آخرین مطالب

62 درصد ثبت‌نام کنندگان انتخابات مجلس در کرمان تایید صلاحیت نهایی شدند سیاسی

62 درصد ثبت‌نام کنندگان انتخابات مجلس در کرمان تایید صلاحیت نهایی شدند

  بزرگنمایی:
رییس ستاد انتخابات استان کرمان با اشاره به آخرین آمار داوطلبان این دیار در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: از ۶۴۵ داوطلبی که ثبت نام خود را نهایی کردند تا امروز(شنبه) ۳۶۴ نفر در کل استان معادل ۶۲ درصد تایید صلاحیت شده‌اند.

رحمان جلالی در جمع خبرنگاران افزود: نتیجه رسیدگی به صلاحیت داوطلبان مجلس خبرگان رهبری نیز طبق قانون از چهارم تا پنجم ماه از طریق سامانه پیامکی وزارت کشور به داوطلبان اعلام شده است که براساس آن از 14 داوطلبی که ثبت نام خود را در استان نهایی کردند 6 نفر تایید صلاحیت نهایی، 6 نفر انصراف دادند و 2 نفر هم رد صلاحیت شدند.

وی ادامه داد:2 نفری که برای داوطلبی انتخابات مجلس خبرگان رهبری رد صلاحیت شدند برای اعتراض به این نتیجه از ششم تا هشتم بهمن ماه فرصت دارند در سامانه اعتراض شورای نگهبان، درخواست اعتراض خود را ثبت کنند و این شورا نیز از نهم تا 18 بهمن ماه به این اعتراض رسیدگی و نتیجه آن را به وزارت کشور اعلام خواهد کرد.
رییس ستاد انتخابات استان کرمان بیان کرد: داوطلبانی که برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری تایید صلاحیت شدند از 25 بهمن تا نهم اسفند به مدت 15 روز فرصت دارند تبلیغات انتخاباتی داشته باشند.

وی بیان کرد: داوطلبانی که قصد انصراف از شرکت در انتخابات خبرگان رهبری را داشته باشند باید 72 ساعت قبل از آغاز فرایند رای گیری این انصراف را اعلام کنند.
جلالی همچنین با تشریح جزییات تایید صلاحیت انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان بیان کرد: بیشترین تایید صلاحیت ها برای داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه انار و رفسنجان و کمترین آن برای حوزه انتخابیه سیرجان و بردسیر بوده است.
وی ادامه داد: در حوزه انتخابیه کرمان و راور تایید نظارتی ما 93 نفر، عدم تایید 51 نفر، عدم احراز 9 نفر و عدم شرایط ثبت نام 17 نفر اعلام شده است.
رییس ستاد انتخابات استان کرمان بیان کرد: در حوزه انتخابیه کرمان و راور 13 نفر از کسانی که تایید نشده بودند وقتی مراجع پنجگانه به آنان نتیجه را اعلام کردند اعتراضی را ثبت نکردند.

تبلیغات انتخاباتی

وی اظهارداشت: طبق قانون هیات بررسی تبلیغات استان، نوزدهم بهمن مکانیزم تسهیلات، امکانات و بودجه ای که قرار است برای تبلیغات انتخاباتی از آن استفاده شود مشخص می شود و این سازوکار از طریق فرمانداران حوزه های انتخابیه به داوطلبان اعلام خواهد شد.


جلالی گفت: هفته گذشته 9 شبکه اختصاصی تلویزیونی برای هر حوزه انتخابیه افتتاح شد که طبق آن هر داوطلب می تواند یک بسته تبلیغاتی 20 دقیقه ای آماده کند و در اختیار این شبکه ها قرار دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به اینکه ابتکار خیلی خوبی در عنوان این شبکه ها به کار گرفته شده است، افزود: از این بسته های تبلیغاتی به منظور تحقق عدالت انتخاباتی داوطلبان استفاده خواهد شد.

عدالت انتخاباتی
رییس ستاد انتخابات استان کرمان با اشاره به اینکه کانال تلوبیون نیز به منظور تحقق عدالت انتخاباتی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد، تصریح کرد: طبق قانون جدید بسیاری از دغدغه هایی که داوطلبان نسبت به عدالت انتخاباتی داشتند برطرف و تمامی امکانات دستگاهها در این راستا جمع آوری شده است.
وی بیان کرد: زمان شروع تبلیغات برای داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی سوم اسفند به مدت یک هفته خوداهد بود و داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز 15 مهلت تبلیغات دارند.

جلالی با اشاره به اینکه فضای تنور انتخابات در حال داغ شدن است، گفت: در سراسر حوزه های انتخابی استان از تمامی سلایق سیاسی حضور دارند و در همه حوزه های انتخاباتی رقابتی پرشور وجود خواهد داشت.
وی تاکید کرد: کرمانی ها نشان داده اند که همیشه در دوره های انتخاباتی پای کار بوده اند و این دوره هم با شناختی که ما داریم و طبق جمله شهید سلیمانی که «دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند» مردم دیار کریمان به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری در انتخابات توجه خواهند داشت.

مانورهای برگزاری انتخابات

رییس ستاد انتخابات استان کرمان اظهارداشت: اولین مانور ستاد انتخابات استان در حوزه انتخابیه فرمانداری کرمان طی روزهای اخیر برگزار و یک دور فرایند اخذ رأی بررسی شد؛ هشتم، یازدهم و 29بهمن ماه نیز سه مانور را در حوزه های انتخابیه استان برگزار خواهیم کرد و به صورت هماهنگ، کل فرایند اخذ رای را مرور کرده ایم که اگر ایراد احتمالی وجود داشته باشد نسبت به برطرف کردن آن عمل کنیم.

وی گفت: ستاد انتخابات استان در بحث برگزاری انتخابات ناظر به چهار راهبرد رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت آمادگی کامل دارد.
جلالی بیان کرد: در بحث امنیت انتخابات، اطلس امنیتی آماده شده است و جلسات مختلفی را فرمانداران‌ به عنوان روسای شورای تامین شهرستان ها برگزار کرده‌اند.
وی بیان کرد: در حوزه عوامل اجرایی نیز به صورت کارگاهی و میدانی دوره های آموزشی و توجیهی برای فرمانداران و عوامل اجرایی برگزار می شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود

خبرنگاران خارجی مستقر در اسرائیل از انتشار اخبار و تصاویر ویرانی ها ممنوع شدند

چرا گروسی به نتانیاهو باج می‌دهد؟

عملیات موفق پدافند بوشهر علیه هواگردهای متخاصم

هیچ مشکل و کمبودی در تامین مرغ گوشتی مورد نیاز مردم وجود ندارد

قالیباف: ایران نه جنگ تحمیلی و نه صلح تحمیلی را تحمل نمی‌کند

تیم فعال در زمینه ریزپرنده‌ها در چهارمحال و بختیاری شناسایی و بازداشت شد

پنج فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در آسمان لرستان منهدم شد

آغاز موج 15 عملیات وعده صادق 3

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد