 
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                             
 
                                 
                            
                        
                            
                     
                    فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف ۶۰ قطعه انواع سکه عتیقه مربوط به دوره های تاریخی صفویان و دستگیری یک متهم در عملیات پلیس امنیت اقتصادی خبر داد.
                        
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عبدالرضا ناظری اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت یک نفر در زمینه نگهداری و فروش عتیقه در شهر کرمان، موضوع را بررسی و با همکاری نمایندگانی از اداره میراث فرهنگی متهم مورد نظر را شناسایی و دستگیر کردند.
وی افزود: در بازرسی از کیف این متهم 60 قطعه انواع سکه بسیار قدیمی کشف و برابر اعلام کارشناسان میراث فرهنگی مشخص شد این مسکوکات عتیقه دارای قدمت فرهنگی و تاریخی مربوط به ادوار حکومت صفویان هستند.
فرمانده انتظامی استان کرمان بیان کرد: تحقیقات از متهم برای شناسایی نحوه فعالیت این فرد در تهیه و فروش اشیای عتیقه و رابطان او ادامه دارد.
وی تصریح کرد: قاچاق اشیای عتیقه و آثار باستانی، تاراج فرهنگ و تاریخ کشور به شمار میرود که از شهروندان می خواهیم در صورت اطلاع از فعالیت افراد سودجو و قاچاقچیان عتیقه، مراتب را به پلیس اطلاع دهند.
                    
                        
                    
                    
                        
                    
                 
                    
                             
                     
                
                    
                         دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۶:۵۷ دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۶:۵۷
 منبع: ایرنا منبع: ایرنا