آخرین مطالب

بانک مرکزی منتشر کرد؛

کاهش 29 درصدی چک‌های برگشتی نسبت به ماه قبل اقتصادی

کاهش 29 درصدی چک‌های برگشتی نسبت به ماه قبل

  بزرگنمایی:
۵.۴ میلیون فقره چک در فروردین ٩٨ در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل ۲۹.۴ درصد کاهش را تجربه کرده است.

 
به گزارش  نسیم شرق ، تازه‌ترین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است که حدود 5.4 میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ٥٤١ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨ در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب 29.4 درصد و 47.5 درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش در استان تهران بالغ بر 1.7 میلیون فقره چک به ارزشی حدود ٢٦٤ هزار میلیارد ریال مبادله شد.

بر اساس این آمار 49.7 درصد از تعداد چک‌های مبادله‌ای کل کشور در فروردین  ٩٨، در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی مبادله شده است که به ترتیب با 31.9 درصد، 9.5 درصد و 8.3 درصد بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند. همچنین 61.3 درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران (48.7 درصد)، خراسان رضوی (6.7 درصد) و اصفهان (5.9 درصد) مبادله شده است که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

وصول 483 هزار میلیارد چک در فروردین 98

حدود 4.9 میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ٤٨٣ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨ در کل کشور وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب 30.1 درصد و 48.3 درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش، در کل کشور 90.2 درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و 89.2 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شد.

بالغ بـر 1.5 میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ٢٣٦ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨ در استان تهران وصول شد. در ماه مورد گزارش در استان تهران از نظر تعداد 90.4 درصد و از نظـر ارزش 89.6 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شده است.

در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های گیلان (92.8 درصد)، البرز (91.7 درصد) و یزد (91.5 درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (82.8 درصد)، چهارمحال و بختیاری (86.3 درصد) و ایلام (86.6 درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد گزارش، در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله‌ای در استان به ترتیب به استان‌های ایلام (٩٦ درصد)، کهگیلویه و بویراحمد (92.7 درصد) و خوزستان و لرستان (هرکـدام 92.1 درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کرمان (85.3 درصد)، اصفهان (86.2 درصد) و سمنان (86.3 درصد) کمترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.
 

فروردین امسال 525 هزار فقره چک برگشت خورد

بالغ بر ٥٢٥ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ٥٨ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨، در کل کشور برگشت داده شده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب 21.7 درصد و 40.1 درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش، در استان تهران بالغ بر ١٦٥ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ٢٧ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد.

در ماه مورد گزارش، در کل کشور 9.8 درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و 10.8 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است. همچنین در ماه مورد گزارش، در استان تهران 9.6 درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و 10.4 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است.

در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان به ترتیب به استان‌های کرمان (14.7 درصد)، اصفهان (13.8 درصد) و سمنان (13.7 درصد) اختصاص یافته است و استان‌های ایلام (٤ درصد)، کهگیلویه و بویراحمد (7.3 درصد) و خوزستان و لرستان (هر کدام 7.9 درصد) کمترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

جزئیات بیش ترین چک های وصولی و برگشتی در استان ها

بالغ بر ٥٠٤ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ٥٥ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨، در کل کشور به دلایل کسری یا فقدان موجودی برگشت داده شده است. در واقع درکل کشور از نظـر تعداد ٩٦ درصد و از نظر ارزش 94.6 درصد از کل چک‌های برگشتی به دلایل کسری یـا فقدان موجودی بوده است.

در ماه مورد گزارش، در استان تهران حدود ١٥٦ هزار فقره چک به ارزشی حدود ٢٦ هزار میلیارد ریال به دلایل کسری یا فقدان موجودی برگشت داده شده است. در واقع در استان تهران از نظر تعداد 94.4 درصد و از نظر ارزش 93.2 درصد از کل چک‌های برگشتی به دلایل کسری یا فقدان موجودی بوده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!