آخرین مطالب

شیخ نعیم قاسم: مقاومت ادامه‌ دارد و رشد خواهد کرد جهان

شیخ نعیم قاسم: مقاومت ادامه‌ دارد و رشد خواهد کرد

  بزرگنمایی:
دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: حزب‌الله اساس و پایه محکمی دارد که تهدیدی مقابل قوی‌ترین دشمنان است و مقاومت رشد خواهد کرد.

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز (چهارشنبه) در سخنانی به مناسبت اربعین شهادت سید حسن نصرالله گفت که مقاومت به راه خود ادامه می‌دهد و بیش از این رشد خواهد کرد.

او گفت: امروز سالگرد چهلمین روز درگذشت سید شهدای امت، سید حسن نصرالله است، او الگوی رهبریِ بزرگ و فداکار در راه خدا بود، سید حسن نصرالله حزبی ساخت که تمام اقشار جامعه، از بزرگ و کوچک، آزاد و شریف، تحصیلکرده و کارگر را در کنار هم جمع می‌کند، سید حسن نصرالله حزبی ساخت که در مقابل دشمن مقاومت می‌کند و در عین حال برای ساختن وطن و نهاد‌های آن در صحنه‌ی سیاسی داخلی تلاش می‌کند.

شیخ نعیم قاسم افزود: حزب‌الله ساختاری منظم و گسترده در تمام زمینه‌های فرهنگی، سیاسی، جهادی، آموزشی و درمانی دارد، مقاومت در حزب‌الله، اساس محکمی است که با تعداد، قدرت، تخصص، شجاعت و چالش در برابر قوی‌ترین دشمنان بنا شده است، سید نصرالله در زندگی و شهادت ما حضور داشت و در شهادتش نیز زنده می‌ماند. او با ما و ما با او باقی می‌مانیم و مقاومت ادامه خواهد یافت و رشد خواهد کرد».

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه گفت: شهید سید نصرالله بالاترین مدال‌ها را دریافت کرده است: مدال رهبر مقاومت در منطقه، مدال دوستِ مجاهدین مقاوم و آزادیخواهان جهان، مدال عشق به حسین (ع)، مدال فرزند وفادار به ولایت تا آخرین نفس، مدال پدر شهید هادی، مدال سید شهدای امت، مدال فاتح عصر پیروزی‌ها و فاتح راه قدس».

هدف نتانیاهو فراتر از غزه و لبنان است

شیخ نعیم قاسم در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نبرد با رژیم صهیونیستی نیز گفت: از حدود 40 روز پیش، جنگ زمینی رژیم صهیونیستی علیه لبنان آغاز شده است، این جنگ پس از یک سال نبرد پشتیبانی از غزه رخ داده است. در این میان نتانیاهو از اعلام تاریخ پایان جنگ خودداری می‌کند و این نشان می‌دهد که طرحی فراتر از غزه، فلسطین و لبنان، به سمت خاورمیانه دارد.

او تأکید کرد: هدف نتانیاهو از حمله به لبنان این است که اولاً حزب‌الله را نابود کند و ثانیاً لبنان را حتی به طور غیرمستقیم اشغال کند. هدف سوم نتانیاهو از حمله به لبنان تغییر نقشه خاورمیانه است.

دبیرکل حزب‌الله در این باره افزود: نتانیاهو نمی‌داند که با مقاومتی روبرو شده است که دارای عوامل قدرت اساسی از جمله عقیده قوی و مجاهدین استشهادی است که از مرگ نمی‌ترسند، همچنین از عوامل اساسی قدرت مقاومت، آمادگی و امکانات، از جمله تسلیحات، توانایی‌ها و آموزش است.

او همچنین گفت که رژیم صهیونیستی در این جنگ به دنبال نابودی، کشتن غیرنظامیان، ظلم و وحشیگری است و از قدرت هوایی بی‌نظیری بهره می‌برد که توسط آمریکا تامین می‌شود.

ارتش رژیم با مقاومت سرسختانه‌ای روبه‌رو شده است

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین گفت که رژیم صهیونیستی به ارتش زمینی خود تکیه می‌کند، اما این ارتش برایش کارساز نخواهد بود. رژیم از درگیری مستقیم می‌ترسد و در مرز‌ها با مقاومت سرسختانه‌ای روبرو شده است.

او افزود: میدان نبرد تنها راه توقف تجاوز از مرزها، علاوه بر حملات به جبهه داخلی اسرائیل است، ما ده‌ها هزار نیروی آموزش دیده داریم که می‌توانند با دشمن مقابله کنند و استقامت نشان دهند. ما توانایی‌های لازم برای مدت زمان طولانی را نیز در اختیار داریم.

نعیم قاسم درباره قدرت موشکی و پهپادی حزب‌الله نیز گفت که اشغالگران از حملات حزب‌الله به وحشت افتاده‌اند و هیچ جای امنی در این رژیم برای آنها وجود ندارد.

رژیم صهیونیستی را مجبور خواهیم کرد که خود به دنبال پایان دادن به تجاوز باشد

او تأکید کرد: روز‌ها در راه است و اتفاقات آینده بسیار بیشتر و شدیدتر خواهند بود، ما رژیم صهیونیستی را مجبور خواهیم کرد که خود به دنبال پایان دادن به تجاوز خود باشد. ما به میدان نبرد تکیه می‌کنیم، نه به فعالیت‌های سیاسی و رژیم صهیونیستی در این میدان بازنده است، نه برنده. او را از رسیدن به اهدافش باز خواهیم داشت.

دبیرکل حزب‌الله افزود: در قاموس ما و مجاهدانی که جز برای خدا به کسی سجده نخواهند کرد و پیروز خواهند شد، چیزی وجود ندارد، در قاموس ما فقط صبر، تحمل و ماندن در میدان تا پیروزی وجود دارد. شکست برای ما معنا ندارد.

حزب‌الله بر اساس انتخابات آمریکا برنامه‌ریزی نمی‌کند

شیخ نعیم قاسم در واکنش به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا نیز گفت: حزب‌الله بر اساس انتخابات آمریکا برنامه‌ریزی نمی‌کند، این انتخابات برای ما بی‌ارزش است.

هرگونه مذاکراتی بر دو اصل استوار است

رهبر مقاومت لبنان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وقتی دشمن تصمیم به توقف تجاوز خود بگیرد، مذاکرات از طریق مذاکرات غیر مستقیم، توسط دولت لبنان و نبیه بری که پرچمدار مقاومت سیاسی است، انجام خواهد شد، اساس هرگونه مذاکره بر دو اصل استوار است: اول، توقف تجاوز و دوم اینکه سقف مذاکرات باید حفاظت کامل از حاکمیت لبنان باشد.

شیخ نعیم قاسم در واکنش به ربایش یک افسر لبنانی در منطقه بطرون، این اتفاق را توهین بزرگی به لبنان و نقض حاکمیت آن خواند و گفت: از ارتش لبنان می‌خواهم که از مرز‌های دریایی محافظت کند و توضیحی درباره دلایل این نقض در «بطرون» ارائه دهد.

او در ادامه تأکید کرد که مردم و مقاومت لبنان به رهبری شهید سید نصر الله با سر بلند به پیروزی خواهند رسید و دوران شکست‌ها به پایان رسیده و زمان پیروزی‌ها فرا رسیده است. «ما پیروز خواهیم شد، حتی اگر زمان زیادی طول بکشد».

دبیرکل حزب الله در پایان گفت: دشمن در تلاش است تا جنگ فرسایشی راه بیندازد، اما ما، صرف نظر از طولانی شدن جنگ، استوار و مقاوم خواهیم بود؛ لبنان با مقاومت، ارتش و مردم خود در جایگاه قدرت قرار دارد. لبنان در حال تحمل درد است؛ اما به دشمن نیز درد وارد می‌کند.

منبع: تسنیم


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود

خبرنگاران خارجی مستقر در اسرائیل از انتشار اخبار و تصاویر ویرانی ها ممنوع شدند

چرا گروسی به نتانیاهو باج می‌دهد؟

عملیات موفق پدافند بوشهر علیه هواگردهای متخاصم