آخرین مطالب

رییس انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی:

80 درصد سموم کشاورزی تولید داخل است اجتماعی

80 درصد سموم کشاورزی تولید داخل است

  بزرگنمایی:
رییس انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی از تامین ۳۵ هزار تن سموم مورد نیاز کشور تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: از این میزان ۸۰ درصد در داخل کشور تولید می‌شود و تنها سه درصد منشا اروپایی دارد.

مسعود گیل آبادی» امروز یکشنبه در نشست خبری دهمین نمایشگاه جامع کشاورزی (نهاده‌ها، ماشین آلات کشاورزی و سامانه‌های آبیاری) افزود: در زمان ترسالی میزان مصرف سموم کشور به 40 هزارتن می‌رسد که بازهم کمبودی نداریم و کشور توان تامین آن را دارد.

رییس انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی اظهار داشت: 80 درصد تامین سم مورد نیاز کشور بر عهده تولید کننده داخلی، 17 درصد سموم آماده مصرف از چین و هند و سه درصد هم وارداتی با منشا اروپایی است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بخش عمده سموم تکنیکال و آماده مصرف وارداتی از کشورهای هند و چین وارد کشور می شود که به دلیل کیفیت پایین آنها به محصولات آسیب وارد شده است.

گیل آبادی درباره کیفیت کود و سم در کشور تصریح کرد: تمامی سموم و آفتکش‌های داخل کشور بر اساس استانداردهای سازمان فائو تولید می شود و در تمام دنیا نیز این استانداردها یکی است. بنابراین نهادهایی که در داخل تولید می‌شود هم‌ تراز با کشورهای اروپایی، آمریکایی، چینی و سایر کشورهایی است که از آنها نهاده وارد می‌ شود.

به گفته وی، همچنین 658 مورد سم در کشور ثبت شده که از این مقدار 18 درصد پرخطر، 22 درصد متوسط خطر و 60 درصد کم خطر هستند.

وی گفت: طبق سیاست های سازمان حفظ نباتات کشور طی سالهای اخیر تلاش شده که سموم پرخطر حذف و سموم کم خطر جایگزین آنها شود.

تخصیص140 میلیون دلار جهت واردات سموم تکنیکال و آماده مصرف

رییس انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی افزود: سالانه 220 تا 250 میلیون دلار ارز صرف واردات سموم تکنیکال و آماده مصرف می شود که تاکنون 140 میلیون دلار آن تخصیص یافته است.

یک درصد کودهای کشاورزی زیرپله‌ای عرضه می‌شود

وی درباره سموم تقلبی در بازار اظهار داشت: با حذف ارز 4200 تومانی و تبدیل آن به ارز نیمایی انگیزه برای تقلب در سموم و آفتکش ها افزایش یافته است به طوری که تاکنون موارد کارگاه‌ های متخلف شناسایی و معرفی شده‌اند.

گیل آبادی با بیان اینکه یک درصد کودهای مصرفی کشور به صورت زیرپله‌ ای عرضه می‌شود گفت: 17 شرکت متخلف که بسته‌ بندی‌ های غیرمجاز انجام می‌دادند، به قوه قضائیه معرفی شدند.

رییس انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی یکی از مشکلات تولیدکنندگان سموم ایرانی را عدم رقابت پذیری با سموم آماده مصرف وارداتی دانست و افزود: اکنون ارز تخصیصی جهت واردات سموم آماده مصرف، با ارزی که به تولیدکنندگان جهت واردات سموم تکنیکال اختصاص می یابد متفاوت است زیرا تولیدکنندگان داخلی برای تولید سم و بسته بندی آن باید مابقی را از ارز آزاد استفاده کنند بنابراین کالای تولید داخلی با وارداتی آن قابل رقابت نیست.

وی از واردات سموم آماده مصرف به کشور انتقاد کرد و گفت: سمومی که در داخل کشور امکان تولید دارند چرا باید از محل واردات تامین شوند.

گیل آبادی پیشنهاد داد: برای حمایت از تولید داخلی نیاز است که تخصیص ارز در بخش تولید و واردات متعادل شود و همچنین از دولت خواست تا تعرفه سموم آماده مصرف افزایش یابد.

رییس انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی درباره صادرات این بخش گفت: سال گذشته تاکنون دو هزارو 779 تن سم و آفتکش بخش کشاورزی به کشورهای عراق، افغانستان، آذربایجان، ارمنستان، تاجیکستان و قزاقستان صادر شده است.

وی با اشاره به گلایه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی درخصوص کم مصرفی سم و کود در بخش کشاورزی گفت: فعالیت‌ های ترویجی درخصوص مصرف سم و کود بسیار پایین است و بخش ترویج باید تلاش‌های خود را در این زمینه افزایش دهد تا کشاورزان برای تولیدات بهتر از این محصولات در حد استاندارد استفاده کنند.

برگزاری دهمین نمایشگاه جامع کشاورزی از 12 دی ماه

گیل آبادی افزود: دهمین نمایشگاه جامع کشاورزی (نهاده ها، ماشین آلات کشاورزی و سامانه های آبیاری) با 382 شرکت فعال در حوزه های سم، کود، تجیهزات آبیاری و مکانیزاسیون، 32 شرکت خارجی از 12 تا 15 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه‌ های تهران برگزار می شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد