آخرین مطالب

250 موکب مردمی برای پنجمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها پذیرش شدند اخبار استان کرمان

250 موکب مردمی برای پنجمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها پذیرش شدند

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به استقبال گسترده موکب ها برای شرکت در سالگرد شهادت شهید سلیمانی گفت: ۲۵۰ موکب مردمی برای پنجمین سالگرد شهادت سردار دل ها پذیرش شده اند که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشتیم.

 سردار محمد علی نظری روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: برنامه های اصلی هفته مقاومت امسال از 11 تا 17 دی برگزار می شود که در 2 بازه زمانی 11 تا 14 در گلزار شهدا و از 15 تا 17 برنامه های آیینی و رسمی اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته مقاومت سرباز وظیفه پاسدار قاسم سلیمانی است، افزود: مردم داری، مردم یاری و عمل جهادی، شهید سلیمانی قهرمان ملی و مظهر اقتدار و اعتماد به نفس، شهید سلیمانی، زندگی شهیدان و خانواده شهدا، شهید سلیمانی اقتدا به اهل بیت(ع) و زمینه سازی ظهور، شهید سلیمانی و استکبارستیزی و تقویت محور مقاومت، شهید سلیمانی ملی ترین و امتی ترین چهره کشور و جهان اسلام، شهید سلیمانی روحیه فداکاری، اخلاص و آزادجویی اسامی روزهای هفته مقاومت است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: برای سالگرد امسال مانند هرسال جلسات متعددی از سوی شورای سیاستگذاری و ستاد مکتب شهید سلیمانی برگزار و برنامه های مردمی اساس کار است که با نظرات هیات ها و سازمان های مردم‌نهاد اجرا می شود.

وی با بیان اینکه در قالب 16 کمیته اجرایی و ستاد مردمی برنامه های سالگرد شهید سلیمانی برگزار می شود اظهارداشت: کمیته فرهنگی و ورزشی با 17 برنامه، کمیته عمرانی و یادمان ها با 14 برنامه، کمیته مراسم با 15 برنامه، کمیته علمی و پژوهشی هشت برنامه، کمیته تبلیغات و فضاسازی 13 برنامه، کمیته ایمنی 10 برنامه، کمیته نظارت و ارزیابی 9 برنامه، کمیته بهداشت و درمان 13 برنامه، کمیته فضای مجازی و رسانه با 40 برنامه، کمیته گلزار شهدا با 14 برنامه، کمیته روحانیون و مساجد 17 برنامه، کمیته شهرستان ها 17 عنوان برنامه مشترک، کمیته خواهران 13 برنامه و کمیته پشتیبانی با بیش از 20 برنامه برای مراسم سالگرد آماده شده اند.

سردار نظری خاطرنشان کرد: کمیته مردمی سالگرد شهادت حاج قاسم 16 کارگروه دارد که عمده برنامه ها در کرمان توسط این کمیته مردمی برگزار می شود و در تمام استان شبکه دارد که این از ارادت و اعتقاد مردم به شهید سلیمانی نشات می گیرد.

وی تاکید کرد: امسال کمیته امنیت و انتظامات به دلیل شرایط منطقه ای و حادثه تروریستی سال گذشته همان شورای تامین است که تاکنون چندین جلسه برگزار شده است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد: ویژه‌برنامه ساعت 1:20 و لحظه شهادت در بامداد 13 دی در گلزار شهدا با سخنرانی، مداحی و برنامه های خاصی از شهدای جبهه مقاومت برگزار خواهد شد.

وی گفت: افتتاح پروژه های محرومیت زدایی آب، مسکن و راه، مراسم شهدای تشییع، یادواره شهید سلیمانی در روستای قنات ملک رابر، مراسم شهدای حادثه تروریستی توسط خانواده های شهدای تروریستی، بزرگداشت شهید حسین پورجعفری در گلباف، گردهمایی یاران حاج قاسم و اجلاسیه نهایی 17 دی در حسینیه ثارالله از مهمترین برنامه های پنجمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و هفته مقاومت است.

سردار نظری اظهار داشت: شب شعر آیینی، برگزاری مراسم سالگرد توسط ادارات، تجمع هیات های مذهبی، مراسم سالگرد توسط اصناف و گرامیداشت شهید سلیمانی توسط جامعه ورزش نیز در این ایام برگزار می شود.

وی تاکید کرد: افتتاح 794 مسکن محرومان، بهره برداری 25 خانه عالم، توزیع 200 سری جهیزیه، توزیع 180 بسته لوازم ضروری منزل، واگذاری 400 دستگاه وسیله سرمایشی، آزادی 63 زندانی جرایم غیرعمد، توزیع 2 هزار بسته نوشت افزار، افتتاحیه پخت نان ویژه زائران، خدمات دندانپزشکی، پزشکی و ارائه دارو به صورت رایگان در حاشیه شهر و مناطق آسیب پذیر، چهار پروژه آبرسانی، ساخت پنج مسجد، سه مدرسه و یک مقبره شهدای گمنام با تاسی از روحیه مردم یاری شهید حاج قاسم سلیمانی در این ایام انجام می شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

استاندار کرمان: کمیسیون اصل 90 به کاهش معضل قاچاق سوخت‌ استان کمک‌ کند

نماینده مجلس:راه‌حل مشکلات را می‌دانیم اما اجازه اجرا نداریم/لزوم تفویض اختیار به استانها

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

راه اندازی دستگاه سنگ شکن برون اندامی در بیمارستان مهرگان

آب هلیل رود منتقل نمی شود

زاویه تابش خورشید عاملی خطرساز هنگام رانندگی

فرودگاه بم،مجهز به تجهیزات کمک ناوبری و روشنایی باند

استاندار کرمان: شرق استان نیازمند نگاه ملی است

تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان به ١٣ نفر رسید؛ مرگ زن باردار و ٢ کودک

حمایت وزارت نیرو از پیشتازی کرمان در انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار کرمان: لوله‌گذاری انتقال آب خلیج فارس با حمایت وزیر نیرو تکمیل شد

وزیر نیرو: هزار و 520 میلیارد ریال طرح وزارت نیرو در دولت چهاردهم افتتاح شد

بند انحرافی نجف‌آباد جیرفت با حضور وزیر نیرو افتتاح شد + فیلم

وقتی چراغ زندگی جوان کرمانی به دست پلیس راهور سبز شد

جریمه سرعت در کمربندی شهر کرمان پنج میلیون ریال شد

بسیج رسانه کرمان در تدارک بزرگترین رویداد آموزشی برای خبرنگاران

تشکیل پرونده قضایی برای ادعای دروغ پیدا شدن پیکرهای مجهول‌الهویه در سدکرج

از آوار تا آبادانی در بم؛ چکشی که امید می‌کارد

بیمه‌ها موظف به پرداخت سریع خسارات تصادفات هستند

خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی در بم

تب برفکی پشت دروازه‌های کرمان؛ دام‌ها درخطرند

آمار طلاق در کرمان کاهش یافت

سرما، مناطق گسترده‌تری از کرمان را دربر خواهد گرفت

دغدغه‌های مردم بخش نگین کویر برای خروج از بن‌بست و توسعه زیرساخت‌ها

گام‌های محکم به سوی آبادانی در دشتوئیه: دستاوردهای دهیاری در توسعه روستایی

فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد

آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی

نمایشگاه بومی‌سازی و نیازمندی‌های مس سرچشمه رفسنجان

توقیف بیش از 2 هزار خودروی شوتی و هنجارشکن در کرمان

مشاور رییس جمهور: مسیر سبز گمرکی برای تسریع در صادرات تعریف می‌شود

تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

آغاز مرمت برج قلعه تاریخی معاذ در فهرج

حکم اعدام متجاوز به عنف در پوشش مسافرکش در میناب اجرا شد

اطلاعیه دعوت به راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور

به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران