آخرین مطالب

واگذاری بیش از 100 هزار واحد مسکونی به مردم با دستور رئیس‌جمهور سیاسی

واگذاری بیش از 100 هزار واحد مسکونی به مردم با دستور رئیس‌جمهور

  بزرگنمایی:
همزمان با هفته دولت، ۱۰۱ هزار و ۲۷۸ هزار واحد مسکونی نهضت ملی با دستور رئیس‌جمهور به متقاضیان تحویل داده شد.

به گزارش نسیم شرق ، با دستور آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان 101 هزار و 278 هزار واحد مسکونی نهضت ملی به متقاضیان تحویل داده شد.

رئیسی در این مراسم ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی و نیز گرامیداشت یاد شهدای دولت، گفت: به طور طبیعی هفته دولت زمان ارائه گزارش اقدامات و عملکرد بخش‌های مختلف دولت به مردم است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مسکن از جمله نیاز‌های جدی مردم در سراسر کشور محسوب می‌شود و دولت مردمی نیز از همان آغاز فعالیت خود تأمین مسکن را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است، افزود: مسکن یکی از بخش‌های پیشران اقتصاد و تولید است و جا دارد از تلاش‌های همه دست‌اندرکاران این بخش در وزارت راه و شهرسازی و بخش‌های همکار، نظیر استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، بانک‌ها، بخش‌هایی از نیرو‌های مسلح و دیگر تلاشگران در این عرصه قدردانی کنم.

رئیسی با اشاره به اینکه رونق ساخت مسکن در کشور می‌تواند به شکل مستقیم و غیرمستقیم بخش‌های مختلف اقتصاد و تولید را به حرکت درآورده و ایجاد اشتغال کند، اظهار داشت: نکته مهم‌تر این است که مسکن با توجه به سهم بالای آن در سبد هزینه‌های خانوار، یکی از دغدغه‌های جدی خانواده‌هاست، لذا باید به شکل ویژه مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: تلاش‌های دست‌اندرکاران وزارت راه و شهرسازی و دیگر فعالان در عرصه ساخت مسکن باعث کاهش دغدغه‌های مردم می‌شود و آثار اقداماتی که در 2 سال گذشته در این زمینه انجام شده در حال آشکار شدن است.

وی با اشاره به افتتاح 101 هزار واحد مسکونی طی مراسم امروز، بیان کرد: امروز برای همه ما روز بسیار خوبی است و پس از شکر به درگاه خداوند و تشکر از دست‌اندرکاران اجرا و تکمیل این پروژه‌ها، از همه می‌خواهم که با اتکال به خداوند نهضت ساخت مسکن را با قوت ادامه دهند تا همه افرادی که به دنبال تهیه مسکن هستند، صاحب خانه شوند.

رئیس جمهور در ادامه گفت: اینکه امروز نهضت ساخت مسکن در سراسر کشور فعال و فراگیر شده به پشتوانه به میدان آمدن همه بخش‌های مرتبط از جمله وزارت راه و شهرسازی و بانک‌ها است. بانک‌ها در زمینه رونق‌بخشی به ساخت مسکن نقش مهمی دارند و باید تسهیلات بخش مسکن‌سازی را جزو تکالیف خاص خود به حساب آورند.

در این مراسم که یازدهمین جلسه شورای عالی مسکن بود و به فاصله کمتر از یک ماه از جلسه قبلی این شورا برگزار می‌شد، همزمان با هفته دولت 101 هزار واحد مسکونی در سراسر کشور به طور همزمان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

این واحد‌های مسکونی شامل طرح‌های خودمالک، طرح‌های حمایتی واگذاری اراضی، مسکن روستایی، بافت‌های فرسوده و ساخت واحد‌های ویلایی در برخی استان‌ها بود.

بر این اساس، بیشترین تعداد واحد‌هایی که امروز در استان‌های مختلف افتتاح و به متقاضیان تحویل داده می‌شود، متعلق به استان خراسان رضوی با 9 هزار و 477 واحد مسکونی است و پس از آن به استان‌های تهران با 8 هزار و 728 واحد، همدان 7 هزار و 258 واحد مسکونی، کرمان 6 هزار و 613 واحد مسکونی و هرمزگان پنج هزار و 224 واحد مسکونی اختصاص دارد.

در استان‌های آذربایجان شرقی 2 هزار و 439 واحد مسکونی، آذربایجان غربی 2 هزار و 939 واحد مسکونی، اردبیل یک‌هزار و 806 واحد مسکونی، اصفهان 2 هزار و 740 واحد مسکونی، البرز یک‌هزار و 210 واحد مسکونی، ایرانشهر 87 واحد مسکونی، ایلام 415 واحد مسکونی، بوشهر یک‌هزار و 68 واحد مسکونی، چهارمحال و بختیاری 892 واحد مسکونی، خراسان جنوبی یک‌هزار و 728 واحد مسکونی، خراسان شمالی 2 هزار و 543 واحد مسکونی، خوزستان 4 هزار و 730 واحد مسکونی، زنجان 3 هزار و 738 واحد مسکونی، سمنان 533 واحد مسکونی، شاهرود (شرق سمنان) 628 واحد مسکونی، سیستان و بلوچستان 4 هزار و 471 واحد مسکونی، فارس 2 هزار و 973 واحد مسکونی، قزوین یک‌هزار و 943 واحد مسکونی، قم 2 هزار و 389 واحد مسکونی، کردستان یک‌هزار و 406 واحد مسکونی، جنوب کرمان 250 واحد مسکونی، کرمانشاه 3 هزار و 648 واحد مسکونی، کهگیلویه و بویراحمد 2 هزار و 543 واحد مسکونی، گلستان 2 هزار و 854 واحد مسکونی، گیلان 2 هزار و 64 واحد مسکونی، لرستان 2 هزار و 277 واحد مسکونی، مازندران 4 هزار و 290 واحد مسکونی، مرکزی یک‌هزار و 670 واحد مسکونی و یزد 3 هزار و 704 واحد مسکونی به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

در آغاز این مراسم استانداران تعدادی از استان‌های کشور، در خصوص روند ساخت و واگذاری مسکن به متقاضیان و همچنین پروژه‌های در حال انجام به رئیس‌جمهور گزارش دادند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم