آخرین مطالب

مدیرکل راهداری استان:

300 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کرمان رفع شد اخبار استان کرمان

300 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کرمان رفع شد

  بزرگنمایی:
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان گفت: ادارات راهداری شمال این استان طی هشت ماه امسال بیش از ۳۰۰ نقطه حادثه خیز را با هدف ارتقای ایمنی راه‌ها و به صورت امانی رفع کردند.

 علی عبدالهی روز پنجشنبه در نشست خبری ضمن تبریک هفته حمل و نقل افزود: در سال 1401 وزارت راه و شهرسازی با همکاری پلیس راه 30 نقطه حادثه خیز را در جاده های شمال استان کرمان ( محدوده خدمات رسانی این اداره کل) شناسایی کردند که 13 نقطه رفع و 17 قرارداد بسته شد؛ معتقدیم کوچکترین کار در جاده تاثیر زیادی در ارتقای ایمنی دارد.

وی اظهار داشت: پیشرفت برخی از این پروژه ها به بیش از 50 درصد رسیده و برخی از آنها مثل نقطه حادثه خیز دِهبَکری طرح ملی شده بودند که این نقاط پس از 20 سال رفع و زیر بار ترافیک قرار گرفتند.

300 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کرمان رفع شد
 عبدالهی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان

رفع نقطه حادثه خیز ورودی شهر کرمان

مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای استان کرمان همچنین با اشاره به ورود این اداره کل به رفع نقطه حادثه خیز روستای سعادت آباد به عنوان یکی از ورودی های مهم و اصلی شهر کرمان گفت: طی هشت ماه امسال روشنایی این محدوده را ارتقا دادیم و همچنین ضمن روشن سازی، آشکارسازی، بروزرسانی دوربین ها و نصب شیار لرزاننده در ورودی سعادت آباد، قراردادی را برای رفع این نقطه حادثه خیر منعقد کردیم که امیدوارم ایمنی این محدوده را بهبود ببخشد.

وی عنوان کرد: در این طرح اصل بر نجات جان مردم با اجرای طرحی با استانداردهای لازم است و در این زمینه طرحی مصوب شده که مناقصه آن برگزار و کار اجرایی آن اکنون شروع شده و در حال تجهیز کارگاه هستیم.

عبدالهی با بیان اینکه خط قرمز ما نجات جان مردم است تاکید کرد: کار در استان کرمان با همدلی و همراهی تمامی ارکان پیش می رود، طرحی استاندارد برای ایمن سازی قطعه سعادت آباد مصوب شده که با اجرای آن مشکل تصادفات را دیگر در این محدوده نخواهیم داشت؛ این پروژه به طول چهار کیلومتر 2 ساله اجرا می شود.

آغاز فعالیت راهداری زمستانی با 173 گروه

وی در ادامه با اشاره به آغاز فعالیت های راهداری زمستانی در استان کرمان گفت: 173 گروه راهداری با آمادگی لازم در زمان برف و بارندگی برای کمک به هموطنان و ارتقای ایمنی در جاده ها حضور دارند.

این مسئول یادآور شد: حوزه حمل و نقل طی هشت ماه نخست سال جاری نیز 28 میلیون تن کالا را در جاده های کشور جابه‌جا کرده که 9 میلیون و 200 هزار تن توسط ناوگان جاده ای در معابر استان جابه‌جا شدند و خدمات رسانی به هموطنان با 21 هزار راننده حوزه کالا و پنج هزار و 700 راننده حوزه مسافر فعال در استان ادامه دارد.

تلفات دانش آموزش مدارس حاشیه راه به صفر رسید

عبدالهی بیان کرد: طرح آموزش در مدارس حاشیه راه‌ها آمار تلفات دانش آموزی را طی سال‌های گذشته به صفر رسانده و در این طرح با هدف ارتقای ایمنی، آموزش‌های پنج گانه رایگان به موتورسواران، وانت بارها، ادوات کشاورزی، سرنشینان و عابران پیاده ارائه می شود.

وی با بیان اینکه با آموزش به کاربران جاده ای بیش از 60 درصد در تلفات این وسایل نقلیه را کاهش دادیم افزود: امیدوارم با فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ مردمی، شاهد یک شبکه راه ایمن در معابر استان باشیم.

وی با اشاره به سه عامل موثر در تصادفات از جمله نیروی انسانی، راه و وسیله نقلیه عنوان کرد: به عنوان مهمترین عامل با آموزش و فرهنگ سازی عامل انسانی می توانیم بهترین نتایج را بگیریم.

کرمان در رتبه نخست نگهداری راه

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان ابراز داشت: استان کرمان رتبه نخست کشور در نگهداری راه‌های کشور را با ایجاد 400 کیلومتر روکش گرم، 400 کیلومتر روکش حفاظتی و 20 هزار متر درزگیر طی 6 ماهه اول امسال کسب کرد.

وی ادامه داد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده استان کرمان طی 6 ماه اول امسال 210 میلیارد تومان قرارداد برای تامین ماشین آلات راهداری منعقد، 80 کیلومتر از راه های روستایی این استان را احداث و تکمیل کردیم و سه راهدارخانه در انار، رابر و کفنوییه برای خدمات رسانی به مردم احداث شده است.

هوشمندسازی جاده ها با 149 سامانه

عبدالهی در ادامه با بیان اینکه هوشمند سازی جاده‌ها با 149 سامانه ثبت تخلف که به سامانه راداری و بروزرسانی دوربین مجهز شدند افزود: مجوز 30 سامانه جدید و نوسازی 20 سامانه در حال انجام است.

وی ادامه داد: 111 سامانه ترددشمار و 6 سامانه توزین در استان کرمان نصب شده است که امیدوارم ارتقا یابد؛ 48 مجتمع خدمات رفاهی فعال و 38 مجتمع در دست ساخت در شمال استان داریم زیرا گسترده‌ترین شبکه راه های کشور با 14 هزار کیلومتر راه همسنگ می طلبد خستگی رانندگان را کنترل کنیم.

این مسئول گفت: همچنین طی ماه‌های قبل همایش اربعین داشتیم که 80 هزار نفر از هم استانی ها از خدمات حمل و نقل مسافر ما در این روزها استفاده کردند و هیچ مشکلی برای تامین بلیت به وجود نیامد؛ بازار سیاه بلیت شکل نگرفت و علاوه بر خدمات خوب به مردم این استان، به کمک سایر استان ها نیز رفتیم.

انعقاد بزرگترین قرارداد تاریخ راهداری

وی خاطرنشان کرد: بزرگترین قرارداد تاریخ راهداری را به ارزش یکهزار و 300 میلیارد تومان در پروژه بهسازی جاده حاجی آباد - سیرجان - شهربابک - انار و مهریز منعقد کردیم که این طرح فقط محدود به روکش آسفالت نیست بلکه لایه های زیرین جاده نیز تثبیت می شوند.

عبدالهی با بیان اینکه 14 هزار کیلومتر راه همسنگ در استان می طلبد تلاش مضاعفی برای بهبود وضعیت جاده ها داشته باشیم گفت: در این زمینه اداره کل راهداری استان نیاز به جذب اعتبار دارد و 400 میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی را برای نخستین بار تخصیص گرفتیم که امیدوارم با جذب این اعتبارات و حمایت و پشتیبانی استان و وزارت راه و شهرسازی، بهتر بتوانیم در نگهداری راه ها کوشا باشیم.

وی در ادامه با اشاره به ساخت جاده قدرودخانه رابر، محل اتصال شمال و جنوب استان کرمان افزود: 12 کیلومتر از این پروژه روکش آسفالت شده و طی ماه های آینده قراردادی برای مابقی مسیر منعقد می کنیم.

محسن کاظمی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اجرای طرح راهداری زمستانی از روز یکم دی ماه سال جاری تا 20 فروردین ماه سال آینده گفت: تیم های راهداری با 32 تیم ثابت و 9 تیم سیار همراه با اکیپ ماشین آلات راهداری زمستانی خدمات رسانی در زمان بارش های برف و یخبندان، باران و سیل را برعهده دارند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود