آخرین مطالب

صحت‌سنجی مدارک متقاضیان پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس آماده شد/مدارک ناقص پنج هزار نفر سیاسی

صحت‌سنجی مدارک متقاضیان پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس آماده شد/مدارک ناقص پنج هزار نفر

  بزرگنمایی:
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: حدود ۴۹ هزار متقاضی پیش ثبت‌نام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس از فردا منتظر دریافت پیامک از نتیجه صحت سنجی مدارک بارگذاری شده به صورت خود اظهاری در پنجره واحد انتخابات وزارت کشور باشند.

دومین همایش معاونان سیاسی استانداری‌ها و رؤسای ستادهای انتخاباتی سراسر کشور با موضوع «هرچه باشکوه تر برگزار کردن انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری» روز سه شنبه در سالن اجتماعات پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد.

در ابتدای این همایش یک روزه سید محمد تقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات طی سخنانی از همکاری همه دستگاه‌ها و شورای نگهبان در تعامل مطلوب در راستای برگزاری انتخابات امسال و اعلام به موقع نتایج صحت سنجی مدارک متقاضیان پیش ثبت نام انتخابات مجلس قدردانی کرد.

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور نیز در گزارشی از آخرین وضعیت بررسی مدارک متقاضیان گفت: نتایج اعلام شده از سوی 6 دستگاه ( ثبت احوال، فراجا، دادستانی، وزارت امور خارجه، سازمان امور استخدامی و آموزش عالی ) متولی صحت سنجی مدارک بارگذاری شده در پنجره واحد ثبت نام وزارت کشور تا امروز نشان می‌دهد که بیش از پنج هزار نفر مدارک ناقص داشته اند که نسبت به حدود 49 هزار متقاضی پیش ثبت نام این ریزش رقم چندانی نیست.

وی بیشترین نقص مدارک متقاضیان را مربوط به حوزه آموزش عالی و مدارک تحصیلی عنوان کرد و گفت: در حوزه دادستانی از بین بیش از 48 هزار متقاضی پیش ثبت نام برای ورود به مجلس شورای اسلامی 115 نفر مشکل یا سابقه کیفری داشته اند.

مدیرکل دفتر امور انتخابات وزارت کشور با تاکید براینکه نتیجه نهایی صحت سنجی از مدارک ارسال شده متقاضیان پیش ثبت نام تا 26 شهریور ماه 1402 اعلام می شود، افزود : از فردا برای بیش از 48 هزار نفر متقاضی پیش ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی پیامک ارسال خواهد شد که هر فرد می‌تواند نتیجه صحت سنجی مدارک خود اظهاری را در پنجره واحد وزارت کشور مشاهده و پیگیری کند.

اسلامی با اشاره به اینکه متقاضیان از ساعت 8 صبح فردا می توانند وارد سامانه پنجره واحد انتخابات شوند و نتایج صحت سنجی 6 دستگاه از مدارک خود را ببینند، افزود: نتایج صحت سنجی هر دستگاه در مورد هر فرد به صورت یک آیکون نمایش داده می شود که اگر قرمز باشد موضوع نقض مدارک مطرح است و دلیل آن نیز برای فرد متقاضی ثبت نام، شرح داده شده است.

وی گفت: داوطلبانی که به صورت سبز رنگ نتیجه صحت سنجی مدارک خود را دریافت می کنند با کد رهگیری اعلام شده می توانند در 27 مهر ماه امسال وارد سامانه ثبت نام نهایی برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شوند.

اسلامی با تاکید بر اینکه رد صحت سنجی مدارک هر فرد به معنی احراز یا عدم احراز نیست، گفت: طبق قانون افراد امکان ثبت اعتراض خود را تا 26 مهرماه امسال دارند و می توانند در صورت رفع اشکال و نواقص مدارک و دریافت تاییدیه 6 دستگاه مربوطه، کد رهگیری برای ثبت نام نهایی دریافت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان این مهم که طبق قانون فرصت پاسخ دادن 6 دستگاه متولی به اعتراض متقاضیان پیش ثبت نام تا 26 مهرماه یعنی یک روز قبل از برگزاری ثبت نام نهایی تعیین شده، گفت : براساس قانون ثبت نام نهایی نیز که از 27 مهرماه آغاز می‌شود به صورت الکترونیکی برگزاری خواهد شد.

در جلسه همایش سراسری معاونان سیاسی استانداری ها و روسای ستادهای انتخاباتی سراسر کشور، محمد حسن صالحی مقدم معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و سید مجید میر احمدی معاون امنیتی، انتظامی وزارت کشور گزارشی در راستای برگزاری هر چه باشکوه تر برگزار شدن انتخابات امسال ارائه کردند.

صالحی مقدم با اشاره به دسیسه های مختلف دشمن گفت: دشمن از همه تجارب گذشته خود در قالب جنگ ترکیبی علیه نظام اسلامی ایران استفاده کرد اما قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران که اتکا به قدرت مردم و حمایت های آنان دارد، تاکنون باعث شکست دسیسه های دشمن شده است.

وی با اشاره به اهمیت اتکا به آرا مردم اظهار داشت: نظام اسلامی با سازوکارهای قانونی در مسیر برگزاری انتخاباتی سالم و با مشارکت حداکثری گام بر می دارد و شورای نگهبان وظیفه نظارت بر اجرای آن را برعهده دارد .

وی با اشاره به اینکه شورای نگهبان به دنبال چابک سازی در عرصه های مختلف نظارت بر انتخابات است ، گفت: شورای نگهبان با سازماندهی بروز شده و تشکیلاتی نظارتی منسجم برای برگزاری انتخابات امسال آمادگی کامل دارد.

صالحی مقدم در پایان با اشاره به وظیفه اجرایی وزارت کشور در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان تاکید کرد : تعامل بین وزارت کشور و مجلس خبرگان به خصوص در موضوع برگزاری الکترونیکی انتخابات در کمال مطلوب است.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور هم طی سخنانی در این همایش با اشاره به راهبردهای اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای برگزاری انتخابات امسال و اهمیت آن تاکید کرد: ما اطمینان می‌دهیم که انتخابات در یک امنیت کامل برگزار شود و با هیچ مشکل امنیتی مواجه نخواهیم بود.

طبق قانون جدید انتخابات، پیش ثبت نام متقاضیان داوطلبی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از 16 مرداد امسال آغاز و تا ساعت 18 روز یکشنبه 22 مرداد ماه ادامه داشت.

در مرحله پیش ثبت نام از متقاضیان داوطلبی مجلس شورای اسلامی 48 هزار و 847 نفر مدارک هویتی خود را در سامانه پنجره واحد خدمت وزارت کشور بارگذاری کردند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری 11 اسفندماه امسال در سراسر کشور برگزار خواهد شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم