آخرین مطالب

10 عادت پخت و پز که می‌تواند خطرناک باشد پزشکی و سلامت

10 عادت پخت و پز که می‌تواند خطرناک باشد

  بزرگنمایی:
آشپزی در خانه مزایای بسیاری دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که بیشتر وعده‌های غذایی پخته شده در منزل بیشتر به شما کمک می‌کند تا تمام نیاز‌های غذایی لازم را برآورده کنید.

تشخیص باکتری‌های خطرناک چه از نظر ظاهری و چه از نظر طعم غذایی غیرممکن است. با این حال، حتی مقدار کمی از چنین باکتری‌ها می‌توانند منجر به مسمومیت جدی غذایی شوند. برای جلوگیری از بروز آن، هرگونه شک و تردیدی در مورد خراب کردن آن، محصولی را دور بریزید. در ادامه  به برخی از این موارد اشاره کرده‌ایم.

1- نحوه‌ی یخ زدایی گوشت

دامنه دمایی که در نظر گرفته شده است برای نگهداری مواد غذایی از 41 درجه فارنهایت تا 140 درجه فارنهایت (5 درجه سانتیگراد تا 60 درجه سانتیگراد) خطرناک است.

به همین دلیل است که همیشه باید گوشت را فقط در یخچال یا مایکروویو یخ زدایی کنید.

2- شستن گوشت خام

زمانی که چیزی را می‌شوییم، آن را تمیز می‌کنیم. با این حال، این در مورد گوشت صحیح نیست. شستن مرغ‌های خام، گوشت گاو، گوشت بره یا گوشت گوساله قبل از پخت و پز، توسط متخصصان توصیه نمی‌شود. دلیل این امر این است که باکتری‌های موجود در گوشت به راحتی می‌توانند در محصولات دیگر، سطوح و ظروف گسترش یابد.

3- خنک کردن مواد غذایی قبل از قرار دادن آن در یخچال

این قانون به همین دلیل است که یخ زدایی گوشت در خارج از یخچال یک ایده بد است: باکتری‌ها به سرعت در حالی که در دمای 41 درجه فارنهایت تا 140 درجه فارنهایت (5 تا 60 درجه سانتیگراد) رشد می‌کنند. به همین دلیل است که قرار دادن محصولات قابل خراب شدنی در خارج از یخچال بیش از 1 یا 2 ساعت بسیار خطرناک است.

4- سعی کنید مواد غذایی را بررسی کنید که آیا خراب است

تشخیص باکتری‌های خطرناک چه از نظر ظاهری و چه از نظر طعم غذایی غیرممکن است. با این حال، حتی مقدار کمی از چنین باکتری‌ها می‌توانند منجر به مسمومیت جدی غذایی شوند. برای جلوگیری از این امر، اگر شک و تردید در مورد خراب بودن آن دارید، محصول را دور بریزید.

5- خوردن خمیر خام

شما هرگز نباید به هر شکلی تخم مرغ خام بخورید. وجود باکتری سالمونلا در آن وجود دارد که برای افراد بسیار خطرناک است. علاوه بر این، خمیر نپخته را حتی بدون تخم مرغ امتحان نکنید، زیرا آرد می‌تواند E. coli را داشته باشد.

6- رشد باکتری گوشت یا ماهی

این یکی دیگر از اشتباهات معمول آشپزی است که می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. همیشه دامنه خطرناک دما برای رشد باکتری‌ها را به یاد داشته باشید. وقتی گوشت را خارج از یخچال می‌گذارید، این قاعده را نقض می‌کنید.

7- نمی‌توانید باکتری‌های گوشت و ماهی را زیر آب بکشید

غذا فقط در صورت گرم شدن در دما‌های معینی، ایمن تلقی می‌شود. این بهترین روش برای اطمینان از، از بین رفتن تمام باکتری‌ها است. برای اطمینان از اینکه ماهی یا گوشت به طور صحیح پخته شده است، می‌توانید از دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.

8- نشستن دست‌ها قبل از پخت و پز

باکتری‌ها در تمام سطوح، حتی دستان ما نیز زندگی می‌کنند. تصور کنید چند مورد را در طول روز لمس می‌کنید، و وقتی شروع به پخت و پز بدون شستن دست می‌کنید، می‌توانید تمام آن باکتری‌ها را به مواد غذایی خود منتقل کنید؛ و فراموش نکنید که هنگام انجام کار دست‌های خود را بشویید!

9- خرید مرغ تزریقی از آب نمک یا آب اضافه شده

بسیاری از تولیدکنندگان طیور برای افزایش وزن محصولاتشان آب نمک یا آب به گوشت خود تزریق می‌کنند. اول از همه، چنین محصولاتی چندان بی خطر نیستند، بنابراین هنگام خرید مرغ توجه کنید و مواد افزودنی را با دقت بخوانید. این موارد اضافی همچنین می‌تواند بر طعم وعده غذایی شما تأثیر بگذارد.

10- قرار دادن عسل در درجه حرارت بالا

طبق تحقیقات انجام شده، قرار گرفتن عسل در دمای بالا می‌تواند منجر به کاهش کیفیت آن شود و ممکن است منجر به افزایش برخی ترکیبات سرطان زا شود؛ بنابراین بهتر است عسل را به چای، آب جوش یا غذا‌های گرم اضافه نکنید.

منبع: 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم