آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در استان کرمان:

مشارکت در انتخابات تکلیف ما است سیاسی

مشارکت در انتخابات تکلیف ما است

  بزرگنمایی:
حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی گفت: ما در برابر خون شهدا، مسئولیت داریم و مشارکت حداکثری در انتخابات تکلیف ما است.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با بیان اینکه ما برای استقلال کشور هزینه فراوانی دادیم و کسانی جان خود را در این راه فدا کردند، گفت: ما در برابر خون شهدا، مسئولیت داریم و مشارکت حداکثری در انتخابات تکلیف ما است. 

وی افزود: یکی از دستورات مهم امامین انقلاب، مشارکت جدی در انتخابات است.

امام جمعه کرمان بیان داشت: ما مردم تکلیف محور و ایران دوست به شدت مراقب هستیم که به استقلال کشور آسیبی وارد نشود و حضور پای صندوق رای تاییدی بر آن است.

 وی بیان داشت: مردم ما به شأن و جایگاه کشور در دنیا، توجه دارند ؛ بنابراین پای صندوق رای حضور جدی خواهند داشت و مشارکت را در بالاترین وجه ممکن در انتخابات پیش‌رو رقم خواهند زد.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی در بخش دیگری با تسلیت رحلت حضرت زینب (س) عنوان کرد: حضرت زینب (س)، چهره‌ای جریان ساز در حادثه مهم کربلا، شخصیتی بردبار و مبلغ بزرگ این حادثه بود و موفق شد حادثه کربلا را به گوش جهان برساند.

 وی با بیان اینکه تغییر قبله از بیت المقدس به کعبه تحولی در تاریخ اسلام به وجود آورد، گفت: قرارداد ننگین کمپ دیوید بین مصر و رژیم جعلی اسرائیل نشان داد که میز مذاکره با این رژیم غاصب صهیونیستی چیزی غیر از ضرر و خسارت به همراه ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان ادامه داد: سال‌ها از این قرارداد ننگین می‌گذرد و اوضاع را می‌بینید، چه نفعی به اسلام و جغرافیای مصر رسید و این قرارداد، غیر از خسارت چیزی نداشت.

وی با اشاره به سالگرد شهادت مردم آمل در مقابل گروهک‌ها افزود: این حرکت در تاریخ این خطه ماندگار شد؛ زیرا حرکتی انقلابی برای ناامید کردن دشمن صورت گرفت.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی به سالروز بازگشت امام خمینی (ره) به ایران اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر اشاره کرد و یادآور شد: کانون رهبری امام راحل در کشوری بنا نهاده شد که این کشور دارای ریشه بزرگی است.

وی بیان کرد: ریشه و پیشه ما غرور ملی ایران است که امام توانست آن را تقویت و بارور کند، امام(ره)  ایران و ایرانی را متوجه پیشینه خود کرد و نتیجه آن، انقلاب شکوهمند اسلامی شد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان تاکید کرد: ایران دارای قدمت تاریخی است و استقلال خود را از جایی نگرفته و این ایران قدرتمند و پهناور دارای تاریخ و سابقه ایستادن در مقابل اجانب است.

وی با بیان اینکه هرگاه اجنبی به ایران آمده ضربه خورده است و مردم ما به اجنبی اجازه ندادند که با خیال راحت در کشور حکمرانی کند، افزود: ایران در مقاطع مختلف درخشیده است و در طول تاریخ مردان بزرگی به صحنه آمدند و جان خود را از دست دادند.

حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی با اشاره به اینکه ایران دارای غرور ملی است و امام راحل ایران را متوجه این ریشه و پیشه خود کرد، گفت: ایران، ریشه غیرت دینی دارد و کشور قرآن و قبله است.

وی تصریح کرد: ایران کشور خطابات قرآنی است و مردم ما در طول تاریخ رو به کعبه نماز می‌خوانند و سر به سجده می‌سایند.

حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی افزود: چند صدسال قرآن و خطابات این کتاب مقدس در کشور حاکم است و ایران پرچم دار زنده نگهداشتن تاریخ اهل بیت عصمت و طهارت و دل داده اهل بیت (ع)  و دارای غیرت دینی است.

وی  ادامه داد: کشور ما به حضرت مهدی (عج) وابسته است و مردم ایران ملت امام حسین (ع) و پرچم دار زنده نگهداشتن محرم و صفر هستند.

امام جمعه کرمان تاکید کرد: مردم ما در زمان پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی احساس کردند که رهبری جانشین امام معصوم(ع) در بین خود دارند و حول امام خمینی (ره) جمع شدند و انقلابی شکوهمند را رقم زدند.

وی با بیان اینکه تا 3 عنصر در وجود ایران و ایرانی وجود دارد، هیچ قدرتی حریف ما نیست، ادامه داد: تا ایران به غرور ملی، غیرت دینی و پشت سر رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) به عنوان جانشین امام معصوم (ع) می‌ایستد از هیچ خطری هراس ندارد و در تمامی صحنه‌ها پیروز است.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی گفت: امام توانست از حوادث سخت و تلخ عبور کند و با ساماندهی انسجام اسلامی و وحدت ملی انقلاب را به پیروزی رساند و امروز مردم در خدمت رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و منتظر اجرای فرامین رهبری هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت