آخرین مطالب

پرواز پهپاد حزب الله بر فراز اقامتگاه نتانیاهو جهان

پرواز پهپاد حزب الله بر فراز اقامتگاه نتانیاهو

  بزرگنمایی:
انتشار خبر پرواز پهپاد تصویربرداری حزب الله بر فراز شهرک قیصریه، محل اقامتگاه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و خانواده‌اش؛ بار دیگر ضعف و ناکارآمدی سیستم‌های پدافندی و راداری اسرائیل را در مواجهه با توانمندی‌های نظامی حزب الله آشکار ساخت.

به گزارش نسیم شرق دو روز پس از رونمایی حزب‌الله از تاسیسات نظامی زیرزمینی خود تحت عنوان «عماد 4» که با واکنش گسترده رسانه‌های صهیونیستی همراه شد، افشای خبر پرواز پهپاد حزب الله بر فراز یکی از اقامتگاه‌های بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و خانواده‌اش در منطقه قیصریه (بین تل‌آویو و حیفا) توجه همگان را متوجه ضعف و ناکارآمدی سیستم‌های امنیتی و نظامی اسرائیل به ویژه در صورت شروع یک نبرد فراگیر با محور مقاومت کرده است.

بنابر اعلام پایگاه اینترنتی «اسرائیل هیوم»، رادار‌های مستقر بر روی یک کشتی جنگی ارتش اسرائیل در روز‌های اخیر از مشاهده یک پهپاد در ساحل منطقه قیصریه خبر دادند. بر همین اساس اعلام شد که این جسم پرنده، پهپاد تصویربرداری متعلق به حزب الله بوده است که به احتمال فراوان با هدف نزدیک شدن به محل اقامتگاه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تصویربرداری از آن به این منطقه وارد شده است.

همزمان با مشاهده پهپاد مزبور بر روی رادار‌ها و سیستم‌های پدافند هوایی ارتش اسرائیل، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی بلافاصله از پایگاه نیروی هوایی ارتش اسرائیل برخاسته و گشت هوایی در این منطقه را آغاز کردند، اما از مشاهده و رهگیری پهپاد مزبور بازماندند.

ارتش اسرائیل پس از این رخداد و ناکامی جنگنده‌های این رژیم در شناسایی و رهگیری پهپاد مزبور ادعا کرده است که ممکن است آنچه بر روی صفحه رادار‌های ساحل قیصریه مشاهده شده است ناشی از خطای در سیستم هشدار رادار‌ها و یا حرکت دسته‌ای از پرندگان مهاجر و یا حتی عاملی دیگر باشد. با این حال در بیانیه ارتش اسرائیل تاکید شده است که ارتش و نیرو‌های هوایی رژیم صهیونیستی به طور قطع نمی‌توانند سناریوی احتمالی پرواز یک پهپاد بر فراز آسمان اقامتگاه خانوادگی نخست وزیر این رژیم را تکذیب کنند.

همزمان دفتر نتانیاهو با تصدیق اصل این خبر مدعی شد علت این حادثه احتمالا هشدار غلط سیستم راداری ارتش اسرائیل بوده است که همین مسئله بار دیگر ضعف و ناکارآمدی سیستم‌های پدافندی و راداری این رژیم را در مواجهه با اهداف متخاصم مختلف پهپادی و موشکی از زمان آغاز نبرد طوفان الاقصی تا به امروز آشکار می‌کند.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی همچنین تاکید کرده است که در زمان این حادثه نتانیاهو و خانواده اش در این منطقه سکونت نداشته‌اند تا مشخص شود ادعای برخی رسانه‌های صهیونیستی در روز‌های گذشته مبنی بر انتقال نخست وزیر اسرائیل و خانواده‌اش به مکانی نامعلوم و امن از ترس واکنش قریب الوقوع ایران و حزب الله به ترور شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و فواد شکر، فرمانده ارشد مقاومت اسلامی لبنان صحت دارد.

نفوذ پهپاد حزب الله به این منطقه مهم امنیتی در عمق سرزمین‌های اشغالی در شرایطی است که از زمان آغاز نبرد طوفان‌الاقصی و مشارکت مقاومت اسلامی لبنان در این نبرد در 8 اکتبر 2023 پهپاد‌های حزب الله موفق شده‌اند تا از فراز یک نیروگاه برق، فرودگاهی در حیفا، اسکله زیردریایی‌ها در ساحل این بندر، پایگاه‌های جمع آوری اطلاعات و پایگاه‌های نظامی ارتش اسرائیل بر فراز کوه جبل الشیخ در جولان اشغالی اقدام به جمع آوری اطلاعات و تصویربرداری کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

گزارش داوطلبِ آمریکاییِ ارتش اسرائیل از رسیدن موشک‌های بالستیک ایران به تل‌آویو:

پایش 5200 نخل در مانور ردیابی آفت سرخرطومی حنایی

مانوری بر ای دفع افات در فهرج‌

بازدید رئیس کل دادگستری کرمان از زندان شهربابک

هشدار گسترش پشه آئدس در استان کرمان

صدور کارت سوخت ادامه دارد

استاندار کرمان: بنیاد مستضعفان به رشد و پیشرفت استان کمک کند

مدیرعامل سابق کارخانه سیمان دورود دستگیر شد

آلودگی هوا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بیشتر می‌کند

اکثر نمایندگان از توضیحات وزیر آموزش و پرورش قانع شدند

اصلاح قیمت بنزین از شنبه 22 آذر اجرا می‌شود

نگاه به زنان در کرمان از شعار به نقش موثر در مدیریت و تصمیم‌سازی ارتقا یافته است

حادثه در معدن اروزئیه کرمان یک کشته بر جا گذاشت

کشف پنج شی تاریخی در گلباف کرمان/ یک متهم دستگیر شد

قدردانی سخنگوی دولت از عطا احمدی؛ خیر و معلم کرمانی‌ که عمرش را وقف ساختن کرد

بخشش قاتل جوان پیش از اجرای حکم قصاص در کرمان

استاندار کرمان: دانشجویان، نقطه امید و اتکای جامعه باشند

سرنخ کوچک و کشف تخلفی‌ بزرگ در شهرداری نجف‌شهر کرمان/متهمان نقره‌داغ شدند

مدیرکل ثبت اسناد کرمان: 40 درصد پرونده‌های قضایی استان، ریشه در سندهای عادی دارد

تحسین امام جمعه کرمان از تلاش‌های شورای تأمین در نابودی چرخه قاچاق سوخت

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

استاندار کرمان: تصویب‌کنندگان طرح کدینگ به تبعات اجتماعی آن توجه نداشتند

دستگیری عوامل وابسته به سازمان نفاق توسط سپاه بهارستان

ورود سامانه بارشی به تهران از دوشنبه؛ باران و برف می‌بارد

مرمت سردر باغ شاهزاده ماهان آغاز شد

حضور 22 هزار دانش‌آموز کرمانی در طرح نخلبان کوچک؛ مشارکت مردمی علیه آفت خرما

بازگشت نمایشگاه کتاب به ویترین فرهنگی کرمان

امام جمعه کرمان: زن مسلمان توانایی نقش آفرینی در میدان‌های مختلف جامعه را دارد

معاون استاندار کرمان: مقابله اساسی با قاچاق سوخت نیازمند اقدام ملی است

کرمان چشم‌انتظار بهبود آتش‌نشان قهرمان

شبکه رشا و ارتشا در بم متلاشی شد

برگزاری مانور زلزله در فهرج+گزارش تصویری

ظرفیت‌های کم‌نظیر کرمان انبوهی از سوژه‌های خبری ایجاد کرده است

دعوت به تغییر رویکرد در جشنواره موسیقی نواحی کرمان

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

امام جمعه کرمان: ارزش‌ها، تقویت همدلی و محور اتحاد جدی‌ گرفته شود

تالاب بی‌آب کرمان؛ جازموریان تشنه بودجه ملی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فهرج: بسیج پیرو مکتب عاشوراست

فرماندار فهرج: بسیج یعنی حضور مسئولانه در میدان خدمت

استاندار کرمان: افزایش اختیارات استانی زمینه‌ساز جهش توسعه‌ای است

مطالبه استاندار کرمان برای تبدیل استان به پایگاه اصلی هلال‌احمر در جنوب‌شرق کشور

موج آنفلوآنزا در کرمان؛ هشدار درخصوص افزایش احتمالی بستری‌شدگان

سقوط خودرو در بافت سه کشته بر جا گذاشت

کم آبی کرمان فراتر از خط قرمز

شیوع آنفلوآنزا مدارس کرمان را غیرحضوری کرد

وزیر بهداشت: بسیاری از شاخص‌های درمان و سلامت کرمان بالاتر از میانگین کشور است

لبخند دنیا به کرمان 1405 و چشم‌انداز تحول زیرساختی در روستاهای هدف گردشگری