آخرین مطالب

از ابتدای امسال

20 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری کرمان اعلام شد فرهنگی

20 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری کرمان اعلام شد

  بزرگنمایی:
معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کرمان گفت: از ابتدای امسال چند نفر برای سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی استان یا برای موقعیت های گردشگری با اعتبار حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال اعلام آمادگی کرده‌اند.

محمد حسین تجلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سرمایه گذاران از سال گذشته مذاکراتی داشتند که اکنون در مرحله نوشتن طرح های توجیهی برای سرمایه گذاری هستند.

وی تاکید کرد: البته میراث فرهنگی استان نیز در همکاری با این سرمایه گذاران با ارائه پیشنهاد و رفع ایرادهای احتمالی مشاوره های لازم را در این عرصه ارائه می دهد.

تجلی بیان کرد: در روزهای اخیر نیز 2 سرمایه گذار از خارج از استان کرمان برای سرمایه گذاری در ساخت و ساز مجتمع های گردشگری و هتل های استان اعلام آمادگی کرده است.

معاون سرمایه گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان تصریح کرد: سرمایه گذاری در حوزه گردشگری باید مورد توجه ویژه قرار داشته باشد و تا زمانی که زمینه به طور کامل برای سرمایه گذاری در حوزه های زیرساختی و تاسیساتی فراهم نشود، بخش زیادی از گردشگران ورودی به استان کرمان را از دست خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری 2 بخش دولتی و خصوصی سرمایه گذاری را انجام می دهند اظهار داشت: در بخش دولت، ایجاد زیرساخت هایی مانند کمپ های گردشگری در ورودی های شهر، ساخت سرویس های بهداشتی، احداث زیرساخت های مناسب راه انداری مجتمع های گردشگری و مناطق نمونه گردشگری و مرمت آثار تاریخی با کاربری گردشگری، نقش خیلی مهمی دارد.

تجلی افزود: البته با توجه به محدود بودن اعتبارات دولتی سعی می کنیم اولویت را در سرمایه گذاری در مسیرها و شهرهایی بگذاریم که گردشگران بیشتر حضور پیدا می کنند و طرح ها بر همین اساس تعریف می شوند.

تلاش برای تقویت زیرساخت های گردشگری جنوب کرمان

وی در عین حال با بیان اینکه زیرساخت های گردشگری در جنوب استان کرمان ضعیف است خاطرنشان کرد: بیشتر توان و تلاش خود را برای توسعه زیرساخت ها و ایجاد تاسیسات در جنوب استان قرار دادیم و از طرح ها در این زمینه استقبال می کنیم.

معاون سرمایه گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان ادامه داد: سرمایه گذاری نوک پیکان توسعه گردشگری است و هر گردشگری که وارد استان کرمان می شود نیاز به مکان اقامتی مناسب، سروریس بهداشتی خوب و غیره دارد که همه در حوزه سرمایه گذاری گردشگری تعریف می شود.

طرح های گردشگری نیمه‌تمام رها نمی‌شوند

وی با اشاره به تجارب ناموفق سرمایه گذاری در برخی طرح های تاریخی و گردشگری شهر کرمان گفت: این حوزه ها و موارد را رها نمی کنیم و جلساتی با سرمایه گذارانی که به مشکل خورده اند انجام شده تا دلایل توقف و تاخیر پروژه ها مشخص شود و برای حل آنها راهکار پیدا کنیم.

تجلی افزود: اخیرا با یک سرمایه گذار که سابقه خوبی دارد درباره بازسازی یکی از خانه های تاریخی شهر کرمان که در مرحله مرمت متوقف مانده بود، صحبت کردیم تا این بنا پس از مرمت به سفره‌خانه‌ای زیبا تبدیل شود.

معاون سرمایه گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان تاکید کرد: مردم توقع دارند در زمینه سرمایه گذاری های حوزه گردشگری پاسخگو باشیم و در این حوزه ما منطبق با ظرفیت ها کار کنیم که البته همانطور که جلو پای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن می کنیم درزمینه طرح هایی که عقب ماندگی هم دارند، مشکلات آنها را بررسی خواهیم کرد.

وی ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه کرمان آیدکس 2024 اظهارامیدواری کرد که در نتیجه حضور فعال در این نمایشگاه، شاهد جذب سرمایه گذاران بیشتر باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم