آخرین مطالب

آغاز به کار رسمی دادگاه های صلح در 16 حوزه قضایی کرمان فرهنگی

آغاز به کار رسمی دادگاه های صلح در  16 حوزه قضایی کرمان

  بزرگنمایی:
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: دادگاه های صلح از امروز در ۱۶ حوزه قضایی سراسر استان کرمان رسما کار خود را آغاز کردند.

به گزارش نسیم شرق ، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در نشست مشترک شورای معاونان دادگستری و صداوسیمای مرکز کرمان به مناسبت روز خبرنگار گفت: صداو سیما و دیگر رسانه های جمهوری اسلامی ایران در خاکریز اول مقابله با هجمه های رسانه های بیگانه هستند و فریاد مظلومیت مردم فلسطین و غزه را به گوش مردم جهان می رسانند.

 وی  با بیان این مطلب که خنثی سازی هجمه های رسانه های بیگانه یکی از اقدامات مهم رسانه ها است، افزود: رسانه ها با اختیاراتی که دارند در ابعاد مثبت و منفی می توانند تاثیر گذار باشند، به عنوان مثال رژیم صهیونیستی جنایات خود را بر خلاف حقوق بشر و قوانین بین المللی از طریق اقناع سازی کاذب و اغوا در فضای رسانه ای انجام می دهد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه صفر و شهادت اسماعیل هنیه بیان کرد: با هیچ قانون بین المللی قابل توجیه نیست که یک مهمان دیپلماتیک در کشور دیگری ترور شود و بعد از آن تروریست های صهیونیست از طریق قدرت رسانه ها این دست جنایات خود را توجیه کنند.

وی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار گفت: امروزه جامعه بزرگ مطبوعات و رسانه ها نقش بسیار مهمی در جهت دهی افکار عمومی دارند و لازم است نسل کشی و جنایات صورت گرفته در به شهادت رساندن کودکان، زنان و مردم بی گناه که تحت حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی اتفاق می افتاد، روشنگری و تبیین شود.

قاضی القضات کرمان ادامه داد: در یک سال گذشته صداو سیمای استان اقدامات ارزنده ای انجام داده است، برای مثال در جنایت تروریستی که پارسال در گلزار شهدای کرمان از سوی داعش  اتفاق افتاد در صورت مدیریت نشدن می توانست تبعات زیادی برای کشور و استان داشته باشد، اما صداو سیمای مرکز استان با زحمت فراوان در جهت بهره برداری نکردن دشمن از این موضوع اقدامات موثری انجام داد.

وی از نقش تاثیرگذار صدا و سیما برای برگرداندن آرامش به جامه بعد از شهادت رئیس جمهور سخن گفت و افزود: همچنین نباید از نقش موثر صداو سیما و دیگر رسانه ها در انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری غافل بود. 

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سال های اخیر اجرای برنامه های سند تحول و تعالی، اولویت دستگاه قضایی بوده است که مورد تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و ریاست قوه قضائیه نیز می باشد.

وی خواستار انعقاد تفاهم نامه فی مابین دادگستری استان و صداو سیمای کرمان شد و تصریح کرد: کنترل و کاهش وقوع جرائم، دعاوی و آسیب های اجتماعی، پوشش رسانه ای در بحث پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی، ارتقای آگاهی های حقوقی و فرهنگی و توسعه صلح و سازش از موضوعاتی است که برای اجرایی شدن به همکاری بیشتر صدا و سیما نیاز داریم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد:‌ استفاده از ظرفیت صداو سیما برای فرهنگ‌سازی و تشریح داوری و میانجیگیری، تولید محتوای پخش از سیما و پخش در فضای مجازی، حضور مدیران و معاونان دادگستری در برنامه های صداو سیما و برگزاری نشست اعضای قضایی با نخبگان نیز از زمینه هایی است که نیاز به همکاری بیشتر صدا و سیما و دیگر اصحاب رسانه می باشد. 

وی بیان کرد: افزایش سطح رضایتمندی مراجعین و تکریم ارباب رجوع، قدردانی از کارکنان ساعی و معرفی چهره های تاثیرگذار حوزه قضا، تبیین دستاوردهای قضایی، تصویر سازی و.... از دیگر اهدافی است که با کمک صدا و سیما در سال پیش رو دنبال خواهد شد.

حجت الاسلام حمیدی افزود: از امروز16 مردادماه  در 16 حوزه قضایی در سراسر استان، دادگاه های صلح راه اندازی خواهند شد و ساختار تشکیلاتی 10 شهرستان دیگر نیز تصویب شده و طی یک ماه آینده دادگاه های صلح در سراسر حوزه های قضایی دایر خواهند شد.

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان افزود: انتظار می رود با راه اندازی دادگاه های صلح از حجم ورودی پرونده ها به دادسرا و دادگاه ها کاسته شود.

اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه موجب رضایت مندی بیشتر مردم از عدلیه شده است 

احمد علیرمضانی ، مدیر کل صداوسیمای مرکز کرمان از انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دستگاه قضایی و صداوسیمای مرکز استان کرمان استقبال کرد و گفت:عملکرد رسانه ای دادگستری استان کرمان در سال های گذشته بسیار مثبت و تاثیرگذار بوده است.

وی افزود: با اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه و همت کارکنان دستگاه قضایی استان، خوشبختانه شاهد این هستیم که پرونده های مسن و شلوغی های دادگاه ها کاهش یافته و نارضایتی عمومی از دستگاه قضائی استان نسبت به سال های پیش بسیار کمتر شده است.

علیرمضانی با بیان اینکه تعاملات و همکاری های مناسبی بین دستگاه قضائی و صداو سیما و دیگر رسانه ها وجود دارد، بیان داشت: ‌از ظرفیت های متقابل دستگاه قضایی و صدا و سیما در تحقق اهداف مد نظر طرفین استفاده خواهد شد و در حوزه حفظ حقوق بیت المال، افزایش اطلاعات حقوقی ـ عمومی مردم، و ... در قالب برنامه هایی از طریق صدا و سیما اطلاع رسانی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تشکر از مجموعه استانی در برگزاری نشست پیرغلامان حسینی گفت: بعد از حوادث تلخی که در شهادت حاج قاسم، تشییع کنندگان و زائرین ایشان در کرمان داشتیم، خوشبختانه نشست پیرغلامان حسینی در استان بازتاب رسانه ای خوبی در رسانه های استانی، کشوری و بین المللی داشته است.

مدیر کل صداوسیمای مرکز کرمان افزود: عملکرد صداو سیمای مرکز استان کرمان در کارهای فاخر، فیلم، انیمیشن و مستند در کشور مطلوب است و از خداوند می خواهیم که این روال رو به پیشرفت بهبود یابد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود