس خوب برای میسون مونت ارسال کرد و ضربه این بازیکن به شکلی خطرناک به تور کنار دروازه برخورد کرد. 

دقیقه 32: تریپیر یک ارسال زیبا از روی نقطه کرنر داشت که این ارسال روی ضربه سر مگوایر نشست و باعث شد توپ به تیرک دروازه برخورد کند. 

دقیقه 35: تیم انگلیس در نهایت مزد حملات خود را گرفت و ارسال بی نقص شاو از سمت چپ باعث شد تا بلینگام با یک ضربه سر دروازه ایران را باز کند. دقیقه 43: کرنر از سمت چپ به دست آمد و هری مگوایر با سر توپ را کاشت و ساکا با پای چپ توپ را به طاق دروازه زد تا گل دوم سه‌شیر به دست بیاید. 

دقیقه 11+45: ارسال حاج صفی از سمت چپ با ضربه بسیار ضعیف جهانبخش همراه شد و توپ با اختلاف به بیرون رفت. 

در نهایت این نیمه با برتری سه بر صفر انگلیس به پایان رسید تا تیم ملی ایران یک ساعت فاجعه‌بار را مقابل سه‌شیر تجربه کند. 

نیمه دوم

کی‌روش بین دو نیمه روزبه چشمی، جهانبخش و کریمی را از بازی خارج کرد و به جای آن‌ها، علی قلی‌زاده، سعید عزت‌اللهی و محمد حسین کنعانی را وارد زمین کرد. 

دقیقه 62: استرلینگ با یک پاس به ساکا او را در یک موقعیت خوب قرار داد و این بازیکن ریزنقش با حرکت در عرض و ضربه بغل پا توانست دروازه ایران را برای بار چهارم باز کند. 


دقیقه 45: ارسال هری کین از سمت چپ با ضربه تک ضرب استرلینگ وارد دروازه شاگردان کی‌روش شد تا نتیجه بازی سه بر صفر شود. 

دقیقه 63: کی‌روش، مهدی ترابی را جای میلاد محمدی وارد زمین کرد. 

دقیقه 65: علی قلی‌زاده با یک پاس بسیار زیبا طارمی را در موقعیت گلزنی قرار داد و او نیز با یک شوت زیبا توپ را به طاق دروازه کوبید تا حساب کار چهار بر یک شود. 

دقیقه 69: اریک دایر، جک گریلیش، فیل فودن و مارکوس رشفورد به جای هری مگوایر، ساکا، استرلینگ و مونت در ترکیب قرار گرفتند. 

دقیقه 71: پاس هری کین در سمت راست به رشفورد رسید و مهاج منچستریونایتد به راحتی با از پیش رو برداشتن مجید حسینی توپ را وارد دروازه کرد تا اولین شوت او تبدیل به گل پنج انگلیس شود. 

دقیقه 76: هری کین در این دقیقه جای خود را به کالوم ویلسون داد.

دقیقه 78: سردار آزمون به جای احمد نوراللهی وارد زمین شد. به علت اینکه بیرانوند به دلیل مصدومیت از ناحیه سر جای خود را به حسینی داد، تعویض او در تعداد تعویض‌ها محاسبه نمی‌شود.  

دقیقه 90: فرار ویلسون از تله آفساید ایران باعث شد تا این بازیکن با یک پاس خوب به گریلیش او را در یک موقعیت مناسب قرار دهد. ستاره سیتیزن‌ها نیز با یک بغل پا ساده توانست دروازه ایران را باز کند.  

دقیقه 8+90: پاس در عمق ترابی به سردار آزمون باعث شد تا این بازیکن در موقعیت تک به تک قرار بگیرد اما این بازیکن قدر موقعیت را ندانست و توپ را به تیرک دروازه زد.  

دقیقه 10+90: ارسال حاج صفی باعث شد تا یک برخورد روی پورعلی‌گنجی اتفاق بیفتد. داور با کمک VAR این صحنه را پنالتی تشخیص داد و مهدی طارمی توانست این توپ را بر خلاف حرکت پیکفورد، وارد دروازه سه‌شیر کند و خود را نیز دو گله کند. 
در پایان این دیدار با نتیجه شش بر 2 به سود سه‌شیر به پایان رسید تا شاگردان کی‌روش بدترین شروع تاریخ ایران در جام جهانی را رقم بزنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم