آخرین مطالب

بازگشت ساعت آغاز به کار ادارات از 15 مهر به روال گذشته اجتماعی

بازگشت ساعت آغاز به کار ادارات از 15 مهر به روال گذشته

  بزرگنمایی:
معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ساعت کاری کارکنان دولت در همه ادارات از ۱۵ مهر بر اساس تصویب‌نامه اسفند ۱۴۰۱ خواهد بود.

به گزارش   نسیم شرق ،  علاء‌الدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به اینکه شناورسازی ساعت آغاز به کار کارکنان دستگاه‌های اجرایی در کلان‌شهر‌ها در دو هفته ابتدایی آغاز سال تحصیلی، در بخشنامه این سازمان از ساعت 7 تا 9 صبح شناور شده بود، از بازگشت ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی به روال گذشته خبر داد. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر اینکه تصمیم دولت در جهت مهار ترافیک (رفت و آمد) و کاهش دغدغه کارکنان دولت در اوج ساعات ابتدایی آغاز سال تحصیلی اتخاذ شده بود، اعلام کرد: از 15 مهر، بر اساس تصویب‌نامه شماره 243187‏/ت 61011 هـ مورّخ 28‏/12‏/1401 هیئت وزیران، ساعات آغاز به کار ادارات دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران از 7 تا 9 صبح به‌طور شناور و ادارات واحد‌های استانی و شهرستانی، 7 صبح خواهد بود.

رفیع‌زاده اظهار داشت: در واحد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی، ساعت آغاز به کار 6 و 30 دقیقه صبح، در واحد‌های صنعتی 7 صبح و بانک‌ها نیز 7 و 30 دقیقه صبح خواهد بود. البته کارکنان بانک‌ها موظفند نیم‌ساعت زودتر یعنی ساعت 7 صبح در محل کار حاضر شوند و کارهای پیش از آغاز خدمت‌رسانی را انجام دهند و ساعت 7 و 30 دقیقه صبح، خدمت‌رسانی را آغاز کنند. 

معاون رئیس‌ جمهور، درباره ساعت آغاز به کار مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی، گفت: بر اساس این تصویب‌نامه، مدارس مقاطع متوسطه نیز از 7 و 30 دقیقه صبح و مدارس ابتدایی، 8 صبح آغاز به کار خواهند کرد و مدارس باید طوری برنامه‌ریزی کنند که از نیم‌ساعت قبل، پذیرش دانش‌آموز داشته باشند و در این فرصت، برنامه‌های ورزشی، تربیتی و فرهنگی، اجرا شود. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: مراکز آموزش‌ عالی و پژوهشی و بخش‌های آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعم از دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها، از 8 صبح فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. 

رفیع‌زاده درباره ساعت آغاز به کار مادران یا پدران کارمندی که فرزندان خردسال دارند یا محصّل در مقطع ابتدایی دارند، گفت: ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران، به‌طور شناور از 7 تا 9 صبح است و مشکل این خانواده‌ها را حل خواهد کرد، اما به واحد‌های استانی که ساعت آغاز به کار آن‌ها 7 صبح خواهد بود نیز تأکید شده است که با شناور شدن ساعت آغاز به کار بانوان یا یکی از والدینی که فرزند زیر 7 سال دارند و مهد کودکی هستند، مساعدت کنند. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان گفت: به موجب مصوّبه هیئت وزیران، استانداران این اختیار را دارند که متناسب با گرما و سرمای هوا و طول روز، درباره جابجایی ساعات آغاز به کار تا سقف یک ساعت در استان، تصمیم لازم را اتخاذ و در استان، اعمال کنند. 

گفتنی است، تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان به علت رعایت مصرف بهینه برق بود که به گفته رفیع‌زاده، با همکاری همه ادارات و کارکنان دستگاه‌های اجرایی، فصل گرما با حفظ و پایداری بهتر انرژی، گذرانده شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کرمان: نیمی از دانش‌آموزان استان هنرستان‌های فنی را برگزیده‌اند

فرمانده نزاجا: توسعه یگان‌های واکنش سریع پهپادی در جنوب شرق کشور انجام شد

استاندار کرمان: کشاورزی محور اصلی توسعه کرمان برفراز است

335 ناشر داخلی و خارجی در نمایشگاه کتاب کرمان شرکت دارند

گزارش داوطلبِ آمریکاییِ ارتش اسرائیل از رسیدن موشک‌های بالستیک ایران به تل‌آویو:

پایش 5200 نخل در مانور ردیابی آفت سرخرطومی حنایی

مانوری بر ای دفع افات در فهرج‌

بازدید رئیس کل دادگستری کرمان از زندان شهربابک

هشدار گسترش پشه آئدس در استان کرمان

صدور کارت سوخت ادامه دارد

استاندار کرمان: بنیاد مستضعفان به رشد و پیشرفت استان کمک کند

مدیرعامل سابق کارخانه سیمان دورود دستگیر شد

آلودگی هوا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بیشتر می‌کند

اکثر نمایندگان از توضیحات وزیر آموزش و پرورش قانع شدند

اصلاح قیمت بنزین از شنبه 22 آذر اجرا می‌شود

نگاه به زنان در کرمان از شعار به نقش موثر در مدیریت و تصمیم‌سازی ارتقا یافته است

حادثه در معدن اروزئیه کرمان یک کشته بر جا گذاشت

کشف پنج شی تاریخی در گلباف کرمان/ یک متهم دستگیر شد

قدردانی سخنگوی دولت از عطا احمدی؛ خیر و معلم کرمانی‌ که عمرش را وقف ساختن کرد

بخشش قاتل جوان پیش از اجرای حکم قصاص در کرمان

استاندار کرمان: دانشجویان، نقطه امید و اتکای جامعه باشند

سرنخ کوچک و کشف تخلفی‌ بزرگ در شهرداری نجف‌شهر کرمان/متهمان نقره‌داغ شدند

مدیرکل ثبت اسناد کرمان: 40 درصد پرونده‌های قضایی استان، ریشه در سندهای عادی دارد

تحسین امام جمعه کرمان از تلاش‌های شورای تأمین در نابودی چرخه قاچاق سوخت

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

استاندار کرمان: تصویب‌کنندگان طرح کدینگ به تبعات اجتماعی آن توجه نداشتند

دستگیری عوامل وابسته به سازمان نفاق توسط سپاه بهارستان

ورود سامانه بارشی به تهران از دوشنبه؛ باران و برف می‌بارد

مرمت سردر باغ شاهزاده ماهان آغاز شد

حضور 22 هزار دانش‌آموز کرمانی در طرح نخلبان کوچک؛ مشارکت مردمی علیه آفت خرما

بازگشت نمایشگاه کتاب به ویترین فرهنگی کرمان

امام جمعه کرمان: زن مسلمان توانایی نقش آفرینی در میدان‌های مختلف جامعه را دارد

معاون استاندار کرمان: مقابله اساسی با قاچاق سوخت نیازمند اقدام ملی است

کرمان چشم‌انتظار بهبود آتش‌نشان قهرمان

شبکه رشا و ارتشا در بم متلاشی شد

برگزاری مانور زلزله در فهرج+گزارش تصویری

ظرفیت‌های کم‌نظیر کرمان انبوهی از سوژه‌های خبری ایجاد کرده است

دعوت به تغییر رویکرد در جشنواره موسیقی نواحی کرمان

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

امام جمعه کرمان: ارزش‌ها، تقویت همدلی و محور اتحاد جدی‌ گرفته شود

تالاب بی‌آب کرمان؛ جازموریان تشنه بودجه ملی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فهرج: بسیج پیرو مکتب عاشوراست

فرماندار فهرج: بسیج یعنی حضور مسئولانه در میدان خدمت

استاندار کرمان: افزایش اختیارات استانی زمینه‌ساز جهش توسعه‌ای است

مطالبه استاندار کرمان برای تبدیل استان به پایگاه اصلی هلال‌احمر در جنوب‌شرق کشور

موج آنفلوآنزا در کرمان؛ هشدار درخصوص افزایش احتمالی بستری‌شدگان