آخرین مطالب

استاندار کرمان: معادن را به شرط اشتغالزایی واگذار می‌کنیم اقتصادی

استاندار کرمان: معادن را به شرط اشتغالزایی واگذار می‌کنیم

  بزرگنمایی:
استاندار کرمان با بیان اینکه معادن را به شرط راه‌اندازی کارخانه فرآوری، تکمیل زنجیره ارزش افزوده و از بین رفتن دلالی به سرمایه‌گذاران واگذار می‌کنیم گفت: در این راستا باید حداقل ظرفیت اشتغال برای استان فراهم شود.

 محمدمهدی فداکاردر نخستین نشست شورای معادن استان کرمان در سال 1403 افزود: واگذاری معادن به واحدهای تولیدی در سایر استان ها پذیرفته نیست، زیرا این موضوع اشتغال زیادی در استان ایجاد نمی‌کند و تبعات اجتماعی نیز به همراه دارد.

وی با اشاره به ابطال برخی پرونده های بهره برداری غیرفعال در استان کرمان اظهار داشت: معادن سیلیس فاریاب نیز به شرط ایجاد کارخانه فرآوری در همان منطقه به سرمایه گذار واگذار شود تا حداقل این معادن برای استان باقی بماند.

اعتبارات را به تامین زیرساخت‌های کرمان هدایت می‌کنیم

نماینده عالی دولت در استان کرمان در ادامه با بیان اینکه بزودی اتفاقات خوبی در بخش معدن استان کرمان رخ خواهد داد گفت: اعتبارات را به حوزه تامین زیرساخت ها و رفع مشکلات مردم هدایت می‌کنیم؛ این استان در بخش راه‌ها مشکلات زیادی دارد که بایستی جبران شود.

وی ادامه داد: ضمن آنکه تعهد تامین یک سوم از زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن برعهده استان است که هدایت اعتبارات بخشی از بار این حوزه را از دوش مردم برمی دارد.

استاندار کرمان: معادن را به شرط اشتغالزایی واگذار می‌کنیم

فداکار ابراز داشت: ما باید زیرساخت توسعه را در استان کرمان فراهم کنیم و در این زمینه نیاز به ساخت پست برق و راه داریم که بایستی از ظرفیت معادن با 50 درصد ظرفیت این حوزه کشور برای ارتقای زیرساخت ها بهره برداری شود.

وی عنوان کرد: آنچه در قانون مصوب می شود نیاز به مراقبت در تخصیص و جذب اعتبار و همچنین ساختارسازی برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی دارد.

استاندار کرمان در ادامه با بیان اینکه مشکل پارک علم و فناوری به زودی رفع می شود افزود: شرکت های دانش بنیان ظرفیت قانونی خوبی برای جذب اعتبارات دارند.

تداوم بارش‌ها و کاهش خسارت سیل کرمان

وی در ادامه با بیان اینکه بارندگی ها را تا 10 روز آینده در استان کرمان داریم گفت: دستگاه های اجرایی متولی زیرساخت‌ها کمک خوبی به جلوگیری از خسارت بارندگی و سیل اخیر کردند.

فداکار افزود: حجم بارش‌ها در بارندگی اخیر زیاد بود و در خیلی نقاط همچون شهرستان رودبارجنوب بیش از 2 برابر سال 1400 بارندگی داشتیم و در آن سال 700 خانه دچار آبگرفتگی شدند اما امسال با وجود افزایش میزان بارندگی اتفاقی نیفتاد.

استاندار کرمان: معادن را به شرط اشتغالزایی واگذار می‌کنیم

تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی به سرانجام رسید

نماینده مردم کرمان و راور و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی به سرانجام رسیده و یکی از بندهای آن مربوط به شرکت ذوب آهن است.

محمدرضا پور ابراهیمی افزود: یکی از بندهای تحقیق و تفحص مجلس مربوط به این است که ذوب آهن واردات بی رویه‌ای آن هم در زمانی که قیمت داخلی زغال سنگ یک سوم نرخ وارداتی آن بوده و کیفیت آن نیز در خیلی جاها جوابگوی مجموعه بوده، اقدام به واردات کرده است.

وی تصریح کرد: زغال کرمان را به بندهای این قانون اضافه کردیم اما در این زمینه بایستی به صورت چند وجهی مابین چند دستگاه، تصمیم گیری شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مشکل واگذاری شرکت معادن زغال سنگ استان کرمان رفع شده و این معادن تعیین تکلیف می شود گفت: در این خصوص با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی مکاتبه کردم و توافق شد که این شرکت از زیرمجموعه صندوق بازنشستگی فولاد فولاد به صدر تامین منتقل و به ازای آن سهام شرکت های بورسی پرداخت شود.

وی عنوان کرد: زغال سنگ کرمان را بد اداره کردیم زیرا زغال سنگ طبس سودهای خوبی دارد و در تابلوی بورس است لذا مصوبه شورای معادن، زغال سنگ کرمان را تعیین تکلیف می کند.

استاندار کرمان: معادن را به شرط اشتغالزایی واگذار می‌کنیم

افزایش مالیات به معنای اجحاف به مردم نیست

پور ابراهیمی در ادامه بیان کرد: نرخ رشد اقتصادی استان کرمان در رتبه نخست کشور است و در این زمینه سهم تولید ناخالص داخلی استان کرمان از 3.2 درصد به بالای چهار درصد رسیده است.

وی افزود: مالیات 360 هزار میلیارد ریالی استان کرمان در سال گذشته بابت توسعه معادن بوده و ما در استان جهش های بزرگی داریم لازم سهم عمده مالیات را واحدهای بزرگ استان پرداخت می کنند و افزایش مالیات به معنای اجحاف به مردم نیست.

150 همت پروژه در شهر کرمان مراحل اجرایی را می گذراند

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به تخصیص یک و نیم درصد از سود معادن به تامین زیرساخت های جاده گفت: به‌جد پیگیر توسعه هستیم و فقط 150 همت پروژه اقتصادی در شهر کرمان مراحل اجرایی خود را می گذراند که این طرح ها با منابع شرکت های معدنی احداث می شود.

وی یادآور شد: پروژه های اقتصادی ازجمله لاستیک های فوق سنگین، فروآلیاژ گروه وابسته به گل گهر و کارخانه تولید ورق های پوششی چترود با اعتبار شرکت های بزرگ در کرمان احداث می شود.

پرداخت 168 همت به خزانه کشور در سال 1402

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان هم در این نشست گفت: با پیگیری استان کرمان، سال گذشته 360 هزار میلیارد ریال وصول مالیات داشتیم که 75 درصد آن را واحدهای صنعتی و معدنی بزرگ پرداخت کردند.

مهدی حسینی نژاد افزود: استان کرمان 180 هزار میلیارد ریال حقوق دولتی و 130 هزار میلیارد ریال عوارض گمرکی به خزانه پرداخت کرده و همچنین حدود 900 هزار میلیارد ریال سود تقسیمی معادن را داشتیم، حق انتفاع معادن گل گهر و جلال آباد 110 هزار میلیارد ریال بود.

وی تاکید کرد: استان کرمان طی تمامی سال 1402 در مجموع 168 همت به خزانه کشور پرداخت کرده و بایستی سهم استان از این اعتبارات در نظر گرفته شود.

 

 

موانع انتقال گردش حساب های واحدهای معدنی به کرمان

دبیر شورای معادن استان کرمان عنوان کرد: براساس قانون بایستی گردش حساب شرکت های بزرگ به استان های معدنی بازگردد و این موضوع به شورای معادن استان تنفیض شده لذا تمامی صنایع بایستی این مصوبه را اجرا کنند.

وی با اشاره به رشد مناسب گردش حساب شرکت مس از سال 99 تا 1402 گفت: سود حاصل از فروش این شرکت از 420 هزار میلیارد ریال در سال 99 به 122 همت در سال گذشته رسیده است.

حسینی نژاد با اشاره به مشکل رصد حساب ها یادآور شد: ضرورت مکاتبه دادگستری با شورای هماهنگی بانک ها برای اعلام حساب شرکت ها وجود دارد.

وی با اشاره به ضرورت جذب یک درصد عوارض آلایندگی تصریح کرد: ارتباط بین صنایع بزرگ و کوچک به استان تفویض اختیار شود زیرا این بخش بر تولید استان تاثیرگذار است.

پیگیری ارتباط صنایع کوچک و بزرگ

مدیرکل صمت کرمان گفت: صنایع کوچک و متوسط باعث رشد پایدار استان کرمان می شود و باید این حوزه را پیگیری کنیم، همچنین صنایع مادر به عنوان موتور محرکه در استان ایجاد کردیم.

وی با تاکید بر توجه به صنایع کوچک و متوسط افزود: یکی از موضوعات تامین نیازهای شرکت های بزرگ بود که با مصوبه شورای تامین سایتی ایجاد شده و واحدهای کوچک و بزرگ را در این سایت پیوند می دهیم و در نخستین گام 58 واحد تولیدی ثبت نام کردند.

ابطال پروانه بهره برداری شرکت مس در جنوب کرمان

همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در این نشست گفت: بزرگترین ذخیره مس جنوب کرمان در اختیار شرکت ملی مس بود که پس از بی توجهی این شرکت برای بهره برداری، بحث ابطال پروانه را جلو بردیم.

مروجی با اشاره به مزایده واگذاری معادن سیاسی فاریاب نیز عنوان کرد: سالانه چهار هزار تن سیلیس خام در گذشته به برخی استان ها بارگیری میشد در حالی که باید کارخانه فرآوری سیاسی در جنوب کرمان احداث شود.

فکری برای 20 سال آینده کنید

سیدمهدی طبیب زاده رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در این نشست گفت: این استان در سال گذشته 168 همت به خزانه واریز کرده و این اعتبارات در حالیست که ما 20 سال آینده ظرفیت معادن را نداریم و بایستی برای این موضوع از حالا برنامه ریزی کنیم.

این نشست مصوباتی در خصوص تامین اعتبارات پروژه های زیرساختی و رفع مشکل معادن زغال سنگ کرمان داشت.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!