آخرین مطالب

کنکور 98/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند پزشکی و سلامت

کنکور 98/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند

  بزرگنمایی:
دانشجویان در ایام منتهی به کنکور برای کاهش استرس و اضطراب می‌توانند از دمنوش‌ها استفاده کنند و از فواید آنها بهره ببرند.


به گزارش  نسیم شرق ، فرصت زیادی تا برگزاری کنکور بزرگترین ماراتن علمی کشور باقی نمانده است و داوطلبان به سرعت در حال مطالعه و مرور مطالب درسی هستند؛ در این روز‌ها داوطلبان در کنار مطالعه، ناخواسته درگیر برخی از حواشی می‌شوند که ممکن است برای آنان مشکلات جدی را به وجود آورد و زحمات چندین ساله آنها برای رسیدن به نتیجه مطلوب را از بین ببرد؛ این حواشی و اتفاقات فارغ از استرس، سردرگمی، نگرانی و پارامتر‌های هیجانی در قالب پرخاشگری، عصبانیت و انزوا بروز خواهد داشت.

با توجه به نزدیک بودن کنکور و به دلیل اهمیت این موضوع تصمیم گرفتیم با یک مشاور تحصیلی خبره و باتجربه صحبت کنیم و نظر وی را درباره راهکار‌های مقابله با این حواشی جویا شویم؛ در همین راستا با براهیم خادم پزشک متخصص طب سنتی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.


رعایت سبک صحیح زندگی از اصلی‌ترین کارها برای کاهش استرس

ابراهیم خادم پزشک متخصص طب سنتی ایران ، درباره کاهش استرس و اضطراب کنکور، اظهار کرد: برای کاهش استرس باید سبک صحیح زندگی رعایت شود که یکی از شاخص‌های اصلی آن رعایت تغذیه اصولی است.

وی بیان کرد: توصیه می‌شود اینگونه افراد حتی الامکان از خوراکی‌هایی که هضم‌شان آسان است و در عین حال انرژی بخشی کافی دارند استفاده کنند؛ از خوردن غذا‌های سنگین مانند حلیم، کله پاچه، فست فود‌ها و غذا‌هایی که حاوی پنیر پیتزاست، خودداری کنند چرا که این غذا‌ها باعث سنگین شدن افراد می‌شود و کیفیت یادگیری را کاهش می‌دهد.

خادم ادامه داد: بهتر است از غذا‌های آب پز و بخارپز مانند آبگوشت، تخم مرغ عسلی، شیربادام و شیر عسل بیشتر استفاده شود؛ همچنین لازم است در رژیم غذایی سبزیجات و میوه جات تازه و کافی وجود داشته باشد؛ ضمنا این گونه افراد باید به میزان کافی مایعات مصرف کنند.

این پزشک طب سنتی ایران افزود: افراد در دوران مطالعه کنکور حتما باید به میزان و کیفیت خواب خود توجه کنند و بدانند خواب شبانه آرام و کافی در کیفیت مطالعه روزانه بسیار موثر است و کیفیت یادگیری آن‌ها را ارتقا می‌دهد؛ باید شب‌ها را زودتر بخوابند و از زمان طلایی خواب که بین 10 شب تا 2 بامداد است حداکثر بهره را ببرند، برای مطالعه بیش‌تر، به جای استفاده از ساعات پایانی شب، بهتر است از صبح‌های زود که کیفیت یادگیری بالاتر است، بهره ببرند.


وی با اشاره به نقش ورزش در کاهش اضطراب و افزایش کیفیت آموزشی دانش آموزان کنکوری، گفت: افرادی که آزمون می‌دهند باید ورزش کنند زیرا چند دقیقه ورزش از زمان مطالعه آن‌ها کم نمی‌کند لذا چنانچه بیماری زمینه‌ای قلبی و عروقی ندارند می‌توانند در روز به مدت 30 تا 45 دقیقه پیاده روی تند یا دویدن آرام داشته باشند و بدانند این میزان پیاده روی بیش از آن که لطمه‌ای به میزان مطالعه آنان بزند، باعث بهبود گردش خون و افزایش کیفیت یادگیری آنها می‌شود.

خادم تشریح کرد: توصیه می‌شود افراد پشت کنکوری با سبک زندگی سالم و شیوه درست تغذیه، خواب و ورزش اضطراب خود را کم کنند و کیفیت یادگیری‌شان را بالا ببرند؛ توصیه می‌شود این گونه افراد به هیچ عنوان از دارو‌هایی که توسط افراد غیر متخصص برای افزایش تمرکز ذهنی و یادگیری تجویز می‌شود، استفاده نکنند چرا که مصرف خودسرانه و غیر اصولی اینگونه دارو‌ها برای آن‌ها ضرر‌های زیادی خواهد داشت.

دمنوشی مناسب برای کاهش استرس

این پزشک طب سنتی با اشاره به بهترین دمنوش‌های مناسب برای کاهش استرس در ایام منتهی به کنکور، اظهار کرد: مصرف مخلوط بادرنجبویه، اسطوخودوس و گل گاوزبان به افراد سالمی که هیچگونه بیماری زمینه‌ای ندارند، توصیه می‌شود.

وی یادآوری کرد: یک قاشق غذا خوری از مخلوط گیاهان فوق باید در یک و نیم لیوان آب مخلوط و به آرامی جوشانده شود و زمانی که یک سوم از آب آن بخار شد، مخلوط صاف شود و با حل کردن تکه‌ای کوچک نبات داخل آن، 30 دقیقه قبل از خواب استفاده شود.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!