آخرین مطالب

کرمان ، دومین استان پر مصرف آب در کشور اخبار استان کرمان

کرمان ، دومین استان پر مصرف آب در کشور

  بزرگنمایی:
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: کرمان با سرانه ۲ هزار و ۱۰۰ مترمکعب پس از خوزستان دومین استان پرمصرف آب است.

 

 

به گزارش نسیم شرق ، سیدمهدی طبیب‌زاده رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در نشست با روسا و دبیران کمیسیون‌های اتاق کرمان گفت: معاونت کسب و کار یا مرکز کسب و کار را در اتاق کرمان ایجاد می‌کنیم به طوری که تمامی مشکلات فعالان اقتصادی به این مرکز ارسال و سپس به تناسب موضوع به کمیسیون‌های مختلف ارجاع داده می‌شود.

وی تصریح کرد: در ادامه برای پیگیری مسائل مربوط به کمیسیون ها، در هیات رئیسه فردی تعیین، موضوعات مطرح و پیگیری می‌شوند و سپس توسط اتاق اجرا خواهد شد.

طبیب زاده، با اشاره به اجرایی شدن کمتر از 20 درصد قانون بهبود فضای کسب و کار در شش سال گذشته، گفت: به نظر می‌آید اکنون اراده جدی برای اجرای این قانون در کشور به وجود آمده تا بخش مهمی از مشکلات برطرف شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با تاکید بر تدوین نقشه راه چهار ساله هر کمیسیون بیان کرد: همچنین کمیسیون‌ها می‌توانند از تشکیل مثلث دولت، بخش خصوصی و دانشگاه در اتاق، کمک بگیرند تا مسائل را با کمک دانشگاه‌ها پیگیری کنند.

وی چند موضوع مهم و اولویت بندی آن‌ها را در دوره نهم فعالیت هیات نمایندگان مورد تاکید قرار داد و افزود: مسئله آب با وجود محدودیت‌زا بودن آن بسیار اهمیت دارد و باید به این نکته توجه داشت که کرمان با سرانه 2 هزار و 100 مترمکعب پس از خوزستان دومین استان پرمصرف آب است، اما گردش مالی فعلی از مصرف آب در استان حدود 5 میلیارد دلار است در حالی که می‌تواند به 20 میلیارد دلار برسد.

طبیب زاده در ادامه انرژی را دومین موضوع مهم عنوان کرد و گفت: اندیشکده انرژی راه‌اندازی و نقشه راه انرژی کرمان تدوین شده که این دو مهم می‌تواند به فعالیت‌ها در این حوزه کمک کند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه باید به توسعه گردشگری، فرش و صنایع دستی با وجود قابلیت بسیار و نیاز به سرمایه‌گذاری اندک در این حوزه‌ها پرداخت، بیان داشت: در صنعت نیز باید فعالیت‌های صنعتی متناسب با نیاز استان باشد و در بخش معدن ارزش افزوده لازم و نهضت فناوری و فرآوری ایجاد شود.

وی همچنین صادرات را راهکار اصلی برای رونق تولید دانست و بیان کرد: متاسفانه در کشور باور جدی به صادرات وجود ندارند و به همین دلیل مشکلات بسیاری در حوزه گمرکات، حمل و نقل، ویزا و... را شاهد هستیم که کمیسیون بازرگانی باید به این موارد توجه داشته باشد.

طبیب زاده پرداختن به بهره‌ وری با توجه به اینکه 30 درصد از رشد اقتصادی استان باید از این طریق تامین شود را بسیار مهم دانست و گفت: در این رابطه مرکز رقابت‌پذیری را راه‌اندازی کردیم و در این دوره باید بیشتر و وسیع‌تر به آن بپردازیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان پرداختن به کسب و کار‌های نوین، IT و ICT را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از راه‌های نجات اقتصاد کشور در شرایط نامناسب فضای کسب و کار، توجه جدی به کسب و کار‌های نوین است.

وی تصریح کرد: اصلاح قوانین، آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها باید از طریق شورای گفتگو محقق شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است