آخرین مطالب

صحرایی خبر داد

اعطای وام قرض‌الحسنه به معلمان تا سقف 3 میلیارد ریال اجتماعی

اعطای وام قرض‌الحسنه به معلمان تا سقف 3 میلیارد ریال

  بزرگنمایی:
وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه پرداخت تسهیلات، مقدار کمی از دغدغه معلمان می‌کاهد اما بیش از آن مقدار به کیفیت کار معلمان می‌افزاید گفت: معلمان می‌توانند تا سقف ۳ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه از بانک ملی دریافت کنند.

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در جریان امضای تفاهم‌نامه مشترک با بانک ملی ایران، معلم را عامل، محور، مبدا و منشاء هر تحولی در آینده کشور دانست و گفت: هر اتفاقی برای آینده کشور بخواهد رقم بخورد، عامل آن معلم است و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب فرمودند معلم، معمار هویت آینده کشور است.

وی گفت: پرداخت تسهیلات، مقدار کمی از دغدغه معلمان را می‌کاهد اما بیش از آن مقدار به کیفیت کار معلمان می‌افزاید. بنابراین انعقاد این تفاهمنامه را در راستای تقویت کیفیت خود می‌دانیم.

صحرایی تصریح کرد: هر کسی که به معلمان اهتمام می‌ورزد در حقیقت به آینده کشور اهتمام می‌ورزد. معلم، سیمای آینده کشور را ترسیم می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این تفاهمنامه را هدیه مشترک وزارت آموزش و پرورش و بانک ملی ایران به معلمان در آستانه دهه فجر تلقی می‌کنیم، اظهار کرد: پرداخت تسهیلات، مقدار کمی از دغدغه معلمان را می‌کاهد اما بیش از آن مقدار به کیفیت کار معلمان می‌افزاید. بنابراین انعقاد این تفاهمنامه را در راستای تقویت کیفیت خود می‌دانیم.

معلمان با این تفاهم‌نامه می‌توانند تا سقف 3 میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه از بانک ملی دریافت کنند.

صحرایی خاطرنشان کرد: آن‌چه امروز اتفاق می‌افتد، فعالیت تفاهم‌نامه پیش رو است که در نوع خودش کم‌نظیر است. در مجموع 19 هزار میلیارد تومان تسهیلات و همچنین تعهدات دیگر است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌های کوتاه‌مدت برای حل مسائل و مشکلات کوتاه‌مدت معلمان است، افزود: عمده کار این است که بانک ملی ایران، شریک راهبردی ما است و معلمان این بانک را نقطه اتکای خود می‌دانند و در نتیجه علاوه بر اعتبار مالی، اعتبار اجتماعی معلمان نیز در بانک ملی سرمایه‌گذاری می‌شود.

امکان ایجاد کیف الکترونیکی برای همه معلمان و محصلان و خانواده‌ها

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که بانک ملی علاوه بر تسهیلات در بخش‌های دیگر هم می‌تواند مشارکت کند که از جمله آن آشنایی دانش‌آموزان و فرهنگیان با سواد مالی و مشارکت در مدرسه‌سازی است، ادامه داد: خیرین مدرسه‌ساز که امروز حدود نیمی از کل اعتبار مالی برای احداث مدارس را تامین می‌کنند، علاقه‌مند به دریافت وام از بانک برای کمک به آموزش و پرورش هستند یا شراکت‌های راهبردی دیگر به‌ویژه اینکه توقع همکاران این است که اوراق تهیه و برای ساخت مدارس به کار گرفته شود. همچنین کیف الکترونیکی برای همه معلمان و محصلان و خانواده‌ها می‌تواند ایجاد شود.

ضرورت همکاری برای تامین مالی معلمان فاقد مسکن

وزیر آموزش و پرورش گفت: 72 میلیون و 40 هزار مترمربع اردوگاه داریم که حاضریم با بانک مولد کنیم. تقاضای مهم دیگر این است یک قدم خیر برای تامین مالی معلمان فاقد مسکن برداریم. 40 درصد کل مسکن که ساخته می‌شود، طبق قانون برای معلمان است اما مساله ما تامین مالی معلمان است.

وی با بیان اینکه بخشی از هزینه ساخت مسکن را وام می‌دهند و بخشی را معلم باید پرداخت کند، خاطرنشان کرد: در ضلع سوم که می‌خواهیم شریک کاری به ما کمک کند این است که بانک ملی به معلمان وام دهد تا سهم نقدی خود را زودتر بتوانند واریز کنند و بانک ملی اگر در موضوع مسکن در کشور کمک می‌کند، کمک خود را به فرهنگیان متمرکز کند به‌گونه‌ای که منابع را اهرم کنیم و سپرده‌ای را معلمان بگذارند و با انعطافی که شما در تبدیل سپرده به سرمایه اتخاذ می‌کنید، زودتر بتوانند سرمایه اولیه را داشته باشند.

40 درصد دولت، حقوق خود را از بانک ملی دریافت می‌کند

صحرایی تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش، خوش‌حساب‌ترین مشتری بانک ملی است و 40 درصد دولت، حقوق خود را از بانک ملی دریافت می‌کند.

ابوالفضل نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی ایران نیز گفت: بانک ملی با قدمت حدود یک قرن، بانک چندرشته‌ای از جمله اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در طول تاریخ فعالیت داشته و با توجه به نگاهی که به‌صورت مردمی داشته‌اند در دوره جدید توجه ویژه‌ای نسبت به مسائل فرهنگی داشته‌ایم.

وی اظهار کرد: بانک ملی با 53 میلیون مشتری و سهامدار 100 درصدی دولت در خدمت مردم است و در هر حوزه اگر سود و انتفاعی حاصل شود، بین مشتریان توزیع می‌شود یا در قالب تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌ها صرف می‌شود. برخی حوزه‌ها مثل انرژی و آزادراه‌ها و شرکت‌های مختلف در اختیار بانک ملی است.

نجارزاده با بیان اینکه تفاهم‌نامه، جزو استراتژی‌های بانک ملی است، خاطرنشان کرد: جایگاه فرهنگیان را جایگاه بالایی در جامعه می‌دانیم و اعتقاد داریم که معلمان واقعا افراد انسان‌ساز هستند. خیلی از اتفاقات در کشور حاصل تلاش نیروی انسانی است که حاصل دسترنج معلمان کشور هستند و با کمال افتخار آمادگی داریم تمام خدماتی که در حوزه مالی و بانکی در توان‌مان است را خدمت معلمان ارائه دهیم.‌

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرعامل بانک ملی ایران تصریح کرد: در سال‌های مختلف، تعاملاتی وجود داشته اما تفاهم نامه امروز، متعالی‌ترین نوع تفاهم نامه است که با بخش‌های مختلف داشتیم و هیج بحث انتفاع در این امر وجود ندارد چون همه ما خودمان را مدیون این قشر از جامعه می‌دانیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود