آخرین مطالب

امام جمعه کرمان: امنیت ثمره شیرین دستگاه قضا برای کشور است اخبار استان کرمان

امام جمعه کرمان: امنیت ثمره شیرین دستگاه قضا برای کشور است

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با اشاره به ثمرات دستگاه قضایی برای توده‌های مردم؛ گفت: یکی از میوه‌های شیرین دستگاه قضا برای کشور بحث امنیت در همه زمینه‌ها است.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی  در همایش محوری هفته قوه قضائیه استان کرمان افزود: دستگاه قضایی عمر خود را برای احقاق حق و رسیدن به داد مظلوم گذاشته است.

وی ادامه داد: برای فداکاری در عرصه خدمت و انقلاب بعضی‌ها شخصیتشان را در طبق اخلاص می‌گذارند که شهید بزرگوار بهشتی از جمله این افراد بود.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان خاطرنشان کرد: شهید بهشتی از شخصیت‌هایی است که در انقلاب آماج حملات متعددی قرار گرفت و توهین‌هایی به ایشان صورت گرفت در نهایت این شهید بزرگوار جان خود را برای اهداف بزرگ اسلام و انقلاب فدا کرد.

وی تصریح کرد: دستگاه قضا در کشور ثمرات و میوه‌های فراوانی را برای توده‌های مردم و کشور به ارمغان آورده است و هر کدام از آنها ارزش و قرب و منزلت دستگاه قضا را در پیشگاه خدا بالا می‌برند.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی گفت: سهم دستگاه قضایی کشور در ایجاد آرامش و امنیت برای آحاد مردم سهمی بی نظیر و بی بدیل است.

مردمی بودن، عدالت محوری و تواضع از ویژگی های مشترک شهیدان بهشتی و رئیسی است

امام جمعه کرمان: امنیت ثمره شیرین دستگاه قضا برای کشور است

استاندار کرمان نیز در این نشست به ویژگی‌های مشترک شهید بهشتی و شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: مردمی بودن، ولایت مداری، تقید دینی، عدالت محوری، مدیریت جهادی، استکبارستیزی و مظلومیت از جمله ویژگی های مشترک شهید بهشتی و شهید رئیسی است.

محمدمهدی فداکار ادامه داد: شهید بهشتی به نقش بی بدیل مردم، اعتقاد داشتند و دائما با مردم در ارتباط بودند و شهید رئیسی نیز همین گونه بودند و تواضع و فروتنی ایشان در برابر مردم و شنیدن دغدغه های مردم و تلاش برای رفع مشکلات آنها مثال زدنی است.

وی ضمن اشاره به این مطلب که شهید بهشتی در برهه های حساسی از انقلاب اسلامی به نفع نظام جمهوری اسلامی ایران سکوت کردند و شهید آیت الله رئیسی نیز همینگونه بودند، تصریح کرد: کار آیت الله رئیسی تعطیل بردار نبود و هیچگاه کار را رها نمی کردند.

استاندار کرمان با اشاره به فرمایش امام راحل درباره شهید بهشتی مبنی بر اینکه "شهید بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود"، اظهار کرد: شهید رئیسی به مانند شهید بهشتی در همه جا مبانی دین مبین اسلام و آرمان های انقلاب را مطرح می کردند و در هر جایگاهی از مظلوم دفاع می کردند که نمونه های آن را در دفاع ایشان از غزه دیده ایم.

کار دستگاه قضایی، بسیار دشوار است

وی با اشاره به این مطلب که کار دستگاه قضایی، بسیار دشوار است، تاکید کرد: امسال هفته قوه قضاییه در حالی برگزار می شود که غم بزرگ از دست دادن رئیس جمهور شهید، بر همه چیز سایه انداخته است.

فداکار تصریح کرد: شهید آیت الله رئیسی گرچه رییس قوه مجریه بوده‌اند، اما فرزند قوه قضاییه هستند که ویژگی‌های مشترکی با شهید بهشتی داشته‌اند و شهید بهشتی ثانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هم اینک 40 همت پروژه در حوزه آب، ورزش و صنعت، در استان آماده افتتاح است که با افتتاح این پروژه‌ها، اشتغال‌زایی مناسبی در استان محقق خواهد شد.

دشمن‌شناسی ضرورت امروز جامعه است

نماینده مردم شهرستان های شرقی بم، نرماشیر، فهرج و ریگان نیز در این نشست افزود: جنایت هفت تیر60 کینه‌ و خباثت دشمنان اسلام و انقلاب را نشان می دهد از اینرو امروز دشمن شناسی از موضوعات مهمی است که از آن نباید غفلت کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین موسی غضنفرآبادی با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم مورد تاکید دشمن اختلاف و تفرقه است، ادامه داد: در راستای تعامل قوه قضاییه با مجلس کارهای خوبی صورت گرفته است و در این راستا به طور مثال تفاهم‌نامه‌ای امضا شده تا این تعاملات در سطح وسیع‌تری اجرا شود که ثمرات آن را در برنامه هفتم توسعه و بودجه کشور می‌بینم.

وی گفت: دستگاه قضایی مقتدر آرزوی همه ماست از اینرو همه باید تلاش کنیم تا دستگاه قضایی را در تراز انقلاب ایجاد کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم