آخرین مطالب

بختیاری: تمام مددجویان روستاهای فهرج تا پایان سال آینده خانه‌دار می‌شوند اجتماعی - اخبار شرق استان کرمان

بختیاری: تمام مددجویان روستاهای فهرج تا پایان سال آینده خانه‌دار می‌شوند

  بزرگنمایی:
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: در مورد مسکن برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته و اقداماتی شروع شده و در روستاهای شهرستان فهرج تا پایان سال ۱۴۰۲ پرونده بدون مسکن بسته خواهد شد و همه مددجویان تا پایان سال ۱۴۰۲ صاحبخانه می‌شوند.

به گزارش نسیم شرق، سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور امروز در سفر به بخش نگین کویر فهرج اظهار کرد: بخش نگین کویر فهرج در دورترین نقطه استان کرمان واقع شده و یکی از بخش‌های شهرستان فهرج است. این بخش 17 شهید تقدیم اسلام کرده است ما به‌عنوان خادم مردم در این منطقه حضور پیدا کردیم.

 بختیاری در ادامه گفت: قطعا یکی از ماموریت‌های دولت سیزدهم و نظام جمهوری اسلامی، رسیدگی به وضعیت نیازمندان و محرومان خصوصا در مناطق محروم است.

 وی تصریح کرد: در زمینه اشتغال مردم عزیز شهرستان فهرج و همچنین اهالی بخش نگین کویر و رسیدگی به وضعیت اشتغال آنها آمادگی کامل را داریم.

رئیس کمیته امداد کشور در زمینه مشکل مسکن مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان فهرج خصوصا بخش نگین کویر گفت: در مورد مسکن برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته و اقداماتی شروع شده امیدواریم مشکل مسکن این شهرستان هم در روستا و هم در شهر با برنامه‌های خوبی که داریم حل شود و در روستاهای این شهرستان تا پایان سال 1402 پرونده بدون مسکن بسته شود و ما پرونده بدون مسکن در شهرستان فهرج نداشته باشیم و همه مددجویان تا پایان سال 1402 صاحبخانه می‌شوند.

 وی خاطرنشان کرد: البته این امر در برنامه های‌مان برای کل استان و کل کشور است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور ابراز کرد: یک‌سری زیرساخت‌ها باید انجام بگیرد. در سفر اول آیت‌الله رئیسی به استان کرمان مصوبات خیلی خوبی انجام گرفته و یکی از درخواست‌های مددجویان گازکشی بوده که مددجویان گازکشی داخل منازل نداشتند در بودجه سفر که برای استان کرمان گذاشتند به این امر توجه شده و هم به مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گفتیم اگر در این زمینه نیاز به کمک باشد این کار را انجام می‌دهیم.

 وی اضافه کرد: گازکشی که انجام شده تعدادی از گازکشی استفاده کردند ولی مددجویانی که بضاعت نداشتند برای لوله کشی داخل خانه علمک درب خانه‌شان نصب شده و ان‌شاءالله ظرف کوتاه‌ترین زمان ممکن آنها هم از نعمت گاز در منازلشان برخوردار می‌شوند.

 بختیاری در زمینه ایجاد فضاهای تربیتی در بخش نگین کویر گفت: برای احداث یک سالن در محل کمیته امداد امام خمینی(ره) و فعالیت‌های فرهنگی برای مددجویان و غیرمددجویان درخواست داشتند که قرار شد با کمک خیران سالن را در این منطقه احداث کنیم.

وی با اشاره به بحث توانمندسازی محرومان در مناطق محروم تصریح کرد: برای توانمندی سه رکن تعریف کردیم اشتغال، مسکن و خوداتکایی. در بحث اشتغال الحمدالله کارهای خوبی صورت گرفته و امیدواریم با همکاری خوب بانک‌ها در سطح شهرستان و استان اتفاقات بهتری بیفتد.

بختیاری افزود: در بحث تسهیلات مشکلی نداریم و با همکاری بانک‌ها در بحث اشتغال کارهای خوبی اتفاق خواهد افتاد.در بحث مسکن؛ هم مسکن روستایی هم مسکن شهری برای مددجویان در برنامه‌های قطعی کمیته امداد امام خمینی(ره) است و اقداماتی در این زمینه صورت گرفته و شروع نیز شده است.

به گزارش نسیم شرق، در این سفر مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، فرماندار فهرج، امام جمعه اهل سنت نگین کویر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فهرج رئیس کمیته امداد کشور را همراهی کردند.

همچنین در سفر سیدمرتضی بختیاری به شرق استان کرمان، ظهر امروز در بخش نگین کویر فهرج با حضور در مزار دو شهید روستای اسماعیل آباد بخش نگین کویر فهرج به مقام شامخ این شهدای والامقام ادای احترام کرد.

 سپس یک باب منزل مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در روستای اسماعیل آباد بخش نگین کویر فهرج به بهره‌برداری رسید.

این واحد مسکونی با زیربنای 60 مترمربع احداث شده که برای احداث آن 80 میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و 15 میلیون تومان از صندوق امداد ولایت کمیته امداد امام خمینی(ره) تسهیلات پرداخت شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود

خبرنگاران خارجی مستقر در اسرائیل از انتشار اخبار و تصاویر ویرانی ها ممنوع شدند

چرا گروسی به نتانیاهو باج می‌دهد؟

عملیات موفق پدافند بوشهر علیه هواگردهای متخاصم