آخرین مطالب

حیرت رسانه‌های اسرائیلی از قدرت موشک‌های حزب‌الله: «زمین زیر پایمان می‌لرزد» جهان

حیرت رسانه‌های اسرائیلی از قدرت موشک‌های حزب‌الله: «زمین زیر پایمان می‌لرزد»

  بزرگنمایی:
رسانه‌ها و شخصیت‌های اسرائیلی به قدرت موشکی بالای حزب‌الله اذعان دارند و ابراز امیدواری می‌کنند که تنش‌ها در مرز لبنان به بیش از این افزایش نیابد.

 116 روز از جنگ در غزه می‌گذرد و حملات حزب‌الله از فردای شروع جنگ آغاز شده و دامنه و شدت حملات به تدریج افزایش یافته است، حملاتی که تعداد زیادی از شهرک‌نشینان شمال فلسطین اشغالی را مجبور کرده است تا به سمت حیفا و تل آویو فرار کنند. در این میان قدرت موشک‌های حزب‌الله موجب حیرت محافل اسرائیلی شده و رسانه‌های عبری‌زبان به این مسأله اذعان کرده‌اند.

در این باره روزنامه یدیعوت احارانوت نوشته است که حزب‌الله موشک‌های سنگین به سمت شهرک‌ها و مواضع ارتش اسرائیل در تمامی نقاط منطقه الجلیل شلیک می‌کند، موشک‌هایی که به گفته این روزنامه به هنگام برخورد، موجب ایجاد حفره بزرگی در زمین می‌شوند.

به گفته «یائیر کراوس» خبرنگار این روزنامه در منطقه الجلیل و جولان، حزب الله در 24 ساعت گذشته دهها موشک و راکت‌های ضد زره شلیک کرده است و به مرور بر حجم و قدرت موشک‌های خود می‌افزاید.

او با بیان اینکه حزب‌الله موشک‌هایی مانند «برکان» و «فلق1» که قدرت تخریب بالایی دارند را وارد عمل کرده است، افزود: «موشکی از نوع برکان صبح روز دوشنبه در 1.5 کیلومتری شهرک "الکوش" به زمین اصابت کرد، پس از آن صدای انفجار بزرگی را شنیدیم و از خانه بیرون آمدیم تا ببینیم چه اتفاقی افتاده است».

 

«باروخ لاجزئیل» رئیس کمیته شهرک «ایون مناخم» نیز گفته است که موشک برکان که حزب‌الله شلیک کرد، یک «موشک ترسناک» است که بین 100 تا 500 کیلومگرم وزن دارد و تا شعاع 150 متری آسیب گسترده‌ای وارد می‌کند.

 

او تأکید کرد: «همه شهرک‌نشینان لرزش شدید زمین را پس از اصابت موشک احساس کردند و موشک حفره بزرگی را در زمین ایجاد کرده بود».

«باروخ لاجزئیل» با انتقاد از عدم واکنش سیستم پدافند هوایی اسرائیل، گفت: «شهرک نشینان در خط مقدم اصلاً آژیر را نمی‌شنوند، بلکه صدای انفجار و سپس آژیر را می‌‌شنوند؛ حزب الله تمام مدت پادگان پرانیت را بمباران می‌کند که حدود 8 کیلومتر با ما فاصله دارد، بنابراین هر شلیک به پایگاه ما را دیوانه می‌کند».

مقاومت اسلامی لبنان روز گذشته از 13 عملیات علیه مواضع ارتش اسرائیل خبر داد؛ در یکی از این حملات، حزب‌الله یک مقر جاسوسی در منطقه «رأس ناقوره» را با یک موشک کروز ویژه هدف قرار داد.

در این میان شبکه 12 اسرائیل نیز گزارش داد که حزب‌الله توانایی این را دارد که در دو ساعت 1000 موشک به سمت تل آویو شلیک کند که برخی از آن‌ها دقیق هستند و برخی نیز به آسمان‌خراش‌های تل آویو برخورد خواهند کرد.

«گرشون هکوهین» ژنرال یگان ذخیره ارتش اسرائیل نیز به این شبکه گفت که حزب‌الله تاکنون توانسته است تا مانع بازگشت اسرائیلی‌ها به خانه‌هایشان در شمال فلسطین اشغالی شود و روزانه سه الی چهار موشک و چند پهپاد شلیک می‌کند.

«نیرا شاویک» عضو سابق پارلمان اسرائیل (کنست) نیز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «یک جنگ مدرن در شمال وجود دارد. مقاومت اسلامی در لبنان توانسته شهرک‌ها را بدون وارد کردن نیزو اشغال کند، همان طور که مقاومت اسلامی در غزه توانست شهرک کفار عزه را اشغال کند».

 

«واویر کاریو» از مقامات سابق سرویس امنیت داخلی اسرائیل (شین‌بت) نیز به شبکه 13 این رژیم گفته است که حزب‌الله توانایی بسیار بیشتری از حماس دارد و قدرت آتش‌باری آن کاملا با حمای تفاوت دارد.

او پرسید: «سوال این است که آیا یک جنگ واقعی در شمال آغاز می‌شود و آیا نیروی نظامی اسرائیل علیه حزب‌الله کافی خواهد بود؟ امیدوارم که تنش‌ها در این سطح باقی بماند، هم اکنون نیز در پی عملیات مقاومت اسلامی لبنان متحمل تلفات شده‌ایم».

با نگاهی به سیر ورود حزب‌الله به نبرد با اسرائیل متوجه می‌شویم که حزب‌الله در روزهای اول صرفا از راکت‌های کوتاه برد برای زدن دکل‌های مخابراتی ارتش اسرائیل استفاده می‌کرد که البته توانست بخش مهمی از دید اطلاعاتی صهیونیست‌ها را در جنوب لبنان کور کند، پس از آن حزب الله به مرور قابلیت‌های خود را رو می‌کند و اکنون که 116 روز از جنگ غزه می‌گذرد، حزب‌الله از موشک‌های اپتیکی خود نیز رونمایی کرده که نقل محافل اسرائیلی است (جزئیات بیشتر). 

در این شرایط حزب‌الله یک بازی روانی را برای اسرائیل پیش می‌برد و به یکباره همه داشته‌های خود را رو نمی‌کند که همین امر می‌تواند عامل بازدارندگی باشد، طبق سخنان سید حسن نصرالله در تاریخ 15 دی ماه، هدف حزب‌الله ورود به جنگ تمام‌عیار نیست، بلکه کاهش فشار از روی جبهه غزه است و به خوبی توانسته این هدف را محقق کند. نصرالله گفت که «شاهد تحقیر اشغالگران در مرزهای جنوب لبنان هستیم».


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بارش نزولات جوی مدارس برخی مناطق کرمان را به فضای مجازی کشاند

پیگیری پرونده‌های اغتشاشات کرمان بر اساس قانون تشدید مجازات جاسوسی

جزئیات مراحل ثبت‌نام افراد به عنوان سرپرست برای دریافت کالابرگ

پشه‌ها خونخوارتر شده‌اند!

آغاز ثبت‌ نام آزمون سراسری 1405 از 18 اسفند

پرداخت پاداش و اضافه‌ کار به کارمندان دولت مبتنی بر عملکرد می‌شود

آغاز پروژه اعدام‌سازی با انتشار اخبار جعلی درباره احکام قضایی متهمان اغتشاشات

بروز سکته مغزی در مردان بیش از زنان است/ زمان طلایی درمان را جدی بگیرید

آیا نوشیدن چای داغ در اول صبح به بهبود عفونت معده کمک می‌کند

پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد به کارکنان آموزش و پرورش

2855 روستای کرمان آماده برگزاری انتخابات شوراها

دادستان کرمان: تصمیمات جدید برای تعیین تکلیف بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخذ می شود

جشنواره گل تراکتور در هوای سرد تبریز

استاندار کرمان بر نگاه واقع بینانه به حوزه اتباع تاکید کرد

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری سایبری همزمان با واریز کالابرگ 4 میلیونی

فریب افکار عمومی با هوش مصنوعی؛ تولید و انتشار تصاویر جعلی جرم است

استاندار کرمان: کتابخانه‌های عمومی به پایگاه‌های موثر فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند

برج اکرم: نگین تلاش در قلب کویر

حضور 560 هزار دانش‌آموز در طرح سراسری اعتکاف

مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند

طلسم مرمت خانه‌شهر کرمان می‌شکند؟

140 مسجد کرمان جلوه‌ای از دلدادگی در آیین اعتکاف

پیش‌بینی یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته

تشریح جزئیات دستگیری مادورو از زبان ترامپ

سردار قاآنی به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد

آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ/ هر نفر ماهانه یک میلیون تومان

آنفلوآنزا؛ راه‌های پیشگیری و نکاتی برای مراقبت از کودکان

عرضه بنزین سوپر و تجربه‌ای جدید در تامین بازار سوخت

پزشکیان:راه شهید سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد/ آماده شهادتیم

هماهنگی حداکثری برای سالگرد شهید سلیمانی در کرمان؛ زیرساخت‌های ارتباطی و ایمنی تامین شد

روایت شیخ حسن العبادی از حضور حاج قاسم در محاصره بلد؛ خون مقاومت در رگ‌ها جاری است

صدقه جاریه و اجرای حدود 190 پروژه توسعه و بازسازی عتبات عالیات

اگر حاج‌قاسم بود، چه می‌کرد؟

بازرس کل قضایی کرمان بر لزوم رفع مشکلات شرکت فن‌سازان تاکید کرد

امام جمعه کرمان: دستیابی به نرخ باسوادی 94 درصد در استان دستاورد مهمی است

آتش‌نشان کرمانی از بیمارستان مرخص شد

مشارکت 24 هزار میلیارد ریالی بنگاه‌های اقتصادی با آموزش و پرورش کرمان

تداوم هشدارها در کرمان؛ ناپایداری‌های جوی تا صبح چهارشنبه

آمادگی کامل پلیس راهور کرمان برای اجرای محدودیت‌های ترافیکی هفته مقاومت

استاندار: کرمان پیشتاز صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی کشور است‌

پوران؛ زائر زیارتگاه عشق و نگهبان خاطره‌ها

سامانه بارشی جدید کرمان را درگیر باران، برف و سیلاب می‌کند

شهری که مُرد و زنده شد

معاون استاندار کرمان: شبکه‌ انتقال اتباع غیرمجاز به کشور در کرمان متلاشی شد

عدالت در نقطه صفر مرزی؛ خدمات قضایی جهادی به روستای محروم مَلکی رسید

کشف 5٠٠ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در قلعه‌گنج/ قاچاقچیان متواری شدند ‌

معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می شود

راوی صدساله هزاره‌های خاموش کرمان

صندلی خالی یک دانشجو؛ گرامیداشت‌ شهید مدافع امنیت در امتحانات پیام‌نور ریگان

استاندار کرمان: استاد باستانی پاریزی تاریخ را به متن زندگی مردم آورد