آخرین مطالب

نوبخت مطرح کرد؛

هدفگذاری اشتغال یک میلیونی در سال 98 اقتصادی

هدفگذاری اشتغال یک میلیونی در سال 98

  بزرگنمایی:
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به هدفگذاری ایجاد یک میلیون شغل در سال ۹۸، از برنامه‌ریزی برای جلوگیری از ریزش نیروی کار خبر داد.


به گزارش  نسیم شرق ، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست مشترک این سازمان با اعضای فراکسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه کشور در کنار دیگر وظایف و مأموریت‌هایی که ایفا می‌کند، به موضوع اشتغال هم در سال رونق تولید اهتمام خاصی دارد و امیدواریم با همکاری فراکسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی و نیز همه نهاد‌ها و ارکان حاکمیت و دولت، بتوانیم به توسعه اشتغال و در نهایت رشد و توسعه کشور کمک کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در سال جاری علاوه بر ایجاد اشتغال که حدود یک میلیون فرصت شغلی است، برای جلوگیری از ریزش اشتغال هم برنامه داریم و با تمام وزرا و دستگاه‌های مرتبط و نیز استان‌ها هماهنگی و مذاکرات لازم را استمرار خواهیم داد.

وی افزود: موضوع رونق تولید در زمره راهبرد و رهنمود سال 1398 این سازمان و دولت است و ما، در فرآیند رسیدگی به بودجه‌های سالانه 1396، 1397 و 1398 در قالب تبصره 18 به امر اشتغال و تأمین منابع و تجهیز آن توجه لازم داشته‌ایم.

در این جلسه، افشین برمکی رئیس امور اقتصاد مقاومتی و شورای اقتصاد سازمان برنامه و بودجه کشور، گزارشی از برنامه‌های اشتغال در سطح کلان کشور و استان‌ها ارائه کرد و گفت: منابع تبصره 18 قانون بودجه سال 1398 کل کشور شامل صندوق توسعه ملی، تسهیلات بانکی و بودجه عمومی است و از محل منابع صندوق توسعه ملی، یک میلیارد دلار برای تبصره 18 و یک میلیارد و 500 میلیون دلار برای اشتغال روستایی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: سازوکار‌های اجرایی تبصره 18 و وظایف و مأموریت‌های همه دستگاه‌ها به‌صورت دقیق و شفاف روشن است و از طریق بانک‌های عامل این روند اجرایی می‌شود.


 

در ادامه این جلسه غلام‌رضا کاتب رئیس فراکسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور طرحی برای تحقق رونق تولید ارائه داده‌اند که به موجب آن تمام دستگاه‌های اجرایی ملزم شده‌اند که برای تحقق یک میلیون فرصت شغلی، همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

بر پایه این گزارش، در جلسه مذکور تعدادی از اعضای فراکسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی، از ساختار معیوب نظام اداری کشور، متناسب نبودن وثیقه‌های دریافتی بانک‌ها با میزان وام‌های اشتغال‌زایی، عدم‌توجه کافی به آمایش سرزمین و نیز سخت‌گیری بانک‌ها در ارائه وام‌ها و تسهیلات اشتغال‌زایی به روستاییان انتقاد کرده و خواستار سرعت و شتاب در پرداخت‌ها شدند.

این گزارش می‌افزاید در ادامه این جلسه، مدیران عامل بانک‌های مرتبط در موضوع وام‌های اشتغال‌زایی به تفکیک، گزارشی از روند انجام کار ارائه دادند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم