آخرین مطالب

ناتوانی آمریکا و متحدانش در برابر انصارالله؛ بایدن: به دستور من حمله به یمن انجام شد جهان

ناتوانی آمریکا و متحدانش در برابر انصارالله؛ بایدن: به دستور من حمله به یمن انجام شد

  بزرگنمایی:
بایدن در پی تجاوز نظامی کشورش به یمن اعلام کرد: «به دستور من، نیرو‌های نظامی ایالات متحده آمریکا همراه با انگلیس و متحدانمان چند هدف را در یمن هدف قرار دادند.»

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه شب به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز به دستور من، نیرو‌های نظامی ایالات متحده به همراه بریتانیا و با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا و هلند با موفقیت حملاتی را علیه تعدادی از اهداف در یمن انجام دادند که توسط حوثی‌ها (انصارالله) برای به خطر انداختن آزادی دریانوردی در یکی از حیاتی‌ترین آبراه‌های جهان مورد استفاده قرار گرفتند.

کاخ سفید همچنین در بیانیه دیگری اعلام کرد 10 کشور شامل ایالات متحده آمریکا و کشور‌های استرالیا، بحرین، کانادا، دانمارک، آلمان، هلند، نیوزیلند، کره جنوبی و بریتانیا در حمله به یمن مشارکت داشتند.

رئیس جمهور آمریکا در توجیه تجاوز نظامی به یمن گفت: این حملات در پاسخ مستقیم به حملات بی‌سابقه حوثی‌ها علیه کشتی‌ها در آب‌های بین‌المللی در دریای سرخ و استفاده از موشک‌های بالستیک ضد کشتی برای اولین بار در تاریخ است.

وی مدعی شد: این حملات نیرو‌های ایالات متحده آمریکا، دریانوردان غیرنظامی و شرکای ما، تجارت و آزادی دریانوردی را به خطر انداخته است.

ناتوانی آمریکا و شرکایش در برابر انصارالله یمن به روایت آمار از زبان بایدن و هزینه حمایت از رژیم اسرائیل

بایدن بدون اشاره به دلیل حملات در دریای سرخ از سوی نیرو‌های نظامی یمنی با ارائه آماری به ناتوانی واشنگتن دربرابر حملات انصارالله اشاره کرد و گفت که بیش از 50 کشور تحت تاثیر 27 حمله به کشتیرانی تجاری بین المللی قرار گرفته‌اند و خدمه کشتی‌های بیش از 20 کشور در این اقدامات، تهدید یا به گروگان گرفته شده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد که بیش از دو هزار کشتی مجبور شده‌اند هزاران مایل مسیر خود را تغییر دهند تا از عبور از دریای سرخ اجتناب کنند که می‌تواند باعث هفته‌ها تاخیر در زمان ارسال محموله‌های آنان شود.

بایدن بدون اشاره به حمایت‌های آشکار نظامی، امنیتی و مالی ایالات متحده آمریکا از رژیم اسرائیل در بمباران بی وقفه نوار غزه که منجر به خشم گروه‌های مقاومت و انصارالله یمن و واکنش آن‌ها برای توقف تجاوز رژیم اسرائیل شده است، تصریح کرد: حوثی‌ها در 9 ژانویه، بزرگترین حمله خود را تا به امروز انجام دادند که مستقیماً کشتی‌های آمریکایی را هدف قرار دادند.

فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرد: حوثی‌ها (انصارالله) روز 9 ژانویه، تقریباً ساعت 9:15 شامگاه به وقت صنعا در حمله‌ای پیچیده، خطوط کشتیرانی بین‌المللی و ده‌ها کشتی تجاری در حال تردد را هدف قرار دادند.

سنتکام با تکرار ادعا‌های ضد ایرانی، مدعی شد: «حوثی‌ها در این تهاجم به طور همزمان از پهپاد‌های تهاجمی ساخت ایران، موشک‌های کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضد کشتی استفاده کردند، اما همه 18 پهپاد، دو موشک کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضد کشتی با تلاش مشترک ناوگان دریایی ایالات متحده و انگلستان سرنگون شدند و هیچ تلفات یا خسارتی به کشتی‌های تجاری و ناو‌های جنگی وارد نشد.»

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، این حملات را بیست و ششمین حمله نیرو‌های مسلح یمنی به خطوط کشتیرانی تجاری در دریای سرخ از 19 نوامبر (28 آبان) عنوان کرد.

بایدن: در صورت لزوم در دستور برای اقدامات بیشتر تردید نخواهم کرد

رئیس جمهور آمریکا سپس با اشاره به تشکیل ائتلاف آمریکایی برای حمایت از کشتیرانی بین المللی و جلوگیری از حملات انصارالله یمن یادآور شد: هفته گذشته، همراه با 13 متحد و شریک خود، در هشداری صریح اعلام کردیم که حوثی‌ها در صورت عدم توقف حملات، عواقب آن را متحمل خواهند شد.

بایدن اضافه کرد: روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که از حوثی‌ها خواست به حملات به کشتی‌های تجاری پایان دهند و اقدام دفاعی امروز به دنبال این کارزار دیپلماتیک گسترده و تشدید حملات حوثی‌ها علیه کشتی‌های تجاری صورت می‌گیرد.

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: این حملات هدفمند، پیام روشنی است مبنی بر اینکه ایالات متحده آمریکا و شرکای ما، حملات به نیرو‌های خود و به خطر افتادن آزادی دریانوردی را تحمل نخواهیم کرد و در صورت لزوم در صدور دستور برای انجام اقدامات بیشتر به منظور محافظت از مردم و جریان آزاد تجارت بین‌المللی تردید نخواهم کرد.

آمریکا و انگلیس پنجشنبه شب به وقت محلی (آمریکا) در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حملات حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند. منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند که ارتش ملی یمن در پاسخ به تجاوز هوایی آمریکا و انگلیس به این کشور، یک هدف متعلق به ایالات متحده در دریای سرخ را هدف قرار داده است.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد: حملات به حوثی‌ها (انصارالله یمن) توسط جنگنده‌ها و موشک‌های تاماهاوک انجام شده است.

حمله به بیش از 12 مواضع در یمن 

شبکه خبری سی ان ان آمریکا پنجشنبه شب به وقت محلی به نقل از یک مقام آمریکایی که نام او را بیان نکرد، گزارش داد: به چند هدف متعلق به حوثی‌ها (انصارالله) در مناطق تحت کنترل آن‌ها حمله کرده‌اند.

 سی‌ان‌ان به نقل از این مقام آمریکایی گفت: زیردریایی آمریکایی یو اس اس فلوریدا در حملات به مواضع حوثی‌ها (انصارالله یمن) شرکت کرد.

شبکه خبری سی ان ان وابسته به دموکرات‌های آمریکا گزارش داد که دولت بایدن قبل از حمله هوایی به یمن، کنگره آمریکا را از این حمله مطلع کرده بود.

 آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه هنگام سفر به منطقه هشدار داد که اگر حملات انصارالله یمن در دریای سرخ متوقف نشود، عواقبی در پی خواهد داشت.

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان به نقل از این مقام آمریکایی همچنین گفت: آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا در سفر منطقه‌ای خود، به سران کشور‌ها گفته بود حملات علیه حوثی‌های یمن، اقدامی دفاعی است نه در راستای تشدید تنش.

رسانه‌های آمریکایی به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش دادند: اقدام نظامی مشترک ایالات متحده آمریکا و بریتانیا در پاسخ به تهدیدات حوثی‌ها (انصارالله) با استفاده از ناو‌های جنگی، جنگنده‌ها و شلیک موشک از زیردریایی‌ها صورت گرفت.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نیز به نقل از یک مقام آمریکایی ادعا کرد: ائتلاف تحت رهبری آمریکا بیش از 12 حمله علیه مواضع انصارالله در یمن انجام داد. پیش از این یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ادعا کرده بود به 10 هدف در یمن حمله شده است.

تارنمای پولیتیکو نیز به نقل از یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: ایالات متحده و بریتانیا با حمایت استرالیا، هلند، بحرین و کانادا، امشب حملات مشترکی را علیه اهداف حوثی‌ها (انصارالله) در یمن انجام دادند.

شبکه صدای آمریکای انگلیسی نیز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: ایالات متحده آمریکا و بریتانیا، سایت‌های آموزشی، پایگاه‌های هوایی و تأسیسات نگهداری پهپاد متعلق به حوثی‌ها (انصارالله یمن) را هدف قرار دادند. به گفته این مقام آمریکایی، حملات به یمن، از هوا، دریا و پایگاه‌های زیردریایی به مواضع انصارالله انجام شد و استرالیا، کانادا، هلند و بحرین به این حمله کمک کردند.

قطعنامه شورای امنیت و چراغ سبزی برای تجاوز به یمن 

شورای امنیت سازمان ملل شامگاه چهارشنبه به وقت محلی برابر با 10 ژانویه 2024 و 20 دی ماه جاری، قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده آمریکا و ژاپن را با شماره 2722 علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ بدون اشاره به دلیل اصلی این حملات و حمایت‌های واشنگتن از رژیم اسرائیل در بمباران غزه، تصویب کرد.

این قطعنامه، 11 رای موافق 15 عضو شورای امنیت را بدست آورد و بدون هیچ مخالفتی انجام شد و چهار عضو شورای امنیت از جمله روسیه و چین و الجزایر به آن رای ممتنع دادند. همچنین روسیه و چین از حق وتوی خود استفاده نکردند.

قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از انصارالله یمن خواسته است حملات به محموله‌های تجاری و خطوط کشتیرانی را متوقف کند.

این قطعنامه همچنین خواستار آزادی فوری کشتی باری گلکسی لیدر است که اگرچه تحت نظارت شرکت ژاپنی فعالیت می‌کرد، اما فعالیت اصلی آن برای شرکتی اسرائیلی است. این کشتی از 19 نوامبر در اختیار انصارالله یمن است.

این قطعنامه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در دریای سرخ و منطقه است و از همه طرف‌ها می‌خواهد تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به بحران شامل حمایت از گفت‌وگو و روند صلح یمن را تقویت کنند.

نیرو‌های دریایی یمن هشدار داده‌اند که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم

سوء قصد به جان دادستان رفسنجان؛ حال عمومی دادستان رضایت بخش است

اگر آتش‌بس نقض شود تل‌آویو لِه خواهد شد/ پس از جنگ جهانی دوم، برای اولین بار یک کشور پایگاه آمریکا را هدف گرفت

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا