آخرین مطالب

تمهیدات شهرداری کرمان برای هفته مقاومت اخبار استان کرمان

تمهیدات شهرداری کرمان برای هفته مقاومت

  بزرگنمایی:
شهردار کرمان تمهیدات شهرداری کرمان را برای اجرای برنامه های هفته مقاومت تشریح کرد.

  محسن تویسرکانی امشب در گفت و گوی ویژه خبری که از شبکه کرمان با عنوان بررسی وضعیت زیرساخت های گلزار شهدای کرمان برگزار شد، با اشاره به موقعیت گلزار شهدای کرمان و میزبانی کرمان از مزار سردار دل ها، به اقدامات دستگاه های متولی طی این چند سال پرداخت و گفت: طی این چند سال بالغ بر 10 هزار مترمربع موزائیک، هزار متر جدول گذاری، 150 هزار متر مربع روکش و آسفالت، بالغ بر 80 هزار مترمربع پارکینگ، 200 چشمه سرویس بهداشتی، 2 بوستان شهید سلیمانی با متراژ 12 هزار مترمربع و بوستان پارک کودک آرتین به یاد کودک شهید به مساحت 2 هزار مترمربع احداث شده است.

وی با اشاره به طرح جامع گلزارشهدای کرمان که به عتبات عالیات محول شده است، بیان داشت: محوطه آرامستان(مسجد صاحب الزمان) در طرح جامع قرار می گیرد، یعنی به گونه ای است که ساختار اصلی گلزار شهدا تغییر چندانی نمی کند و  در واقع راه های دسترسی برای مردم تسهیل می شود و سالن هایی برای تجمعات دیده شده است، اما باید همه ملاحظات دیده شود.

شهردار کرمان با اشاره به وجود 2 پارکینگ در محدوده گلزار شهدای کرمان، بیان داشت: یک پارکینگ در قسمت بالای گلزار و یک پارکینگ که بیشتر در ایام سالگرد شهادت سردار دل ها مورد استفاده عموم مردم قرار می گیرد و ضلع غرب گلزار شهدا قرار دارد و به مساحت 80 هزار مترمربع است و قصد داریم آن را توسعه بدهیم، قرار دارد‌.

وی با اشاره به تقویت ناوگان عمومی در هفته مقاومت، به استفاده از ظرفیت مدارس جهت پارک خودروها پرداخت و بیان کرد: سعی بر این است برای جابه جایی زائران از پارکینگ تا نزدیکی مرقد سردار از ناوگان عمومی نیر استفاده شود.

تویسرکانی با اشاره به حضور شهردار تهران و معاونان وی و برخی از دست اندرکاران شهرداری های استان های دیگر بیان داشت: شهرداری ها در زمینه احداث مواکب برنامه هایی داشتند. همچنین قرار شد این شهرداری ها امکاناتی را در ایام سالگرد به سمت کرمان گسیل کنند.

وی با اشاره به فراخوان برای طرح یادمان شهدای حادثه تروریستی و دریافت 300 اثر بیان کرد: متاسفانه هیچ کدام از آثار تائید نشد و ما با مرکز معماری اسلامی حوزه هنری تهران وارد مذاکره شدیم.

شهردار کرمان تصریح کرد: قرار است در سالروز حادثه تلخ تروریستی در 13 دی ماه از طرح یادمان شهدا رونمایی شود.

وی به طرح پیشنهادی پل عابر پیاده اشاره کرد و از برنامه ها و تمهیدات لازم برای راه انداری مواکب در اطراف گلزار سخن گفت.

تویسرکانی در بخش دیگری از سخنان خود به زمین نزدیک گنبد جبلیه اشاره کرد و بیان داشت: این زمین در اختیار تولیت آستان قدس رضوی است که برای انجام فعالیت هایی در آن وارد مذاکره شده ایم.

وی با اشاره به ساخت زائر سرا در کنار پارک شهید سلیمانی بیان داشت: از همه ظرفیت های استان از جمله مدارس، مهمانپذیر، خانه شهروندان و ... برای اسکان زائران استفاده شده است.

سید مصطفی آیت اللهی موسوی، معاون عمرانی استانداری کرمان نیز در ارتباط تلفنی گفت: با توجه به حضور زائران از سراسر کشور و تمام نقاط جهان، در ابتدای امر طرح اولیه جامعی را برای گلزار شهدای کرمان طراحی کردیم و بخشی از طرح در فاز اول اجرا شد. 

وی افزود: در فاز اول حل مشکلات زیر ساختی از جمله: حل مسائل ترافیکی مثل ایجاد خیابان ها، تعریض خیابان ها، نصب علائم، تغییر مسیر و روشنایی معابر که با کمک شرکت توزیع نیروی برق استان 2 تا 2و نیم کیلومتر در داخل و خارج از گلزار روشنایی برق انجام شد، تامین مخزن آب( هم اکنون در زمینه تامین آب مشکلی نداریم)، تامین گاز برای مواکب، ایجاد فضای پارک، آسفالت، پیاده راه، برداشتن  تخته سنگ مشرف بر مزار  و احداث پل عابر پیاده با ظرفیت منابع مالی استان انجام شد. 

آیت اللهی موسوی در بخش دیگری از سخنان خود درباره منابع مالی طرح جامع به پیش بینی منابع مالی در سفر دولت به استان، تامین مالی از طریق کمک های مردمی و  صنایع استان پرداخت و گفت: برای اجرای کاری در خور شان بایستی از  تمام امکانات استفاده کنیم و منابع مالی در سطح ملی در کار دیده شده است و بخشی از مشکلات حل و بخشی با کمک منابع و دیگران در حال برطرف شدن است.

وی اجرای زمان طرح جامع را از اولین سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد و بیان داشت: قرارگاه خاتم در ابتدا مطالعه وسیعی درباره این طرح انجام  داد و نهایتا این طرح به سازمان عتبات عالیات سپرده شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم