آخرین مطالب

فرمانده سپاه کرمان: روابط عمومی‌ها از ارکان مهم امیدآفرینی هستند فرهنگی

فرمانده سپاه کرمان: روابط عمومی‌ها از ارکان مهم امیدآفرینی هستند

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: روابط عمومی در اولویت همه کشورهای دنیا برای اقداماتی که انجام می‌دهند قرار دارد و از ارکان مهم امیدآفرینی هستند.

سردار محمد علی نظری روز در همایش مدار امید و تقدیر از روابط عمومی ها و فعالان مجازی سپاه و بسیج استان کرمان اظهار داشت: روابط عمومی ها وظیفه بسیار سنگینی دارند و پیوند دهنده بیرون و درون سازمان هستند که اگر این ارتباط خوب برقرار شود می تواند شکوفایی یک سازمان را به دنبال داشته باشد.

وی بیان کرد: همانطور که دشمن روی نقاط ضعف، نواقص و مشکلات کشور کار می کند و به آن ضریب می دهد، هر چند این مشکلات در همه دنیا است و آنها را با سیاست های خودشان سانسور می‌کنند، اما به لحاظ دشمنی با کشور ما این نواقص و مشکلات را ضریب می دهند و برای ناامیدی به درون جامعه پمپاژ می کنند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد: کار روابط عمومی ها در مجموعه سپاه امید آفرینی از یک مجموعه کوچک، پایگاه مقاومت و گروه های جهادی است که به کمک دستگاه ها می آیند و مشکلات مردم را احصا و حل می کنند.

وی خاطرنشان کرد: سپاه امروز نقطه و جای توجه دشمن است، باید خبرها و اقدامات این نهاد در تمام دنیا مخابره شود، هر چند در حوزه عملیات روانی دشمن مقابله خوبی انجام داده شده است، اما با اهداف مطرح شده رهبر معظم انقلاب اسلامی فاصله داریم.

سردار نظری با اشاره به عملیات وعده صادق و اطلاعیه های سپاه روابط عمومی سپاه پاسداران در آن زمینه تصریح کرد: تمامی اقدامات دشمن در فضای مجازی و عملیات روانی به دنبال این بود که این عملیات ناچیز و اثر آن کم نشان داده شود که نقشه دشمن به‌‍خوبی نقش برآب شد و دشمن به اهداف خود نرسید.
وی با اشاره به اقدامات محرومیت زدایی توسط سپاه پاسداران بیان کرد: با تلاش های قرارگاه محرومیت زدایی حاج قاسم سلیمانی و امام حسن مجتبی(ع) بیش از 500 روستا آبرسانی شده است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: امروز ضعف در ارتباطات و اطلاع رسانی باعث می شود کشور به اهداف خود نرسد و روابط عمومی ها و رسانه ها از ارکان نیل به اهداف یک نهاد و سازمان هستند.

مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ثارالله استان کرمان نیز گفت: شبکه سازی روابط عمومی در رده های سپاه و بسیج متشکل از 2 هزار و 500 نفر، سازماندهی باشگاه خبرنگاران بسیج با حضور سه هزار خبرنگار فعال افتخاری، راه اندازی 26 دفتر خبرگزاری بسیج در مرکز استان و شهرستان ها و عضو گیری بیش از 18 هزار نفر از مردم در خبرگزاری بسیج از مهمترین اقدامات این روابط عمومی است.

سرهنگ رضا موحد افزود: در یکسال گذشته 28 هزار خبر از فعالیت های سپاه و بسیج منتشر شده که متوسط روزانه 76 خبر در کانال ها و سایت ها بوده است.

وی بیان کرد: 480 دقیقه محتوا در سال گذشته توسط روابط عمومی سپاه ثارالله تولید شده است و استودیو ثاراللهیان در صدا و سیمای کرمان آغاز به کار می کند.

مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: سال گذشته 700 دقیقه برنامه تلویزیونی در مناسبت های محتلف اجرا کردیم و یک هزار مورد کلیپ، نماهنگ و غیره تولید شده که 58 مورد نیز مربوط به کاروان رسانه ای در سطح استان بوده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود