آخرین مطالب

وزیر آموزش و پرورش: «تاکید بر ولایت فقیه» یکی از پرتکرارترین واژه‌های وصیت‌نامه شهدا است سیاسی

وزیر آموزش و پرورش: «تاکید بر ولایت فقیه» یکی از پرتکرارترین واژه‌های وصیت‌نامه شهدا است

  بزرگنمایی:
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید پیام وصیت‌نامه شهدا را دریابیم گفت: یکی از پر تکرارترین واژه‌های وصیت‌نامه شهدا تاکید بر لزوم پشتیبانی از ولایت فقیه است که جای تامل بسیاری دارد.

 رضامراد صحرایی روز پنجشنبه در یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز استان کرمان افزود: اطاعت از ولی امر اطاعت از خداوند، انبیای الهی و ائمه است و ما به خود می بالیم که خداوند با وجود کم‌لیاقتی‌مان، ما را سر سفره شهدا قرار می دهد تا خودمان ایفای نقش کنیم و در این مسیر اگر کوتاهی از ما سر بزند از ناکارآمدی خود ما است.

وی با اشاره به اینکه راه سعادت ما همان راهی است که شهدا رفته اند اظهار کرد: حکایت شهدای دانش آموز و معلم کرمان عجیب است که روز به روز ابعاد تازه‌تری از اسرار نهفته آن آشکار می شود.

وزیر آموزش وپرورش با بیان اینکه هر یک از این شهدا قصه‌ای داشته و برای این راه انتخاب شده اند گفت: انگار حاج قاسم آغوش گشوده و آنان را در بر گرفته است.

‌وی افزود: نامه دانش آموز شهید میلاد شادکام به مادرش، دلنوشته های در حسرت شهادت فائزه رحیمی دانشجو معلم و آنچه که درباره سید میثم حسینی هنزا معلم شهید گفته می شود، همه و همه تاثیرگذار است.

صحرایی ادامه داد: آموزش و پرورش به نام هر کدام از این دانش آموزان که نماد مکتب سپهبد شهید سلیمانی هستند مدرسه می سازد.صحرایی ادامه داد: آموزش و پرورش به نام هر کدام از این دانش آموزان که نماد مکتب سپهبد شهید سلیمانی هستند مدرسه می سازد.

وی تصریح کرد: نخستین روز کلاس درس بدون دانش آموزان شهید حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، بچه‌ها خلاقانه سر کلاس به جای همکلاسی های شهیدشان حاضری زدند که به اثری ماندگار تبدیل شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید ارزش های دفاع مقدس را به دانش آموزان سینه به سینه منتقل کرد افزود: باید به گنجینه بی نظیر وصیت نامه شهدا مراجعه کنیم.

وی گفت: سپهبد شهید سلیمانی در صدر شهداست که در وصیت نامه اش چند کلیدواژه دارد و مهمترین آنها موضوع حرم بودن جمهوری اسلامی ایران است و فقط اگر همین یک راهبرد را دنبال کنیم شکست ناپذیر خواهیم بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: اجلاسیه مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور از روز گذشته در کرمان آغاز شد و امروز پایان یافت.

رضا رضایی ضمن قدردانی از دست اندرکاران تالیف کتاب زندگی نامه حجت الاسلام شهید ایرانمنش مدیرکل شهید آموزش و پرورش تصریح کرد: مستندی از زندگی شهدای فرهنگی و دانش آموز به زودی تهیه می شود.

به گزارش ایرنا یادواره شهدای دانش آموز و معلم حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان با حضور وزیر و جمعی از اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور، جمعی از مسئولان استان، خانواده معظم شهدا و جانبازان در دانشگاه فرهنگیان استان کرمان برگزار شد.
در این آیین از کتاب "راز صبح" زندگینامه شهید حاج شیخ علی ایرانمنش مدیرکل اسبق آموزش و پرورش استان کرمان و 2 سرود دانش آموزی و اثر هنری جمعی از هنرجویان هنرستان فرهنگیان کرمان رونمایی شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود