آخرین مطالب

10 عادت پخت و پز که می‌تواند خطرناک باشد پزشکی و سلامت

10 عادت پخت و پز که می‌تواند خطرناک باشد

  بزرگنمایی:
آشپزی در خانه مزایای بسیاری دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که بیشتر وعده‌های غذایی پخته شده در منزل بیشتر به شما کمک می‌کند تا تمام نیاز‌های غذایی لازم را برآورده کنید.

تشخیص باکتری‌های خطرناک چه از نظر ظاهری و چه از نظر طعم غذایی غیرممکن است. با این حال، حتی مقدار کمی از چنین باکتری‌ها می‌توانند منجر به مسمومیت جدی غذایی شوند. برای جلوگیری از بروز آن، هرگونه شک و تردیدی در مورد خراب کردن آن، محصولی را دور بریزید. در ادامه  به برخی از این موارد اشاره کرده‌ایم.

1- نحوه‌ی یخ زدایی گوشت

دامنه دمایی که در نظر گرفته شده است برای نگهداری مواد غذایی از 41 درجه فارنهایت تا 140 درجه فارنهایت (5 درجه سانتیگراد تا 60 درجه سانتیگراد) خطرناک است.

به همین دلیل است که همیشه باید گوشت را فقط در یخچال یا مایکروویو یخ زدایی کنید.

2- شستن گوشت خام

زمانی که چیزی را می‌شوییم، آن را تمیز می‌کنیم. با این حال، این در مورد گوشت صحیح نیست. شستن مرغ‌های خام، گوشت گاو، گوشت بره یا گوشت گوساله قبل از پخت و پز، توسط متخصصان توصیه نمی‌شود. دلیل این امر این است که باکتری‌های موجود در گوشت به راحتی می‌توانند در محصولات دیگر، سطوح و ظروف گسترش یابد.

3- خنک کردن مواد غذایی قبل از قرار دادن آن در یخچال

این قانون به همین دلیل است که یخ زدایی گوشت در خارج از یخچال یک ایده بد است: باکتری‌ها به سرعت در حالی که در دمای 41 درجه فارنهایت تا 140 درجه فارنهایت (5 تا 60 درجه سانتیگراد) رشد می‌کنند. به همین دلیل است که قرار دادن محصولات قابل خراب شدنی در خارج از یخچال بیش از 1 یا 2 ساعت بسیار خطرناک است.

4- سعی کنید مواد غذایی را بررسی کنید که آیا خراب است

تشخیص باکتری‌های خطرناک چه از نظر ظاهری و چه از نظر طعم غذایی غیرممکن است. با این حال، حتی مقدار کمی از چنین باکتری‌ها می‌توانند منجر به مسمومیت جدی غذایی شوند. برای جلوگیری از این امر، اگر شک و تردید در مورد خراب بودن آن دارید، محصول را دور بریزید.

5- خوردن خمیر خام

شما هرگز نباید به هر شکلی تخم مرغ خام بخورید. وجود باکتری سالمونلا در آن وجود دارد که برای افراد بسیار خطرناک است. علاوه بر این، خمیر نپخته را حتی بدون تخم مرغ امتحان نکنید، زیرا آرد می‌تواند E. coli را داشته باشد.

6- رشد باکتری گوشت یا ماهی

این یکی دیگر از اشتباهات معمول آشپزی است که می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. همیشه دامنه خطرناک دما برای رشد باکتری‌ها را به یاد داشته باشید. وقتی گوشت را خارج از یخچال می‌گذارید، این قاعده را نقض می‌کنید.

7- نمی‌توانید باکتری‌های گوشت و ماهی را زیر آب بکشید

غذا فقط در صورت گرم شدن در دما‌های معینی، ایمن تلقی می‌شود. این بهترین روش برای اطمینان از، از بین رفتن تمام باکتری‌ها است. برای اطمینان از اینکه ماهی یا گوشت به طور صحیح پخته شده است، می‌توانید از دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.

8- نشستن دست‌ها قبل از پخت و پز

باکتری‌ها در تمام سطوح، حتی دستان ما نیز زندگی می‌کنند. تصور کنید چند مورد را در طول روز لمس می‌کنید، و وقتی شروع به پخت و پز بدون شستن دست می‌کنید، می‌توانید تمام آن باکتری‌ها را به مواد غذایی خود منتقل کنید؛ و فراموش نکنید که هنگام انجام کار دست‌های خود را بشویید!

9- خرید مرغ تزریقی از آب نمک یا آب اضافه شده

بسیاری از تولیدکنندگان طیور برای افزایش وزن محصولاتشان آب نمک یا آب به گوشت خود تزریق می‌کنند. اول از همه، چنین محصولاتی چندان بی خطر نیستند، بنابراین هنگام خرید مرغ توجه کنید و مواد افزودنی را با دقت بخوانید. این موارد اضافی همچنین می‌تواند بر طعم وعده غذایی شما تأثیر بگذارد.

10- قرار دادن عسل در درجه حرارت بالا

طبق تحقیقات انجام شده، قرار گرفتن عسل در دمای بالا می‌تواند منجر به کاهش کیفیت آن شود و ممکن است منجر به افزایش برخی ترکیبات سرطان زا شود؛ بنابراین بهتر است عسل را به چای، آب جوش یا غذا‌های گرم اضافه نکنید.

منبع: 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم